Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

artık rahat rahat verirsinn:))

mblue annemmmm nerlerdesin sen yahuuuu izini kaybettik kaçak

=) yok birsencim ne kaçaklığı hastaydım bi kaçgun öle geldim amasada uyudum gittim 2 gunde ptron izin verdi.hastalı atlttım bu sfer de ders çalşmk zorunda kaldım hepsini atlatıp geldim =) buralardayım kaçmam bi yere =)

artık rahat rahat verirsinn:))

organığim azın bal yesin =)

evt eksikler çok...yazılı yoklama yapamda yarın gelmeyenlere sıfır basamda görsünler :))

sıfırcı ballll
hamissin ya kimsede ses çıkartamaz sana güç sende artık bal bunu heryerde kullanabilirsin
kocalarda çok etkili oluy.zamanla öğrenirsin balımmm

slm kızlarr beni sormuşsunuz
nasılsınız bakalım.işler yoğunda girdim çıktım bakamadım pek geçmiişe bakim bi

=)
organığim azın bal yesin =)

nan ben balım benimi yicek

sıfırcı ballll
hamissin ya kimsede ses çıkartamaz sana güç sende artık bal bunu heryerde kullanabilirsin
kocalarda çok etkili oluy.zamanla öğrenirsin balımmm

yok cnmmmmm ben öle bebişimi kötü emellerime alet etmem...

kocişi sormayın 2 günde bayrakları açtı :)) 9 ay geçermi diyo :))

slm kızlarr beni sormuşsunuz
nasılsınız bakalım.işler yoğunda girdim çıktım bakamadım pek geçmiişe bakim bi

sısfır yiceksin yarınn gelmessen

o kadar yoruldum ki off...

içimde netin kontrol edildiği bir his var ondan gelemiyorum işimde var...
iş varken geziyor nette demesinler ...anlayın beni canlarım...

son 1 saatte geçse yaa,ptesiler arada bir tatil olsa olmamııı,böylece kendisine nefretimiz azalır belkim :)

ayyyy bal cım inanmıyorummmmmm demek bebek geliyooo süper yaaa çok sevindim çokkkk hayırlısı olur inşallahhhhhhhhh
günün geçmişmiydi cnm.inşallah sorunsuz kucağına almak nasip olurr

organikçim darısı senle bana inşallah sonra tüm isteyenlere.gerçekten çok sevindimmmm

ayyyy bal cım inanmıyorummmmmm demek bebek geliyooo süper yaaa çok sevindim çokkkk hayırlısı olur inşallahhhhhhhhh
günün geçmişmiydi cnm.inşallah sorunsuz kucağına almak nasip olurr

sağol brck...darısı sanada olsun cnm...evt günüm geçmişti...amin cnm işllh sağlıklı sıhatli gelir bebişim...

çok tuhaf ama hala alışamadım..göbüşüm çıkmadanda heralde inanmakta güçlük çekicem....

kızlar bişi sorucam toparlayıcı südyen kullananınız oldumu hiç.benimkiler bu gebelik olaynda baya bi büyüdü yaa füze gibi hissediyom.aldımda.kullanıp fayda gören oldumu.kız 3 ay kullanın dedi 3 ay sonra gelin bakalım dedi

balcım takvimine maşallah ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Biricik hiç duymadım..neyine bakçakmış :) doktor mu o
almadan öncede ölçtümü yoksa arda ki farkı nasıl anlıcak

patik bende şaşırdım kız bikini bakmaya girdim cnm sıkıldı bulamayınca bende südyen aldım
ya bi tanesi orda eğitimini görmüşmüş
85 b mi c mi ne verdi işte.3 ay sonra tekrar bakacakmış neye bakacaksa ufaldımı die heralde südyenin kalıbına göre cnm

hadi yaaa..niye acaba...

bnm şaşmıyor şükür..aslında 1 gün öncesinde bekliyordum ama beni seviyor kendisi sanırım işim olduğunda gelmiyor
o gün çalışmıştım eğer gelseydi bu şekilde maf olmuştum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…