Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

belkide görümcen bunu yapmaya çalışıyo...aranızı bozmaya...sakın ama sakın oyununa gelme bence ada...anlayışlı ve düşünceli bi insan böyle davranmaz çünkü..ben kasıt arıyorum artık....

mblue tatlım var işte....görmezden gelsem de görümcek gibi bir dert var başımda,evlense de kurtulsam....
brck ne sormuştun unuttum bak,dönüp bakam bir daha...
balım,ama sürekli deli gibi ilgi alaka gösterilerinden bunaldım ben de insanım di mi....bundan sonraki muhabbetimiz de...araba aldı ya,benimki öğretecekmiş sürmesini....ulan evde de 26 yaşında erkek kardeşin var o öğretsin,bu çocuk evli değil mi,boş zamanında senle uğraştı mı eşiyle ne zaman birşeyler yapacak.....
ama dediğim gibi benim hücre de kabahat,o böyle davranmasına müsaade ediyor...

adacım senin hücrek görümki annesi yok die yanlız bırakmak istemiyo bence tatlım.nişanlıykende bölemiydi

yok bu derece değildi,sanırım anneyi kaybettikten sonra,kendisini sorumlu hissediyor....
tamam iyi güzel de bir tek sen değilsin ki be hücre bu kızın senden başka bir kardeşi bir de abisi var.....

ada eşinde suçlu ama en büyük suç görümcende...kasıtlı yaptığıda çok belli...bence belli etme ona olan kızgınlığını..hoşuna gidiyordur...

ben uyku saatımı aştım baya 10 da yatan ben 11 e cektım saat yaz olduğu ıcın ama dün 1 de yatınca
uykusuz yorgun ve başım ağrıyo

böcüğüm benımde aynen sabh beri arıyor eve gidim sadce salta yapcm karnıbhrıda ısıtırım yeter yatıp uyuycam hemen =(

ben her yıl yapyıyordum bu yıl etmıycem
bezelyeler buruşuyo sevmıyom
konserve alcem yapcem zaman oldu bıttı
ama eğer annem yollamazsa yollarsa koyarım
ama barbunya koyarım

yok böcüğümya ben buruştunu görmedım hiç gayt güzel oluo =)

yok ptikçim ya ben hazır konserve pekk kullanasım gelmıo tadı bılem aynı değil hem elime gelio pişir pişir ye =)

hakkatten senın görumcede görumceymiş be adacım Allah kolaylık versin ne diyim. eşin biliyormu bu durumdan bu denli rahatsız olduğunu dile getirdin mi cnm .

ada eşinde suçlu ama en büyük suç görümcende...kasıtlı yaptığıda çok belli...bence belli etme ona olan kızgınlığını..hoşuna gidiyordur...

bendede var görumce bennde 2 yaş kçük unı okuyo şimdi ama hiç öle bana karşı ters bir hareketi olmadı aman olmasında =) sadece eşimle ufak atışmalarda direk taraf olarak abiyi seçio o sinirimi bozuyo sadece okadar onun dışında gayet iyi maş. allah azdırmasın =)

anam b u gelinlerın çkti nedir yaw ya kaynanadan ya kyınpederden ya görumceden adı gelin die çekmedi klamıo gelinlerin anlamadım gitti bu zihnıyet ı

mblue...benimde 2 görümcem var ama hiç böle bişey ne gördüm ne duydum..bayramlarda sadece toplanıp biyerlere gideriz akrabalara filan..onun dışında hiç ama hiç biyerlere gitmedik...

mblue...benimde 2 görümcem var ama hiç böle bişey ne gördüm ne duydum..bayramlarda sadece toplanıp biyerlere gideriz akrabalara filan..onun dışında hiç ama hiç biyerlere gitmedik...

balım ben görümcemi severim hem öğrenci hemde kız ya ne bilim böle dışarı çıkarken yada bi yere giderken alırım onuda yanıma çağrırım ne bilim bize davet ederım arada gel kal derim arada bir gelir kalır ama aklı çıkıo zaten rhtsızlık vercem die kırk yılda bi gelio o yuzden =) ama ne bilim hiç ölle biz bişiy demeden abi şunu yapak bu nu yapak dedini duymadım aman Allah nazarda n saklaısn

görümcem bu haftada gelmedı
eşime dedım ablamı arasak mı gelmedı
aman napcan dıo
benımkıde aılesınden kaçıo

Bizde gelinle çok gezeriz beni çağırır falan abimle giderken ama ben öyle gitmem peşlerine nadirdir.ama geliş gidiş çok yparız biz çok bağlıyız

Son düzenleme:
bana özel mı benım bezelyeler buruşuyo:26:derındondurucuda bu olay oluyo bıkaç yerdede gördum

aman hazır alırım gıder

işte o yüzden diyorum adanınki kasıtlı yapıyor diye...ufakta değil sonuçta..bence adayı abisinden kıskanıyor..

görümcem bu haftada gelmedı
eşime dedım ablamı arasak mı gelmedı
aman napcan dıo
benımkıde aılesınden kaçıo

seninkide bıkmış demek ailesinden...

bıkmış mı bılmem ama ben gelmesını ıstıyorum zaten 2 3 ayda bı gelıo
ama eşim kımsenın nazını cekmez
gelen gelır dıo başka bişi demıo
hayatta gelın dıye aramaz ben gıbı

bana özel mı benım bezelyeler buruşuyo:26:derındondurucuda bu olay oluyo bıkaç yerdede gördum

aman hazır alırım gıder

nese cnm artık sende onu hazır alıver=) ben haşlamadan koyuyorum öle sona ice yııkıp pişiriom .

işte o yüzden diyorum adanınki kasıtlı yapıyor diye...ufakta değil sonuçta..bence adayı abisinden kıskanıyor..

seninkide bıkmış demek ailesinden...

bencede balım gerçi kıskanma olayını bende hisediom ama elimden geldince ykın dvrnıom ne diim ama n =) sıkmamamk lazım canımızı böle şeylere ıkıgunluk dunyada

hanımla rhepinniz öptüm kaçıom kociş gelmiş mucuksss iyi akşmlar hekrese

böcük benimkilerde buruşuyoru...
zaten hiç tüketmedik bende bu yıl hiçbişey yapmıycam...

he ozmn normal
benım dolap sorunlu sandım
öle buruş buruş görüntülü oluncada tat alamadım pek
ama şimdık bıttı garnatür seklınde alıom mis gıbı
barbunya buruşmuyo mesela

böcük seni aramıyosa sormuyosa niye istiyosun okadan gelsin diye...

ne bılem
şimdık benım aılem gelıo cok nadırde olsa onlarda gelsın ıstıyorum
garıp bı duygu sankı sadece beınm aılem gelıo benım aılemı ıstıyorum gıbı olmasın

mesela halamla konuşmuyoruz
ben gıdeyım halamı özledım dıyorum sana saygısızlık yapana mı gtceksın dıo
dünya halı kım kıme muhtaç olur bılnmez
bıde tek bu tarafta yakınımız halam
ama eşim konuşmayanın hayatta peşinden gtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…