Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck Allah gönlüne göre veriri işllh...

ablamın bebesı 3,5 ayı geçmiş
ama göstermemış cınsıyetını

acelesi ne daha var :))
bu sene çoğunluk erkek doğuruyo..bence oda erkektir :))

balcımmm önce kendine yoğurt yapmaya başla tatlım kocende az buçuk yer sen zati alışır yaprsın kız sütü kaynat ılıt maya at içine sar 1 gece beklet okadar ben makinesiyle falan yapmıyom ananemden öğrenmiştim

cnm çok güzel daha güzelleri senin olur inş.

benim annemde öyle yapardı eskiden...makinayla uğraşmaya gerek yok zaten çok basit dimi cnm..
ayy kocem hepsini yer yoğurt canavarı..saklamam lazım
cnm bakkaldan aldığın sütle yapıyosun değilmi???

bu sene herkes erkek doğurdu ama bizim kız oldu
seninde kız gibi geldi bana bal

yeni doğurcaklar yani şuan hamişler erkek duydum ben çoğu kişide..sizinkisi geçen senenin ürünü
dimek benimki kız olcek...hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun cnm..tabi annelerin hep gönlünde kız yatar ama şuanda tek dilek sağlık...

ne bılem bal merak edıok işte
bende erkek dedım ablama ama bılmım
merak edıomm

hazır çorba cıktığından berı hıc ıcmedım yıllardır yanı
annem dahı almazdı eve sokmazdı
bende almam
ketcap mayonez tadını bılmem kokusu bıle kötü gelıo bana
bız cok sağlıklı beslenıok cnm
durmadan yoğurt süt bıtıyo para dayanmıo

benim annemde öyle yapardı eskiden...makinayla uğraşmaya gerek yok zaten çok basit dimi cnm..
ayy kocem hepsini yer yoğurt canavarı..saklamam lazım
cnm bakkaldan aldığın sütle yapıyosun değilmi???

evet canım doğal süt bulabilirsem doğal sütle yapıyom ama şimdi market sütü geçen hafta doğal sütle yapdım harika oluyo keşkem alabilsek sürekli yaaa

evet canım doğal süt bulabilirsem doğal sütle yapıyom ama şimdi market sütü geçen hafta doğal sütle yapdım harika oluyo keşkem alabilsek sürekli yaaa

doğal süt kalmadıki ya...biz küçükken bizim mahalleye at arabasıyla süt getirirdi bi amca..atınada düriye derdi..aklıma o geldi..eskiden nekdr organikti herşeyy

kaç gündür annemı arıyom arıyom bakmıo
yeğenım telın sesını kısmış
annemde açmayı bılmıy garıbım
babam açmiş sonunda konuştumm

doğal süt kalmadıki ya...biz küçükken bizim mahalleye at arabasıyla süt getirirdi bi amca..atınada düriye derdi..aklıma o geldi..eskiden nekdr organikti herşeyy

canım yazlık var orya gidince işte anca orda herşey doğal

balll bebişe ilk önce günlük sütler var markette onlarla yapıcan zati ben kendimede onlarla yapıyodum hamile iken bilgin olsun

Son düzenleme:

dolu yağmış köye
bahçede bişi kalmadı dıo babam
ağladı ağlıycak hale gelmışsabah akşam gözü gıbı bakardı
annem dıo ıkıde bı cıkıp bakıo
sağlık olsunda ınş seneye dedı bu yıl bahçede pek bişi olmuycakmış bızımde

Slm kızlar pazar gün acildeydim miğdemden dolayı sonra tahliller falan derken bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah :82:

canım ya üzülmez mi insan emek sonuçta
sağlık olsun bencede
bal bende bilmiyorumbi sebebi vardır heralde iyi mayalansın die

Slm kızlar pazar gün acildeydim miğdemden dolayı sonra tahliller falan derken bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah :82:

laddddyyy kızzz ben seni sordum hatta dedim inş bişeyi yoktur hastamı oldu falan diye tatlım geçmiş olsun bebiş nasıl inş. önemli bişe yoktur

DOĞURDUN ZANNETTİM YAAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…