ayy :18: Yazamak sohbete katılmak istiom ama çok yoğunIşler haiflesin gelerim
böcük tabi senin diziden kitapa zaman kalmıy dimi
allah niyetini kabul etsin tatlım
dizi derkenhangı dizi
Amin cnm
slm kızlar..benim de hem eşim hem işim var..madem aynı durumdayız hemen bir soru sorayım eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu..ya bu ev hanımlığı çok zor..ben 6aydır evliyim..hem çalışıp hem ev hanımı olmak şu an çok zor geliyor.umarım zamanla aşarım
kızlar kandliniz mübarek olsun
ALlah dualarınızı kabul etsinnn
öpüyorum
yoğunluktan gelemiyorum.
sevgiler çok
hoşgeldinnn..daha yeni evlisin.zamanla sende alışır,her işin pratik olacak bir yolunu bulursun kendine göre..fazla iş biriktirmemeye dikkat et,hergün azar azar birşeyler yap muhakkak..hafta sonuna bırakma hepsini..tatil günleriniz size kalsın yani..yemeklerinide bir önceki akşamdan yapmaya çalış..hazır birşeyler bulundur dondurucunda muhakkak..ama eşinide sana yardım konusunda teşvik etmeye çalış..sofrayı hazırlayıp salata yapması bile yetiyor insana bazen valla..biz kızımızda dünyaya geldikten sonra paylaştık artık işleri ne yapalım:))allah tüm çalışan kadınların yardımcısı olsun
Regaib kandiliniz mübarek olsun
nıye dıkkat etmıon
neyse bundan sonra yedıklerını bıze yazcen
kızartmada yasak sana
kendıne cok ıyı bakcenn
cnm bence =) sen kızartmada yeme canın çok çekerse azcık ye patatesi haşla kimyon tuz nane çok güzel oluyo =) ben öle yiyorum =) ketçap mayonez pek aramıorum =) olmasada oluyor ama hep kızartmaların alternatiflerini bul cnm biberide az yağda sotele,üstünede domatesli sosyap öle ye kızartma =) kola cips flan bunlarıda yeme cnm =) bnm cnm arada cips çekio oda kocamın yuzndennormlde aklıma gelmio bile
iyidir orgnikçim senden nbrr =)
sormaa hele eşim evdeyken:78:senin şu meşhur dizi anladın sen onu
eşim bana yardım etmek adına serçe parmağını bile kaldırmıyor :26: en güzel yaptığı şey yeni süpürdüğüm evi kabak çekirdeği yiyerek batırmak :84: o da nasıl bir şeyse fışkırıyor resmen.geçen misafir geldi tabi yeni olduğum için baya heycanlanıyorum panıkliyorumneyse yatılıydı tabiki.kanepenin altının temiz olduğunu düşünüyorum çünkü güzelce temizlemiştim geri dönüp de bakmadım nasıl olsa temiz diye.neyse misafir tepemde kanepeyi bi açtım altı hep kabak çekirdeği aman allahım çok utandım ya eşimi çok seviyorum ama acayip dağınık mesala nerede üstünü değiştirdiğini şıp diye buluyorum.çıkardığı eşotmanı aynen duruyo 8 şeklinde ev hanımlığı zor zanaat..öğretmenlik daha iyi :44:
kızlar kandliniz mübarek olsun
ALlah dualarınızı kabul etsinnn
öpüyorum
yoğunluktan gelemiyorum.
sevgiler çok
kızlar bu arada forumda da yeniyim..slm herkese...hoş geldim
yemem ya tamammm
eşim bana yardım etmek adına serçe parmağını bile kaldırmıyor :26: En güzel yaptığı şey yeni süpürdüğüm evi kabak çekirdeği yiyerek batırmak :84: O da nasıl bir şeyse fışkırıyor resmen.geçen misafir geldi tabi yeni olduğum için baya heycanlanıyorum panıkliyorumNeyse yatılıydı tabiki.kanepenin altının temiz olduğunu düşünüyorum çünkü güzelce temizlemiştim geri dönüp de bakmadım nasıl olsa temiz diye.neyse misafir tepemde kanepeyi bi açtım altı hep kabak çekirdeği aman allahım çok utandım Ya eşimi çok seviyorum ama acayip dağınık mesala nerede üstünü değiştirdiğini şıp diye buluyorum.çıkardığı eşotmanı aynen duruyo 8 şeklinde Ev hanımlığı zor zanaat..öğretmenlik daha iyi :44:
slm kızlar..benim de hem eşim hem işim var..madem aynı durumdayız hemen bir soru sorayım eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyor mu..ya bu ev hanımlığı çok zor..ben 6aydır evliyim..hem çalışıp hem ev hanımı olmak şu an çok zor geliyor.umarım zamanla aşarım
ayy :18: yazamak sohbete katılmak istiom ama çok yoğunişler haiflesin gelerim
aklıma geldı cnm
off kıtapcıya gırınce kendımden geçıyorum yaaharıka kıtaplar var
ama elımdekılerde cok
okuycak vakıt keşke daha cok olsa
işyerındede okuyamıyorum gürültü cok anlaşılmıyor
akşam eşime kıtap okumaya gıdıyorum dıyorum benle ılgılen dıyo
ancak o gececı ıkenşimdık 3 aylar geldı hatım etmek ıstıyorum Allah nasıp ederse
eferım
süt ve yoğurt tüketcen tmm mı
süt her akşam içmen laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?