Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım yazlık var orya gidince işte anca orda herşey doğal

balll bebişe ilk önce günlük sütler var markette onlarla yapıcan zati ben kendimede onlarla yapıyodum hamile iken bilgin olsun

cnm hani cam şişede olanlar dimi...

böcük geçmiş olsun yazık yaaa bende üzüldümmm

bal bende bilmiyorumbi sebebi vardır heralde iyi mayalansın die

ay insan merak edip sormazmı hiçççç

Slm kızlar pazar gün acildeydim miğdemden dolayı sonra tahliller falan derken bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah :82:

geçmiş olsun cnm...üşüttünmü acaba mideni...

günaydın kızlar dşyecem ama saat 11,30 olmuş selam kızlar herkesler iyiydir inşallah

saat kaççç

Balımmm şişede olanlar evet onlar günlük geliyor.tat olarakta farkediyo biraz yani daha doğal

balcım bende günlük sütle yaparım kızıma ve kendimize hep hatta tuperın bi kabı var mayalamak için falan onun içinde yaparım oyle çok sarmaya gerek yok sıcaklığını koruyo hatta kışın peteğin üstüne koyardım hiç sarmadan süper olur hazır yoğurdun hiçbi besleyice değeri yok

Son düzenleme:
ayyy öyle anlattınızki..eve gidip yoğurt mayalıyasım geldi
haftasonu denicem...bide öpücük atçam

geçmiş olsun cnm
şimdık nasılsın

songül abla hıc gelmıyo artık:26:

laddddyyy kızzz ben seni sordum hatta dedim inş bişeyi yoktur hastamı oldu falan diye tatlım geçmiş olsun bebiş nasıl inş. önemli bişe yoktur

DOĞURDUN ZANNETTİM YAAA

teşekkür ederim kızlar ağrım vardı enfeksiyon kapmışım ondanmış serum falan taktılar rahatladım şimdi iyiym şükür

mayaladıktan sonra buzdolabına kapağı açık koy canım kesinlikle kalıp gibi tutuyo sonra biraz sulanıyo ama oda doğal içinde katkı maddesi olmadığı için

esoess cnm bendede tupper kapları falan var sarmama gerek kalmicaksa bende onda yapam bak hiç aklıma gelmemişti.
ben bide eskiden emaye tencereler varya kaynanam onu verdi bana sağlıklı olsun diye hep onda yapıyom yoğurt tencerem benim o.plastik kullanmmam

Son düzenleme:
selam kızlarr..herkese hayırlı kandiller,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah...

canım bende plastikde yapmam ama tuper plasttikten değil biliyosun hani boyle kapaklı saklama kapları var onda yoğurt hamur mayalamak içinde kullanılıyo bende onda yada borcam da yapıyorum üstüne bi havlu örtüyorum inan sıcaklığıyla duruyo yani geç soğuyor

biliyorum cnm tupper plastikten saymıyom zati o süper
cam borcamdada mayaladım pek güzel tutmadı nedenini anlmdm

biliyorum cnm tupper plastikten saymıyom zati o süper
cam borcamdada mayaladım pek güzel tutmadı nedenini anlmdm

bu işi çözdüm canım kesinlikle ılık ortam olucak ve dolaba kapağı kapatmadan bırakılacak ben kışın borcamı peteğin üstüne koyardım ağzı kapalı 5-6 ssat durur gece yatakende dolaba koyardım ağzı açık sabaha süper bi yoğurt olurdu hatta kızım bebekkende küçük küçük kavanozdarda günlük mayalardım hep sonuç aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…