Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşim bana yardım etmek adına serçe parmağını bile kaldırmıyor :26: en güzel yaptığı şey yeni süpürdüğüm evi kabak çekirdeği yiyerek batırmak :84: o da nasıl bir şeyse fışkırıyor resmen.geçen misafir geldi tabi yeni olduğum için baya heycanlanıyorum panıkliyorum neyse yatılıydı tabiki.kanepenin altının temiz olduğunu düşünüyorum çünkü güzelce temizlemiştim geri dönüp de bakmadım nasıl olsa temiz diye.neyse misafir tepemde kanepeyi bi açtım altı hep kabak çekirdeği aman allahım çok utandım ya eşimi çok seviyorum ama acayip dağınık mesala nerede üstünü değiştirdiğini şıp diye buluyorum.çıkardığı eşotmanı aynen duruyo 8 şeklinde ev hanımlığı zor zanaat..öğretmenlik daha iyi :44:

hoşgeldinnn..daha yeni evlisin.zamanla sende alışır,her işin pratik olacak bir yolunu bulursun kendine göre..fazla iş biriktirmemeye dikkat et,hergün azar azar birşeyler yap muhakkak..hafta sonuna bırakma hepsini..tatil günleriniz size kalsın yani..yemeklerinide bir önceki akşamdan yapmaya çalış..hazır birşeyler bulundur dondurucunda muhakkak..ama eşinide sana yardım konusunda teşvik etmeye çalış..sofrayı hazırlayıp salata yapması bile yetiyor insana bazen valla..biz kızımızda dünyaya geldikten sonra paylaştık artık işleri ne yapalım:))allah tüm çalışan kadınların yardımcısı olsun

kızlar kandliniz mübarek olsun
ALlah dualarınızı kabul etsinnn
öpüyorum
yoğunluktan gelemiyorum.

sevgiler çok

işin garip tarafı yemekleri de yeni öğreniyorum ya bu yemek adını koymak ne zor ya.her gün bunu düşünmek.cidden ev hanımlığı zor...eşim zarardan başka bir şey yapmıyor.henüz çocuğum yok.arada ağzını arıyorum sen de bakarsın dimi diye "hı hı bakarım ama uzaktan "diyor...

nıye dıkkat etmıon
neyse bundan sonra yedıklerını bıze yazcen

kızartmada yasak sana
kendıne cok ıyı bakcenn

yemem ya tamammm

senin şu meşhur dizi anladın sen onu
sormaa hele eşim evdeyken:78:

dağınık eşin dımekkı
napcan toplamaktan başka çaren yok
kavgada edılmezkı
mısafr evımı karıştıryoo neyse
kızlar kandliniz mübarek olsun
ALlah dualarınızı kabul etsinnn
öpüyorum
yoğunluktan gelemiyorum.

sevgiler çok

amın cnm
kolay gelsın
kızlar bu arada forumda da yeniyim..slm herkese...hoş geldim

h geldın dedım ben

canım hoşgeldin
alışırsınız yavaş yavaş eşinde öğrencek yorulduğunu hissettir ona sevgisinden kıyamaz sana mecbur yapacak. Benim bide bebişimde var.bizide düşün yaniiii

hoşgeldin seyyah merak etme zamanla alışıyor insan herşeye vakit bile buluyor =) oturmaya vakit buldunda acaba ben ne yapmadımda şuan oturuyorum bile diyebilirsin =) zamanla oturur herşey belli bi programa bürünüo zaten eşindende destek almaya çalış =)

ayy :18: yazamak sohbete katılmak istiom ama çok yoğun işler haiflesin gelerim

ktılırsın hadi işlerını bitirde gel kuzum =)

ayböcüm inş. nasip olurda hatimiini yaparsın cnm.

Seyyah hoşgeldin
eşin yardım etmiyormuş güzel dille yardıma ihtiyacın olduğunu anlatsan belkim olur
onun yapabileceği işleri ona versen iş bölümü yapalım falan de belkim yardım eder şimdi ne yaptırırsan kardır canım

ben geldim selam herkese. kitaplardan bahsetmişsiniz.
ben osman aysu nun kitaplarını çok seviyorum. cinayet ve aşk içie sürükleyici.
canan tan en son yürekler ölür bende okudum çok güzeldi eroinle dans ta güzeldi.
ayşe kulin adı aylin ve köprü
şimdi 2 kitap var elimde başladım ama yarım bıraktım biri bitmek üzere.
sol ayağım chrısty browvn
ahtapotun kolları osman aysu.
nermin bezmenin kitabı da çok güzel.
kurt seyt shura yı mutlaka okuyun derim.

yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum. o çekirdek olayı bizde de var. halı koltuk üstü minderlerin altı batıyor. bende örtü koyuyorum onun üzerinde yiyor. dökülürsede kendi süpürüyor. bana yardımcı olmasa ben çok zorlanırım. dağınıklığı var ama söyleyince toplar

eferım
süt ve yoğurt tüketcen tmm mı
süt her akşam içmen laızm

tamammmmmmm yaaaaaaaa içerimmm
genelde içiyorumda sıcakta pek gitmiyor....

seyyah aramıza hoşgeldin cnm...Allah yardımcın olsun kocen işllhh alışırrr
ama çok taviz verme baştan nasıl alışırsa öyle gider....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…