Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Lamecim hiç bişey yok afedersin sadece bir kere mide bulantım oldu ama elimde olmadan bi mıymıntılık var üstümde istesemde atamıyorum herifimde bıktı artık ya hastayım ya mıymıy dün akşam diyorki çattıkya bizim hatun şimdiden nalları dikti Buna ben en iyisi kuma getiriyim bahaneyle bana sıcak yemek yapar diyor sonra bana dönüp diyorki di mi lan hem sana ev işlerini yapıverir diyor Kuma muhabbeti çok geçiyor bugünlerde hayırdır inşallah

lamecim hoş geldin

arzu tam ismi unuttum hoşgeldin arkadaşım bebişte var ha llah kolaylık versin bidenede bende var

tanem yavrun canundan bi parça uykuya falan dalamıyon aman ağlar diye benim kızım çık gazlıydı valla 4 ay uyku yoktu negece ne gündüz düşün yani

erkekler böle işte....aman açık verme cnm sende :))
eltimde hamile..kaynım diyoki eve gidesim yok :))) adamlar hemen bıkıyo leynnnn

........................................................

Son düzenleme:
tanemm, annelik o kadar kutsal ki ve doğanın veriği o kadar güzel birşey ki !!
o uyanınca hissediyorsun ve direk uyanıp ihtiyacını gideriyorsun.. ilk 20 gün kadar gece dahi 4 kez filan altını değiştirmek zorundasın uyku denen şeyi unutmalısın .. ama şimdiden 3 ay uyumıcam zeten de ve alıştır kendini biz 4,5 aylık olduk biraz atlattık o günleri..

ayrıca kaynanalara gelince herşeyi çook biliyorlar ve karışıyorlar en sinir olduğum bizde büyüttük lafı .. yapıcak bişe yok elinden geldiğince kendin ilgilen bebeğinle derimm ben

cnm sende ezdirme kendini...ben hemen derimki yardım edermisiniz diye...yada şunu verirmisin edermsin diye...hem sen hamişsin delülerrr

erkekler böle işte....aman açık verme cnm sende :))
eltimde hamile..kaynım diyoki eve gidesim yok :))) adamlar hemen bıkıyo leynnnn
Bende diyorumki getir len çirkin olsun emme benden güzel olursa çizerim Hem biraz safca olsun bütün işleri yaptırırız yapmazsa döveriz çak kanka diyorum Ondan sonra diyor ki getircem len
Ay harbi ya ayakları kocişiminde geri geri gidiyodur bıktı artık Hele şu gripli günlerde iyice canını okudum canım ya kıyamammm kocişime

canım bak bu konuda şanslısın işte...... mide bulantıları çok kötüymüş çünkü....
koçişinde espiri yapıyor işte.. napsın garibim....

nası olıyım cnm karmakarışık...bayrakları açtımmm
canım az kaldı.... strese sokma boşyere kendini:))

birsenicm.. hoşbulduk canım..

napim canım aynı şiler değişiklik yok git gel geri git geri gel gel tekrar git sen napion nasılsın nası gidiyo hamişlik

mıymıy olman çok normal hamilesin canım. benim mide bulantılarım olduğu dönemde hep halsizdim hep işten evegidince yatar uyurdum. yemek ti temizlikti hep eşim yapardı. erkekleri anlamak zor en hassas dönemindesin şaka bile olsa böyle denir mi kuma filan.
Kızlar slm,

Ben yeni katıldımm.. çok sevdim forum sitesini ..
şimdi iş yerindeyim ve çalışmak istemiyorum ama evde mama ve bez bekliyen bi bebişim var.. çalışmalıyımmmmmmmmmmmm :2:

hoşgeldin. bende çalışıyorum ve evde bir oğluşum var. ondan ayrı kalmak çok zor ama çalışmak zorundayım.

ahhhhh tanemcim sen dua et bulantın yok ben 5 ay öldüm öldüm dirildim kocamdan evimden kokularından nefret ediyodum adam yanıma yaklaşınca git git diyodum anlatsam oooooo daha neler

.........................................................................................

Son düzenleme:
merhabalar can arkadaşlarım güzel insanlar nasılsınız.

taneeemm sen herifine bakma bu aralar bol bol duyarsın kuma lafını.kayganana gelince yesin o bi tarafını.

kızlar günaydın nasılsınız?
benim çok uykum var nescafe içtim bana mısın demedi.
öğlende de türk kahvaesi içip açılayım.

hoşgeldin. bende çalışıyorum ve evde bir oğluşum var. ondan ayrı kalmak çok zor ama çalışmak zorundayım. [/QUOTE]

hoşbulduk cnm.. kesinlikle zor.. çok özlüyorum onu her geçen gün yeni bişeler yapıyor.. ilk ben göremiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…