- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
GÜNÜN SÖZÜ
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
( Elif Şafak, Aşk romanından. 14. kural
KIZLAR NASIL SÖZ ben bayıldım tam benim ruh halimi anlatıyo bugün için
bende siyah sütü okudum güzel cnm odabirsen elif şafağın aşk kitabını okumuştum gerçekten mükemmel tavsiye ederim.
birsencim güzeldii =) diycek bişyi bulamadım sustum bende =)
cnm bence =) sen kızartmada yeme canın çok çekerse azcık ye patatesi haşla kimyon tuz nane çok güzel oluyo =) ben öle yiyorum =) ketçap mayonez pek aramıorum =) olmasada oluyor ama hep kızartmaların alternatiflerini bul cnm biberide az yağda sotele,üstünede domatesli sosyap öle ye kızartma =) kola cips flan bunlarıda yeme cnm =) bnm cnm arada cips çekio oda kocamın yuzndennormlde aklıma gelmio bile
iyidir orgnikçim senden nbrr =)
bende çok merak ediyorum elif şafağın aşk kitabını..alıp okumak lazım..şuan canan tanın piraye diye bir kitabını okuyorum..onunda kitapları güzel oluyor.kitap okumayı seviyorsanız bin muhteşem güneşle uçurtma avcısınıda tavsiye ederim...
canan tanınn kıtaplarını okudum ılk okudğumda yüreğim senı cok sevdıharıkaydı
pıraye yı pek sevmedım yanı ılk kıtabı daha sıcak geldı daha aşk dolu
ben aklından bı sayı tut okumak ısıtyom ama şuan rüzgar gıbı geçtıyı okuyorum oda serı kolay bıtmıycek gıbı
sırada daha stephın kıng var kule dıye 5 kıtap kadar kalın
ayy böcüğümm o kitabı bende okudumm,yüreğim seni çok sevdiyi..cidden ne aşk dolu bir kitaptı..birde en son yürekler ölür diye bir kitabı var onun..oda öylee aşk doluu ama çokta acıklı..sevdiği adamla evleniyor ama hamileyken kocası ölüyor falann.offf fena bir kitap..
geçen bıde kurtlar vadısında bı kıtap vardı
dıkkatımı cektı
onu alcem
adı dılımın ucunda hz hüseyını anlatıyordu sanırım
aşkın şehidi...
aklıma geldı cnm
off kıtapcıya gırınce kendımden geçıyorum yaaharıka kıtaplar var
ama elımdekılerde cok
okuycak vakıt keşke daha cok olsa
işyerındede okuyamıyorum gürültü cok anlaşılmıyor
akşam eşime kıtap okumaya gıdıyorum dıyorum benle ılgılen dıyo
ancak o gececı ıkenşimdık 3 aylar geldı hatım etmek ıstıyorum Allah nasıp ederse
slm kızlar..benim de hem eşim hem işim var..madem aynı durumdayız hemen bir soru sorayım eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu..ya bu ev hanımlığı çok zor..ben 6aydır evliyim..hem çalışıp hem ev hanımı olmak şu an çok zor geliyor.umarım zamanla aşarım
bende çok seviyorum okumayıda eskiden daha çok okurdum,şimdi bende vakit bulamıyorum..önceden 3-4 günde bitirirdim bir kitabı..şimdi ayda 1 ancak:))inşallah hatimini yaparsın canım..allah kabul etsin şimdiden
aklıma geldı cnm
off kıtapcıya gırınce kendımden geçıyorum yaaharıka kıtaplar var
ama elımdekılerde cok
Okuycak vakıt keşke daha cok olsa
işyerındede okuyamıyorum gürültü cok anlaşılmıyor
akşam eşime kıtap okumaya gıdıyorum dıyorum benle ılgılen dıyo
ancak o gececı ıkenşimdık 3 aylar geldı hatım etmek ıstıyorum allah nasıp ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?