günaydın kızlar dşyecem ama saat 11,30 olmuş selam kızlar herkesler iyiydir inşallah
canım yazlık var orya gidince işte anca orda herşey doğal
balll bebişe ilk önce günlük sütler var markette onlarla yapıcan zati ben kendimede onlarla yapıyodum hamile iken bilgin olsun
dolu yağmış köye
bahçede bişi kalmadı dıo babam
ağladı ağlıycak hale gelmışsabah akşam gözü gıbı bakardı
annem dıo ıkıde bı cıkıp bakıo
sağlık olsunda ınş seneye dedı bu yıl bahçede pek bişi olmuycakmış bızımde
bal bende bilmiyorumbi sebebi vardır heralde iyi mayalansın die
Slm kızlar pazar gün acildeydim miğdemden dolayı sonra tahliller falan derken bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah :82:
günaydın kızlar dşyecem ama saat 11,30 olmuş selam kızlar herkesler iyiydir inşallah
hoşgeldin cnm iyi sen nasılsın
geçmiş olsun cnm
şimdık nasılsın
songül abla hıc gelmıyo artık:26:
laddddyyy kızzz ben seni sordum hatta dedim inş bişeyi yoktur hastamı oldu falan diye tatlım geçmiş olsun bebiş nasıl inş. önemli bişe yoktur
DOĞURDUN ZANNETTİM YAAA
cnm hani cam şişede olanlar dimi...
böcük geçmiş olsun yazık yaaa bende üzüldümmm
ay insan merak edip sormazmı hiçççç
geçmiş olsun cnm...üşüttünmü acaba mideni...
saat kaççç
lady çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah
balcım bende günlük sütle yaparım kızıma ve kendimize hep hatta tuperın bi kabı var mayalamak için falan onun içinde yaparım oyle çok sarmaya gerek yok sıcaklığını koruyo hatta kışın peteğin üstüne koyardım hiç sarmadan süper olur hazır yoğurdun hiçbi besleyice değeri yok
teşekkür ederim canım
esoess cnm bendede tupper kapları falan var sarmama gerek kalmicaksa bende onda yapam bak hiç aklıma gelmemişti.
ben bide eskiden emaye tencereler varya kaynanam onu verdi bana sağlıklı olsun diye hep onda yapıyom yoğurt tencerem benim o.plastik kullanmmam
selam kızlarr..herkese hayırlı kandiller,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah...
canım bende plastikde yapmam ama tuper plasttikten değil biliyosun hani boyle kapaklı saklama kapları var onda yoğurt hamur mayalamak içinde kullanılıyo bende onda yada borcam da yapıyorum üstüne bi havlu örtüyorum inan sıcaklığıyla duruyo yani geç soğuyor
selam kızlarr..herkese hayırlı kandiller,rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah...
biliyorum cnm tupper plastikten saymıyom zati o süper
cam borcamdada mayaladım pek güzel tutmadı nedenini anlmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?