Eki Görüntüle 203190
rengi diilde modeli çok hoşuma gitti ya pek kokoş bişibebekside diil.kızım olursa hep bunu yaptırmak aklımda benim ama ben beşik yaptırmam çünkü yaptıran kimse kullanmıyoki.minik bi tane bambu yada park yatak alıcam zaten yatak odasına alınıyo sonuçta.normal yatak yaptırırım bi cibinlik biraz büyüyene kadarda parmaklık taktırırım büyüyünce çıkarırız
ablamın bebesı 3,5 ayı geçmiş
ama göstermemış cınsıyetını
Eki Görüntüle 203190
rengi diilde modeli çok hoşuma gitti ya pek kokoş bişibebekside diil.kızım olursa hep bunu yaptırmak aklımda benim ama ben beşik yaptırmam çünkü yaptıran kimse kullanmıyoki.minik bi tane bambu yada park yatak alıcam zaten yatak odasına alınıyo sonuçta.normal yatak yaptırırım bi cibinlik biraz büyüyene kadarda parmaklık taktırırım büyüyünce çıkarırız
balcımmm önce kendine yoğurt yapmaya başla tatlım kocende az buçuk yer sen zati alışır yaprsın kız sütü kaynat ılıt maya at içine sar 1 gece beklet okadar ben makinesiyle falan yapmıyom ananemden öğrenmiştim
bu sene herkes erkek doğurdu ama bizim kız oldu
seninde kız gibi geldi bana bal
benim annemde öyle yapardı eskiden...makinayla uğraşmaya gerek yok zaten çok basit dimi cnm..
ayy kocem hepsini yer yoğurt canavarı..saklamam lazım
cnm bakkaldan aldığın sütle yapıyosun değilmi???
evet canım doğal süt bulabilirsem doğal sütle yapıyom ama şimdi market sütü geçen hafta doğal sütle yapdım harika oluyo keşkem alabilsek sürekli yaaa
doğal süt kalmadıki ya...biz küçükken bizim mahalleye at arabasıyla süt getirirdi bi amca..atınada düriye derdi..aklıma o geldi..eskiden nekdr organikti herşeyy
doğal süt kalmadıki ya...biz küçükken bizim mahalleye at arabasıyla süt getirirdi bi amca..atınada düriye derdi..aklıma o geldi..eskiden nekdr organikti herşeyy
Slm kızlar pazar gün acildeydim miğdemden dolayı sonra tahliller falan derken bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah :82:
canım ya üzülmez mi insan emek sonuçtadolu yağmış köye
bahçede bişi kalmadı dıo babam
ağladı ağlıycak hale gelmışsabah akşam gözü gıbı bakardı
annem dıo ıkıde bı cıkıp bakıo
sağlık olsunda ınş seneye dedı bu yıl bahçede pek bişi olmuycakmış bızımde
bal bende bilmiyorumbi sebebi vardır heralde iyi mayalansın die
Slm kızlar pazar gün acildeydim miğdemden dolayı sonra tahliller falan derken bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?