Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende kızıma küçük kavanozda hep yaptım onda sorun olmadı cnm

heveslendirdiniz beni gene akşama yoğurt mayalıyacağımkomşu yoğurt verdi ogün kendisi mayalamış koyun yoğurdu dedi pek lezzetliydi

GÜNÜN SÖZÜ

Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

( Elif Şafak, Aşk romanından. 14. kural

KIZLAR NASIL SÖZ ben bayıldım tam benim ruh halimi anlatıyo bugün için

hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
bende burasına bayıldım

canım dun menulerımız aynımış =) gerçi ben dolmayı dun pişiridmde =) yemedık mercimek çorbmda var =) yarın yerız bugun teyzeme gidiom yımeğe =)

canım ev konusundada rabbim hayırlısını nasip etsin sana inş.

balımm hazır çorba bence hiçte prtik değil =) çorba tek başına prtik bi olay zaten =) anandan tarhana al = )su tarha hazır çorba gibi işte =) sonra şehriye çorbasıda çok kolaydır 5 dkıkalık iş çorbayı gözünde büyütme cnm.. tavuksuyuna çorbaları değişik değişik yap yap iç =) ohh şifa olsun
böcük nan en sağlıksız ben çıktım

en sağlıklımız senın olman lazım =)
bende nadiren ketçap mayonz kullanırım ama hiç kullanmıom desem yeridir =)=) evımde hazır çorba hiç pişmez tadını sevmıom =) onun yerıne şhiryeçorbası pişiririm daha ii =)
teşekkür ederim kızlar ağrım vardı enfeksiyon kapmışım ondanmış serum falan taktılar rahatladım şimdi iyiym şükür

layyydy cnm çok geçmiş olsunn aman kendine dikkt et .hayırlı ve kolay doğum yaparısn inş. cnm. =)

ay doğum yapçak herkese rabbim kolayca doğurmayı nasip etsin inş.

ben göremedim amma neyse yemeğe giidiim ben bii :80:

afiyet olsun cnm.

mblueee..cnm bundan sonra artık en sağlıklı ben olucam :))
haftada birkez ketçap kullanıyoduk pazar sabahları patates kızartması yapıyodu eşim onun üstüne artık onuda bıraktım..salça kullanırım napiimm :))

böcük nan en sağlıksız ben çıktım

nıye dıkkat etmıon
neyse bundan sonra yedıklerını bıze yazcen

kızartmada yasak sana
kendıne cok ıyı bakcenn

cnm bence =) sen kızartmada yeme canın çok çekerse azcık ye patatesi haşla kimyon tuz nane çok güzel oluyo =) ben öle yiyorum =) ketçap mayonez pek aramıorum =) olmasada oluyor ama hep kızartmaların alternatiflerini bul cnm biberide az yağda sotele,üstünede domatesli sosyap öle ye kızartma =) kola cips flan bunlarıda yeme cnm =) bnm cnm arada cips çekio oda kocamın yuznden normlde aklıma gelmio bile

selam kızlar nasılsınız.....

iyidir orgnikçim senden nbrr =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…