kızlar kocamlar mersinden dönerken büyük kaza atlatmışlar bende işyerine bişiler dağııtım allah kabul etsin diyeyim allahım kazalardan belalardan korusun.
seyyah hoşgeldin
duygu çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış
kızlar kocamlar mersinden dönerken büyük kaza atlatmışlar bende işyerine bişiler dağııtım allah kabul etsin diyeyim allahım kazalardan belalardan korusun.
canım hoşgeldin
alışırsınız yavaş yavaş eşinde öğrencek yorulduğunu hissettir ona sevgisinden kıyamaz sana mecbur yapacak. Benim bide bebişimde var.bizide düşün yaniiii
eşim bana yardım etmek adına serçe parmağını bile kaldırmıyor :26: en güzel yaptığı şey yeni süpürdüğüm evi kabak çekirdeği yiyerek batırmak :84: o da nasıl bir şeyse fışkırıyor resmen.geçen misafir geldi tabi yeni olduğum için baya heycanlanıyorum panıkliyorumneyse yatılıydı tabiki.kanepenin altının temiz olduğunu düşünüyorum çünkü güzelce temizlemiştim geri dönüp de bakmadım nasıl olsa temiz diye.neyse misafir tepemde kanepeyi bi açtım altı hep kabak çekirdeği aman allahım çok utandım ya eşimi çok seviyorum ama acayip dağınık mesala nerede üstünü değiştirdiğini şıp diye buluyorum.çıkardığı eşotmanı aynen duruyo 8 şeklinde ev hanımlığı zor zanaat..öğretmenlik daha iyi :44:
işin garip tarafı yemekleri de yeni öğreniyorumya bu yemek adını koymak ne zor ya.her gün bunu düşünmek.cidden ev hanımlığı zor...eşim zarardan başka bir şey yapmıyor.henüz çocuğum yok.arada ağzını arıyorum sen de bakarsın dimi diye "hı hı bakarım ama uzaktan "diyor...
affferm =)=)yemem ya tamammm
eferım
süt ve yoğurt tüketcen tmm mı
süt her akşam içmen laızm
Seyyah hoşgeldin
eşin yardım etmiyormuş güzel dille yardıma ihtiyacın olduğunu anlatsan belkim olur
onun yapabileceği işleri ona versen iş bölümü yapalım falan de belkim yardım eder şimdi ne yaptırırsan kardır canım
içiyorum pekmez sabahları cnm..yumurtada çok severim...peynir zaten sabah akşam :)))birsencim nerde olduğumu bende bilmiyorum.
balcım süt peynir yumurta ceviz yemeyi unutma.
haşlanmış olucak güzelce. birde pekmez sabahları aç karnına 1 corba kaşığı.
duyhas geçmiş olsun. ucuz atlatmış çok şükür.
seyyah cnm bnece ilkönce eişnin kendı dağınıklını toplatmaya başlla =) yoksa o dağınıklığıı toplamak esktra yorar seni.ilkönce kendini toparlattır sonra yavaş yavaş hayatım şunu yprmısın bunu yaprmsıın =) tmmdır. yemek olayınıda gözunde hiç büyütme zor bişiy yok yavş yavş öğrenırsın =) hergun uğrarsan burda kim ne pişirio sende ona göre seç beğen sor öğren pişir =)
ne işinde çalışıyosunnn ? mesai saatleirn nasıl cmrtesi çalışıomusun ?
öğretmenmisin ?bu sorularmda cvp lütfen
affferm =)=)
evet öğretmenim onda da yeniyi 2sene falan oldu işte..hafta sonları boşum.evet kızlar her gün sizden yemek adı istiyorumyemeğin adını koyunca gerisi kolay gibi..desem de inanmayın geçen işgüzarlık yapıp karnıyarık yaptım...aman allahım karnıyarık,karnıyarık olalı böyle zulüm görmedi
cnm işte sık yememek kaydıyla yersın abartmadan =)duygucum geçmiş olsun Allah kabul etsin cnm....
melodi bizim haftada bir kez oluyodu kızartma oda patates...başka kızartma bende yapmıyorum...
kola zaten çok sevmem...cips eve sokmuyoruz yememek için...ketçapıda kestim..yeter daa:)))
balcım kızartma konusunda ben yedim ama çok nadir. patetesi fında az yağlayarak yaptım çok güzel oluyor. pek kızartma yapmam ben evde normalde.
benim ilk canımın çektiği şey cipsti.ilk 1-2 defa yedim o kadar.
erik deli gibi yedim. çantamda bile taşırdım. midem bulanınca yerdim.
işin en keyifli kısmı otobüste bile rahatça yiyebiliyorsun.
cola konusunda benim doktorum iç ama abartma dedi. bende hamileyken içtim dedi. bana yasak içme dediler. dr. izin verdi deyince bişey diyemediler.
yazın buzlu buzlu iyi gidiyor.
ketçap yedim ama oda dışarda yemek yersem. mayonezi de çok az yedim.
midye yasak derler 1-2 taneye izin var.
hamileyken en ço yediğim şey tuzlu kraker, erik ve karpuz.
ilk başta hep ekşi ve acı yerdim. tatlılar midemi bulandırırdı ki ben tatlısız duramam. kızın olcak dediler. sonra da deli gibi tatlı yemeye başladım.
Hoşgeldin meloşşş nerdesin sen tatlım yaa bugün nevgül de yok ki nerde acep
ya kızlar su bikaç kişiye aynı anda cevap vermeyi öğretir misiniz?buna bile yeteneğim yok
=) ay cnm bizzde zamanla öğrendik bunları sıkma kendini =) sağda alt köşede alıntı ile cevaplanın yanında bi ktucuk daha var onu cvplamak istedin yerde işaretle en son cvplıcan kişiyede alıntı ile cevapla de =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?