Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Nevgüllll sana bişey yazdım görmedin mi tabi geçmişte kaldı okumadın

görürsen melodicim üzülme sen herşeyden tattır ona anne sütü alıyosa eve gidince bol bol ver benim kızımda oyleydi bi yer iki yemezdi halada göründüğü üzüre çıtıpıtı bi kızdır annesine çekmemiş :)) şimdi iştahı yerinde bende fazla zorlamıyorum yemek isterse yer üsteledikce dahada soğuyo yemek olayından

ESOESSS CNM maşallh kızına çok tatlı allah bağışlasın büyümüş darısı bizimkine inş.

yaa lame yaa:)))
temmuz sonu diyelim biz en iyisi
yok yok eşim bana çaktırmadan yapsın bebişi yoksa ben 2012 yi de görcem bebeksiz olarak
ee senin yapacağın yok... temmuzdaki adetinden sonra başlanıyor çalışmalara.... kızım kocana acı yaaa... adam bildim bileli bebiş diyip duruyorr.....

esoescim... ben göremedim resmi.. ama başka yerden görüyorum analı kızlı resimlerinizi.. allah bağışlasın, maşallah çok şirin cimcime:)

evet büyüdü artık benim kızım teyzesi 3 yaşında
benim küçüklüğümün aynısı ama göz yapısı babasına benziyo genel olarak bana :))

maşallahh
cok konuşkan mı

bızm patronun kızı hc susmıybı laflar edıo bı laflar daha 3 yaşında böleyse

bu arada herkes maaşını aldı ben alamadımpatronda gıttı
benı unuttu hazarartı para ıstycektım hıc alamadım var mı ya böle bişi

saol lamecim :))

gördüm...gördüm....maşallah ne tatlı şey o öyle,genç kız olma yolunda :))))

gece ben de benim hücreye sinirlendim....
zaten gecenin bir körü yatmışız,yanaştı...hadi dedim hevesini kırmayayım,baktım hiç masum davranmadan direk sonuç.....ula dedim napıysın,insan biraz kibar olur.....böyle mi yapıyon hep...
ne dese beğenirsiniz....
hadi aşkım ya,sabah erken kalkacaz,uğraştırma şimdi......
yuh dedim hücre ne olacak.....
aaa öylemi hadi sana iyi uykular sabah erken kalkacağız dedim,döndüm arkamı yattım.....en son hatırladığım,arada oflayıp pufluyordu...dalmışım

maalesef benimki mama yedi. kilosu gayet iyi ama yemiyor diye üstelemesem hiçbirşeyi kendi yemeyecek.
ne meyve ne sebze püresi ne muhallebi. hiçbirşeyi ağzını açıp isteyerek yemiyor. ben ağzını oyunla açtırıp kaşığı tıkıştırıyorum. bazen çıkartıyor bazen yiyor. biz yemek yerken hep yanımızda sürekli bana bakıyor. bende hammmmmmmm çok güzelmiş deyip iştahlı iştahlı yiyorum. pür dikkat bakıyor. masada bizimle otururken vermeyi deneyeceğim.

oyle dene canım izin zamanında mamayı azaltır çorbalara ağırlık verirsin sen kendin ilgilenince daha çabuk alışır canını hiç sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…