Balım ah ahhh şu borçlardan bir yüzüm gülmediki len gebeyimya temizlik yapamiyorum fazla o yüzden .
Lamecim hiç bişey yok afedersin sadece bir kere mide bulantım oldu ama elimde olmadan bi mıymıntılık var üstümde istesemde atamıyorum herifimde bıktı artık ya hastayım ya mıymıy dün akşam diyorki çattıkya bizim hatun şimdiden nalları diktiBuna ben en iyisi kuma getiriyim bahaneyle bana sıcak yemek yapar diyor sonra bana dönüp diyorki di mi lan hem sana ev işlerini yapıverir diyor Kuma muhabbeti çok geçiyor bugünlerde hayırdır inşallah
Kız çok fenalar be görmen lazım geçen bana misafirliğe geldiler iki tane görümcede vardı evli olan görümceyle ikisi almışlar eline iğne oyası mı nedir sanki sabaha gelin çeyizi hazırlıyorlar bir kaşığa bile dokunmadılar . Hem yemek yaptım sofra koy kaldır insan bişeyin ucundan olsa dokunur gibi yapar hazıra oturuyorlar . İyi olsam zaten öyle bir beklenti içinde olmam . Görümceme çok bozuldum çocuklarıyla bile ilgilenmedi doğru düzgün o ihalelerde bana kaldı
Bende diyorumki getir len çirkin olsun emme benden güzel olursa çizerimerkekler böle işte....aman açık verme cnm sende :))
eltimde hamile..kaynım diyoki eve gidesim yok :))) adamlar hemen bıkıyo leynnnn
canım bak bu konuda şanslısın işte...... mide bulantıları çok kötüymüş çünkü....Lamecim hiç bişey yok afedersin sadece bir kere mide bulantım oldu ama elimde olmadan bi mıymıntılık var üstümde istesemde atamıyorum herifimde bıktı artık ya hastayım ya mıymıy dün akşam diyorki çattıkya bizim hatun şimdiden nalları diktiBuna ben en iyisi kuma getiriyim bahaneyle bana sıcak yemek yapar diyor sonra bana dönüp diyorki di mi lan hem sana ev işlerini yapıverir diyor Kuma muhabbeti çok geçiyor bugünlerde hayırdır inşallah
canım az kaldı.... strese sokma boşyere kendini:))nası olıyım cnm karmakarışık...bayrakları açtımmm
Arzuünler merhaba hoşgeldiniz .
Birsens maşallah kız bişey dicem çok zor mu bebek büyütmek ? Ben çok korkuyorum ya uyanınca duymazsam falan diyeAy bide kayınvaldiem geçen gıcık etti beni bak o geldi aklıma durduk yere bebeğin sana benzemesin diye tuhaf tuhaf konuştu
Lady naber kız ?
Lamecim hiç bişey yok afedersin sadece bir kere mide bulantım oldu ama elimde olmadan bi mıymıntılık var üstümde istesemde atamıyorum herifimde bıktı artık ya hastayım ya mıymıy dün akşam diyorki çattıkya bizim hatun şimdiden nalları diktiBuna ben en iyisi kuma getiriyim bahaneyle bana sıcak yemek yapar diyor sonra bana dönüp diyorki di mi lan hem sana ev işlerini yapıverir diyor Kuma muhabbeti çok geçiyor bugünlerde hayırdır inşallah
Kızlar slm,
Ben yeni katıldımm.. çok sevdim forum sitesini ..
şimdi iş yerindeyim ve çalışmak istemiyorum ama evde mama ve bez bekliyen bi bebişim var.. çalışmalıyımmmmmmmmmmmm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?