Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayırdır canım bi sorun mu var?? biri canını mı sıktı?

ne yapıcaksın bi beden büyüklerini alıcaksın sonra da kilonu korucaksın zayıflama ne o öyle kupkuru kadın dediğin etli olur biraz:)))))valla ben bayılıyorum sana haberin olsun:))allah kocana bağışlasın canım benim...

böcüğüm annem evdeyken eksik şeyler oluo evde tebi:)) annem gidince uykusuz kaldık:)) ama gitmeseydi keşme yaa,şimdiden özledim anneciğimi.

teşekkür ederim nurdancım Şeniz
kocamda böyle iyisin diyo ama tatile gittiğimizde o incecik tişörtlerle bikiniyle nasıl oturup kalkıcam göbüşlü göbüşlü onu düşünüyorum :kedi:

ne tuhaf.....
yemekteyiz programını izlerken o kadar kızardım ki
binbir çeşit yapılmış emeğe saygısızca o olmamış burası böyle olmuş vs. gibi cümleler kurulmasına
ama oluyormuş demek ki.....
kendimi o programa katılmış gibi hissettim bir an...
neyseki güzel düşünebilen
iyi yüreğe sahip arkadaşları evime davet etmişim de olay ters dönebildi.....

yapılmak isteneni az çok anlayabiliyorum
ama keşke olayları tek taraflı dinleyip gaza gelmese insanlar....
ahhhh Ada ahhhhh çocukları eğitip,onları güzel ahlaklı iyi yürekli insanlar olması konusunda uyarırdın ya al işte
dışarıda zamanında kötü düşünceye mahkum edilmiş milyonlarca insan var.....
sen istediğin kadar öğrencilerini iyi insan olmaları konusunda eğit dur......

keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Rabbim büyüktür...

nurdan
baksımdık dayak yıycen benden
4 aydır annemı görmuyom
belkı bu 1 yılı bulur
belkı seneye bıle gelemzler:gitme:

aman sen onlara ne bakıon öyle uyuzları topluolar özellikle.1 tane nonos 1 kaşar kalan 2 side gıcık oluolar.hepsi seçmece onların. izlensin die yapıolar.insanlık mı onların yaptıkları.

adacım hiç öyle düşünme canım yaptığın herşey harikaydı
tadına bakmadan uzaktan yapılan olumsuz yorumları okuma sen :1hug:

teşekkür ederim nurdancım Şeniz
kocamda böyle iyisin diyo ama tatile gittiğimizde o incecik tişörtlerle bikiniyle nasıl oturup kalkıcam göbüşlü göbüşlü onu düşünüyorum :kedi:
hiiiç düşünme fıstığım.ben liseden sonra hiç zayıf biri olmadım en az 65 kilo oldum hepte 65 70 araları gidip geldim.geçen de kilo aldım diodum bi tartıldım tam 70 şimdi gönül rahatlığıyla herşeyden yiyom:))) teşekkürler baskül:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…