Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hoşgeldin meloşşş nerdesin sen tatlım yaa bugün nevgül de yok ki nerde acep

kızlar kocamlar mersinden dönerken büyük kaza atlatmışlar bende işyerine bişiler dağııtım allah kabul etsin diyeyim allahım kazalardan belalardan korusun.

balcım kızartma konusunda ben yedim ama çok nadir. patetesi fında az yağlayarak yaptım çok güzel oluyor. pek kızartma yapmam ben evde normalde.
benim ilk canımın çektiği şey cipsti. ilk 1-2 defa yedim o kadar.
erik deli gibi yedim. çantamda bile taşırdım. midem bulanınca yerdim.
işin en keyifli kısmı otobüste bile rahatça yiyebiliyorsun.
cola konusunda benim doktorum iç ama abartma dedi. bende hamileyken içtim dedi. bana yasak içme dediler. dr. izin verdi deyince bişey diyemediler.
yazın buzlu buzlu iyi gidiyor.
ketçap yedim ama oda dışarda yemek yersem. mayonezi de çok az yedim.
midye yasak derler 1-2 taneye izin var.
hamileyken en ço yediğim şey tuzlu kraker, erik ve karpuz.
ilk başta hep ekşi ve acı yerdim. tatlılar midemi bulandırırdı ki ben tatlısız duramam. kızın olcak dediler. sonra da deli gibi tatlı yemeye başladım.

(((hoşgeldin seyyah merak etme zamanla alışıyor insan herşeye vakit bile buluyor =) oturmaya vakit buldunda acaba ben ne yapmadımda şuan oturuyorum bile diyebilirsin =) zamanla oturur herşey belli bi programa bürünüo zaten eşindende destek almaya çalış =) )))

hay çok yaşa çok güldüm..benim gözüm hep oturmkata olduğu için zor geliyor.öğrencilikten kalma ama alışacağım her şeye inşallh

duygucum geçmiş olsun Allah kabul etsin cnm....

melodi bizim haftada bir kez oluyodu kızartma oda patates...başka kızartma bende yapmıyorum...
kola zaten çok sevmem...cips eve sokmuyoruz yememek için...ketçapıda kestim..yeter daa:)))

kızlar kocamlar mersinden dönerken büyük kaza atlatmışlar bende işyerine bişiler dağııtım allah kabul etsin diyeyim allahım kazalardan belalardan korusun.

canım geçmiş olsun allah kazadan beladan korusun herkesi inş.

seyyah cnm bnece ilkönce eişnin kendı dağınıklını toplatmaya başlla =) yoksa o dağınıklığıı toplamak esktra yorar seni.ilkönce kendini toparlattır sonra yavaş yavaş hayatım şunu yprmısın bunu yaprmsıın =) tmmdır. yemek olayınıda gözunde hiç büyütme zor bişiy yok yavş yavş öğrenırsın =) hergun uğrarsan burda kim ne pişirio sende ona göre seç beğen sor öğren pişir =)
ne işinde çalışıyosunnn ? mesai saatleirn nasıl cmrtesi çalışıomusun ?

öğretmenmisin ? bu sorularmda cvp lütfen

yemem ya tamammm
affferm =)=)

eferım
süt ve yoğurt tüketcen tmm mı
süt her akşam içmen laızm

böcüme katılıyorum ve arayada meyve ekliyorum ?= )

=) duyhas katılıom cnm ama =) ilkönce eşinin kendi dağınıklıklarını kaldırması lazım ki sona kızcağıza yardım etmeyi öğrensin =)

birsencim nerde olduğumu bende bilmiyorum.

balcım süt peynir yumurta ceviz yemeyi unutma.
haşlanmış olucak güzelce. birde pekmez sabahları aç karnına 1 corba kaşığı.

duyhas geçmiş olsun. ucuz atlatmış çok şükür.

Sağolun bacılar allah yaşatmasın bidaha
benim evimi mok götürüyo iki haftadır elleyemiyorum annemlere taşındık durduk nasıl temizlenir evim ya hafta sonuna temizlik kaldı

içiyorum pekmez sabahları cnm..yumurtada çok severim...peynir zaten sabah akşam :)))
cevizide kırcak biri lazım :)

sağol cnmm

allah kabul etsin cnm rabbim kazalardan belalrdan korusun inş. cümlemizi

cnm işte sık yememek kaydıyla yersın abartmadan =)

=) erkekti dimi senın =) tam kız olcakmış vazgeçmiş dimekki ekşiden tatlıya dönmüşün =)= )

Hoşgeldin meloşşş nerdesin sen tatlım yaa bugün nevgül de yok ki nerde acep

maş. ,=) nevgulum sınıfın yoklaması sende

ya kızlar su bikaç kişiye aynı anda cevap vermeyi öğretir misiniz?buna bile yeteneğim yok

=) ay cnm bizzde zamanla öğrendik bunları sıkma kendini =) sağda alt köşede alıntı ile cevaplanın yanında bi ktucuk daha var onu cvplamak istedin yerde işaretle en son cvplıcan kişiyede alıntı ile cevapla de =)

MBLUE ,
evet öğretmenim onda da yeniyi 2sene falan oldu işte..hafta sonları boşum.evet kızlar her gün sizden yemek adı istiyorum yemeğin adını koyunca gerisi kolay gibi..desem de inanmayın geçen işgüzarlık yapıp karnıyarık yaptım...aman allahım karnıyarık,karnıyarık olalı böyle zulüm görmedi

MBLUE,bana aynı anda herkese nasıl cevap verdiğini öğretir misin ben bunu da bilmiyorum

hımmm evet..teşekkürler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…