evet örümceğin ta kendisi olduğuna kanaat getirdim ben de artık.....
bilmiyorum söz mü verdi ne cehennem verdiyse ama sabrın taştı taşacak....
gelseydi sanırım bundan sonrakiler de tak koluna ablanı onunla git ben gelmiyorum diyecektim
adacım senin hücrek görümki annesi yok die yanlız bırakmak istemiyo bence tatlım.nişanlıykende bölemiydi
ben uyku saatımı aştım baya 10 da yatan ben 11 e cektım saat yaz olduğu ıcın ama dün 1 de yatınca
uykusuz yorgun ve başım ağrıyo
ben her yıl yapyıyordum bu yıl etmıycem
bezelyeler buruşuyo sevmıyom
konserve alcem yapcem zaman oldu bıttı
ama eğer annem yollamazsa yollarsa koyarım
ama barbunya koyarım
mblue iyi olmuş bak sınav vesile olmuş :)
ben ne bezelye ne de barbunya atıyorum dipfrize ikisininde konserveleri güzel,uğraşmaya ,dolapta yer kaplatmaya değmez..
böcük hiçbişi yapmadan Allah koruyorsa doktora görün bence...
mblue tatlım var işte....görmezden gelsem de görümcek gibi bir dert var başımda,evlense de kurtulsam....
brck ne sormuştun unuttum bak,dönüp bakam bir daha...
balım,ama sürekli deli gibi ilgi alaka gösterilerinden bunaldım ben de insanım di mi....bundan sonraki muhabbetimiz de...araba aldı ya,benimki öğretecekmiş sürmesini....ulan evde de 26 yaşında erkek kardeşin var o öğretsin,bu çocuk evli değil mi,boş zamanında senle uğraştı mı eşiyle ne zaman birşeyler yapacak.....
ama dediğim gibi benim hücre de kabahat,o böyle davranmasına müsaade ediyor...
ada eşinde suçlu ama en büyük suç görümcende...kasıtlı yaptığıda çok belli...bence belli etme ona olan kızgınlığını..hoşuna gidiyordur...
mblue...benimde 2 görümcem var ama hiç böle bişey ne gördüm ne duydum..bayramlarda sadece toplanıp biyerlere gideriz akrabalara filan..onun dışında hiç ama hiç biyerlere gitmedik...
balım ben görümcemi severim hem öğrenci hemde kız ya ne bilim böle dışarı çıkarken yada bi yere giderken alırım onuda yanıma çağrırım ne bilim bize davet ederım arada gel kal derim arada bir gelir kalır ama aklı çıkıo zaten rhtsızlık vercem die kırk yılda bi gelio o yuzden =) ama ne bilim hiç ölle biz bişiy demeden abi şunu yapak bu nu yapak dedini duymadım aman Allah nazarda n saklaısn
görümcem bu haftada gelmedı
eşime dedım ablamı arasak mı gelmedı
aman napcan dıo
benımkıde aılesınden kaçıo
bana özel mı benım bezelyeler buruşuyo:26:derındondurucuda bu olay oluyo bıkaç yerdede gördum
aman hazır alırım gıder
işte o yüzden diyorum adanınki kasıtlı yapıyor diye...ufakta değil sonuçta..bence adayı abisinden kıskanıyor..
seninkide bıkmış demek ailesinden...
böcük benimkilerde buruşuyoru...
zaten hiç tüketmedik bende bu yıl hiçbişey yapmıycam...
böcük seni aramıyosa sormuyosa niye istiyosun okadan gelsin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?