Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacım kısırı dıom
ama tabakta sankı 2 çeşit gıbı duruyo
yarısı kısır yarısı başka bişi sankı

böcük tabaktaki sadece kısırdı yarısı başka bişi değil ışıktan öle geldi sana demek
nefisti valla iki tabak yedim kısırdan cokacimcoook
ellerine sağlık adacım Şeniz

hımmm mesai vardı yani:))) ne güzel ya allah mutluluğunuzu daim etsin.valla bende annem vardı pazar uğurladık annemi gece 1 de geldik dün gece eve.ama nasıl yorgunum zaten annem var die tık yoktu:)))) saat 3 tü yattığımızda:)) sabahta kalkamadım tebi:))

böcük tabaktaki sadece kısırdı yarısı başka bişi değil ışıktan öle geldi sana demek
bak adaya sıksık gitmeyin kilo alırsınız söyliiim:)) ben adaya gidersem eğer öncesinde 3 gün bişi yemicem zaten:))

adacım kısırı dıom
ama tabakta sankı 2 çeşit gıbı duruyo
yarısı kısır yarısı başka bişi sankı

şimdi tekrar dönüp baktım fotoya tatlım
anladım ne demek istediğini
öyle görünmüş çünkü bir tarafında domates fazla görünüyor ondan canım
yoksa tamamı kısır kaydirigubbakcemile3

valla bitmedigi ortada böcuk masallah özeline bak hacı bişi yazdım sana
bilmiyorumkismile neyi?ben yaptım herşeyiakannehir
yapmamıssın işte maaşını kesiyorum bu ay
kısss hafta sonu gezmekten halim kalmadı vallahi.)) bakamadım ama en kısa zamanda paylaşırım yakışıklı halimi:)

benimde halim kalmadı valla ilk defa istanbulda bu kadar gezdim herhalde akşam eve geldim kociş dioki seyyah karım gelmişkaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim güzel gelinlerim. Çok sağ olun Allah razı olsun hepinizden tek tek.
Youuuuuuuuuuuuuum nirdesin annem.
Uğurum
sıkma canını ya

Çok teşekkür ederim güzel gelinlerim. Çok sağ olun Allah razı olsun hepinizden tek tek.
Youuuuuuuuuuuuuum nirdesin annem.
Uğurum
sıkma canını ya
güzelim düğünde biraz sorunlar yaşamışsın ama boşver takma kafana. ooohh şimdi ne güzel kocisinle başbaşasın tadını çıkar.hayırlı uğurlu olsun allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah..

naber nan anam böcük yok
hoşgeldin canım...

ohhh ne güzle süprizler hazırlamışsın canım sen yaa.. nice 10 aylara inş..

gülsünnnnnnnnopuyorumnanaktan

knowccuummmmmmm

Pasaklı sen ne sugar gacısın kız

ada İyİ nİyetİn yÜzÜne yansımıŞŞŞ
cute nİkahsalonudaŞım sÜpersİn

:kedi: teşekkür ederim canım a.s.

bak adaya sıksık gitmeyin kilo alırsınız söyliiim:)) ben adaya gidersem eğer öncesinde 3 gün bişi yemicem zaten:))

evet evet ada kız pek marifetli maşallah ona gitmeden önce bi kaç gün bişi yememek lazım :1hug:

tadından hiç. şüphem yok zaten ada yaparda güzel olmaz mı:)) kalın kalın gördüm ağzım sulandı tam ağzıma layık dedim)

canım sen gel sana da kalın sararım söz bak kaydirigubbakcemile3

afiyet şeker olsun canım benim
siz gelin hepben neler yaparım size opuyorumnanaktan

Pasaklı sen ne sugar gacısın kız

ada İyİ nİyetİn yÜzÜne yansımıŞŞŞ
cute nİkahsalonudaŞım sÜpersİn

tatlım mersi
utandım şimdi :kedi:

işte diyorum ya sizler gelin
başımın üstünde yeriniz var neler yaparım ben daha

pasaklıcım bu arada adaya gittiğinde yüzünde makyaj varmı bilmem ama o kadar doğal çıkmışsın ki inan albümündeki fotolardan bile hoş çıkmışsın.sadelik sana daha çok yakışıo bence....maşallahh

ohhhooo böyle ev sahibesine can kurban..kızz sen ne boşnak yada arnavut musun yoksam:)))bu ne misafirperverlik?

gerçekten de kızlar
cute ve pasaklı öyle doğal ve öyle güzeller ki
canlı görünce insan daha bir iyi farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…