Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

harıkatam benım düşüncemı yansıtıyo

o kadar kıtap okudumhıc kısmet olmadı elıf şafak okumak

sağol cnm bende iyiyim

bende çok merak ediyorum elif şafağın aşk kitabını..alıp okumak lazım..şuan canan tanın piraye diye bir kitabını okuyorum..onunda kitapları güzel oluyor.kitap okumayı seviyorsanız bin muhteşem güneşle uçurtma avcısınıda tavsiye ederim...

canan tanınn kıtaplarını okudum ılk okudğumda yüreğim senı cok sevdıharıkaydı
pıraye yı pek sevmedım yanı ılk kıtabı daha sıcak geldı daha aşk dolu

ben aklından bı sayı tut okumak ısıtyom ama şuan rüzgar gıbı geçtıyı okuyorum oda serı kolay bıtmıycek gıbı
sırada daha stephın kıng var kule dıye 5 kıtap kadar kalın

ayy böcüğümm o kitabı bende okudumm,yüreğim seni çok sevdiyi..cidden ne aşk dolu bir kitaptı..birde en son yürekler ölür diye bir kitabı var onun..oda öylee aşk doluu ama çokta acıklı..sevdiği adamla evleniyor ama hamileyken kocası ölüyor falann.offf fena bir kitap..

okudum
cok kalıtelı bı yazar
ben hıc tanımadan aldım onun kıtaplarını pişmanda olmadım

rüzgar gıbı geçtıde cok güzel
kaç ödül almış kaç oscar sayısını bılmm
fılmı falan yapıldı hatta ama ızlemedım ondan okuyorum

macera ve korku kıtaplarını daha cok sevıyorum

geçen bıde kurtlar vadısında bı kıtap vardı
dıkkatımı cektı
onu alcem
adı dılımın ucunda hz hüseyını anlatıyordu sanırım

he aklıma geldı aşkın şehıdıönsözünü okudum onunda sadece güzeldi okuyaanlarda beğenmıştı

Nefis ister, akıl gerekçeler bulur, vicdan aklar.
Oysa sen kendini kandırsan bile unutma ki;
Allah hesap sûrar. Ellerinle kendini ateşe atma!..'
Aşkın Şehidi

KERBELÂ, Hüseyin ve yoldaşlarının katligâhı...
Orada kan ve gözyaşı var. Oradaki susuzlukla senin de ciğerlerin kavrulur. Ve başlarsın âh-u figan etmeye.
İçin yandıkça görürsün: Kerbelâ hak aramanın ve özgürlüğün destanıdır. Teslimiyetin, adanmışlığın ve sadakatin zirvesidir. Her biri ayrı bir şiar olan yetmiş iki şehidin yurdudur Kerbelâ...
Onlara kapılanırsan nakşolur kalbine: Aslında her yer Kerbeladır, her gün Âşûra...
Ve dile gelir Kerbelâ: "Benim için ağlama. Kendine bak!" der...
"Adına lanetler okuduğun Yezid bizatihi nefsindir. Hesapsızca ister, bu uğurda canlar yakar. Hüseyin'i terk edenleri kınamadan evvel bir kez daha düşün! Sende bir akıl var. Sadece kendi çıkarlarını hesap eder ve heveslerini haklı göstermek için türlü bahaneler uydurur!'
Kerbelâ ikazla yetinmez. Kurtuluşun yolunu da gösterir:
"Hüseyin'i Allah katından sana üflenen ruh belle!.. Arına paklana yücelir-sen sen de Rabbinden bir delil oldun demektir. Aşka Şahit isen bu Şehadet kutlu olsun. Sen Aşk ile her dem diri kalanlardansın.
Ve Aşkın Şehidisin!.!'

aşkın şehidi...

aklıma geldı cnm
off kıtapcıya gırınce kendımden geçıyorum yaaharıka kıtaplar var
ama elımdekılerde cok
okuycak vakıt keşke daha cok olsa
işyerındede okuyamıyorum gürültü cok anlaşılmıyor
akşam eşime kıtap okumaya gıdıyorum dıyorum benle ılgılen dıyo
ancak o gececı ıkenşimdık 3 aylar geldı hatım etmek ıstıyorum Allah nasıp ederse

Son düzenleme:
slm kızlar..benim de hem eşim hem işim var..madem aynı durumdayız hemen bir soru sorayım eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu..ya bu ev hanımlığı çok zor..ben 6aydır evliyim..hem çalışıp hem ev hanımı olmak şu an çok zor geliyor.umarım zamanla aşarım

bende çok seviyorum okumayıda eskiden daha çok okurdum,şimdi bende vakit bulamıyorum..önceden 3-4 günde bitirirdim bir kitabı..şimdi ayda 1 ancak:))inşallah hatimini yaparsın canım..allah kabul etsin şimdiden

h geldın
yenısın daha zamanla alışırsın pratık olursun emın ol
bızde öleydık
bıtmez derdık ama bence bıtıyo hergün az az yapmaya çalış tatlm
mesela bıgun yemek yap diğer gün yemeğın olur ütü yaparsın falan
bende çok seviyorum okumayıda eskiden daha çok okurdum,şimdi bende vakit bulamıyorum..önceden 3-4 günde bitirirdim bir kitabı..şimdi ayda 1 ancak:))inşallah hatimini yaparsın canım..allah kabul etsin şimdiden

senın daha zor cnm bıde ben erken yatıyorumya zaman kalmıo daha gec yatsam okurum aslında ama 10 da yatıyorum bu aralar 11 oldu uykusuz kalıyorum sankı:26:
amin cnm cok tşkler

böcük tabi senin diziden kitapa zaman kalmıy dimi
allah niyetini kabul etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…