- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
albümemi koymus bilmem ben faceden baktım eregli gel kusum konuyu aydınlatya şu fotoları bende görsem merak ettim yawf:)
you_know ne yaptım ya ne yaptım ki off :kedi: daha doğrusu ne yapmadım bilmiyorumkismile
yawf senin bu mütevaziliğin beni öldürcek bi gün.)) cute pasaklı güzelmiş.sen de güzelsin adacım benim.gerçekten içinin güzelliği dışına yansımış maşallah benim arkadaşıma.)gerçekten de kızlar
cute ve pasaklı öyle doğal ve öyle güzeller ki
canlı görünce insan daha bir iyi farkediyor
ohhhooo böyle ev sahibesine can kurban..kızz sen ne boşnak yada arnavut musun yoksam:)))bu ne misafirperverlik?
Nurdancım ev oturmasına giderken pek kokoş gitmedim :kedi:
yüzümde makyaj var tabii ki ama kalem rimel ve allık var sadece onun dışında bişi sürmedim
teşekkür ederim canım bayanssulusmile
bu haline bayıldım canım valla.makyajlı halinden 10 kat güzelsin burda:)) manken manken... bide kiloluyum diyo hey allahım sabır ver.:)) bu topiğin adı değişsin artıkın...mütevaziler kadınlar topluluğu:)ada 1 sen 2:)Nurdancım ev oturmasına giderken pek kokoş gitmedim :kedi:
yüzümde makyaj var tabii ki ama kalem rimel ve allık var sadece onun dışında bişi sürmedim
teşekkür ederim canım bayanssulusmile
hımm iyi niyetli tatlı candan insansın bayıldım sna ben:)hayır tatlım değilim
iç anadolu insanıyız biz :)))
albümemi koymus bilmem ben faceden baktım eregli gel kusum konuyu aydınlat
ben yokken senin görevin vardı jean alsanaalsanasmile hadi affettim bi daha olmasın
gerçekten de kızlar
cute ve pasaklı öyle doğal ve öyle güzeller ki
canlı görünce insan daha bir iyi farkediyor
çok güzelsin:kedi::kedi:
gözün aydın canım sakin ol biras beee... sıkma kendini herşey olacağına varır tadını çıkarmaya çalış.en mutlu günlerin senin.selamlar günaydınlar herkese
koşturmacalı bir hafta sonu sonucunda gelinliğimi teslim aldım.
az kaldı kızlar azzzz
gerilim streste gün geçtikçe artıyor
bu hafta sou neler oldu neler bitti anlatın bakalım adaya misafir gidecekler vardı
bana da anlatın amaaaa
böcük tabaktaki sadece kısırdı yarısı başka bişi değil ışıktan öle geldi sana demek
nefisti valla iki tabak yedim kısırdan cokacimcoook
ellerine sağlık adacım Şeniz
hımmm mesai vardı yani:))) ne güzel ya allah mutluluğunuzu daim etsin.valla bende annem vardı pazar uğurladık annemi gece 1 de geldik dün gece eve.ama nasıl yorgunum zaten annem var die tık yoktu:)))) saat 3 tü yattığımızda:)) sabahta kalkamadım tebi:))
enerjık sınerjım olalımhihoyyytvalla bitmedigi ortada böcuk masallahözeline bak hacı bişi yazdım sana
Çok teşekkür ederim güzel gelinlerim. Çok sağ olun Allah razı olsun hepinizden tek tek.
Youuuuuuuuuuuuuum nirdesin annem.
Uğurum sıkma canını ya
bu haline bayıldım canım valla.makyajlı halinden 10 kat güzelsin burda:)) manken manken... bide kiloluyum diyo hey allahım sabır ver.:)) bu topiğin adı değişsin artıkın...mütevaziler kadınlar topluluğu:)ada 1 sen 2:)
selamlar günaydınlar herkese
koşturmacalı bir hafta sonu sonucunda gelinliğimi teslim aldım.
az kaldı kızlar azzzz
gerilim streste gün geçtikçe artıyor
bu hafta sou neler oldu neler bitti anlatın bakalım adaya misafir gidecekler vardı
bana da anlatın amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?