bu işi çözdüm canım kesinlikle ılık ortam olucak ve dolaba kapağı kapatmadan bırakılacak ben kışın borcamı peteğin üstüne koyardım ağzı kapalı 5-6 ssat durur gece yatakende dolaba koyardım ağzı açık sabaha süper bi yoğurt olurdu hatta kızım bebekkende küçük küçük kavanozdarda günlük mayalardım hep sonuç aynı
laddyyy bebişi sordum cnm nasıl ESİLA HANIM
canım benim atlamışım orayıbebiş iyi 1 hafta önden bile gidiomuş bıdık
bu işi çözdüm canım kesinlikle ılık ortam olucak ve dolaba kapağı kapatmadan bırakılacak ben kışın borcamı peteğin üstüne koyardım ağzı kapalı 5-6 ssat durur gece yatakende dolaba koyardım ağzı açık sabaha süper bi yoğurt olurdu hatta kızım bebekkende küçük küçük kavanozdarda günlük mayalardım hep sonuç aynı
GÜNÜN SÖZÜ
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
( Elif Şafak, Aşk romanından. 14. kural
KIZLAR NASIL SÖZ ben bayıldım tam benim ruh halimi anlatıyo bugün için
ilk defa resim ekleyeyim albümüme dedim ama beceremedim heralde onuda :)))
ben gördümmmm
mşllh çok hoş gelin olmuşsun cnm...sen kaç yaşındaydın???
ilk defa resim ekleyeyim albümüme dedim ama beceremedim heralde onuda :)))
bende gördüm cnm maşallah allah mutluluk huzurunuzu daim eylesin inş.
olsun mblue önemli diil cnm,hoşgeldin...
geçen dolma yapıyordumya unutmuşum ocakta pcde işim vardı dalmışım ,eşim son anda kapatmış..
akşam yedik iyidi ama dibi bile tutmamış çok sevindim valla..kıymaya acırdım en çokönünede mercimek çorbası yaptım..bu akşamda aynı menü var bitmedi,yapçek bişi yok....
öğlen dışarıda olucam canlarım ,ev sahibiyle tanışıp konuşcaz,hayırlısı bakalım...
akşam üzeri uğrarım inşallah...öpüyorum sizleriiii..
balımm hazır çorba bence hiçte prtik değil =) çorba tek başına prtik bi olay zaten =) anandan tarhana al = )su tarha hazır çorba gibi işte =) sonra şehriye çorbasıda çok kolaydır 5 dkıkalık iş çorbayı gözünde büyütme cnm.. tavuksuyuna çorbaları değişik değişik yap yap iç =) ohh şifa olsunohh mşllh sana...yoğurdu bile demek kendin yapıyorsun en iyisi cnm...
bende yapmak isterim ama başedemem..eşim 1 haftada 3 kilo yoğurt tüketiyo...uğraşamam :)) bebeişim olunca ama bebişime yaparım o az yer :))
negüzel cnm ozmn...biz bi ara tükettik hazır çorba..akşam geç evde olduğumuz için napalım pratik geliyodu..artık yok ama...
böcük nan en sağlıksız ben çıktım
teşekkür ederim kızlar ağrım vardı enfeksiyon kapmışım ondanmış serum falan taktılar rahatladım şimdi iyiym şükür
ben göremedim ammaneyse yemeğe giidiim ben bii :80:
böcük nan en sağlıksız ben çıktım
mblueee..cnm bundan sonra artık en sağlıklı ben olucam :))
haftada birkez ketçap kullanıyoduk pazar sabahları patates kızartması yapıyodu eşim onun üstüne artık onuda bıraktım..salça kullanırım napiimm :))
mblueee..cnm bundan sonra artık en sağlıklı ben olucam :))
haftada birkez ketçap kullanıyoduk pazar sabahları patates kızartması yapıyodu eşim onun üstüne artık onuda bıraktım..salça kullanırım napiimm :))
selam kızlar nasılsınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?