günaydın güzel hanımlar..........
nasılsınız bakalım??? geçmişe gidemedim ama(
mide bulantım var sabahtan beri...korktuğum şey başıma gelmez umarım
haftasonu yine sakin sakin geçti...ctesi accık temizlik ve çamaşır yıkadım...
pazarda sabah kursun sınavı vardı bitiren çıksın deyince hoca 2.olarak 40 dkkada çıktım walla...
sonra ablamlarla birlikte karşıya kahvaltıya geçtik..koç çalışanlarının korusu varmış oraya..tesadür ordada şenlikler vardı..biraz eğlendik stres attık...eve döndük...kociş pazara ben ütüye girdim..sonrada hep yatıştık :))) ama bugün hiç gelesimiz yoktu..sitede çimler sulanmışş..mis gibi çimen ve toprak kokusunu alınca nerdeyse eve geri döncektik... böyle işte kızlar....
lamecim misafirlerinle nasıl geçti cnm???
duygu naptı acep ondada 5 aile vardı (ordu)
Birsen güldürüyom işte ne güzel kızkocişe diyorumki pazartesilere bayılıyorum çabuk kalk Bayılıyorum pzt daha bir mutlu oluyorum küçüklüğümden beri :90:
Balımmm nasılsın hoşgeldin ?
balcım hoşgeldin tatlım ...
inşallah bulantın olmaz çalışıyorsun allah yüzüne baksın tatlım .
h.sonunu açık hava da geçirmissin iyi olmuştur sana şanslısın güzel havalarda hamileliğinin ilk ayları geçiyor bol bol temiz hava alırsın.
Balım takvime geeeeel
Lamemmm iyiyiyim hamdolsun tatlış . Birsen ne var ne yok kız ben iyiyim çok şükür .
Blue krem falan sür kız
Halıları yollayacağım bugün öğh oldular iyice .
ne olsun tanemcim hep aynı ev iş farklı bişiy yok sen napıyon tatlım
bende hallıları yıkamaya verdim dün bakalım nasıl gelcekler inş. temiz olur
günaydın güzel hanımlar..........
nasılsınız bakalım??? geçmişe gidemedim ama(
mide bulantım var sabahtan beri...korktuğum şey başıma gelmez umarım
haftasonu yine sakin sakin geçti...ctesi accık temizlik ve çamaşır yıkadım...
pazarda sabah kursun sınavı vardı bitiren çıksın deyince hoca 2.olarak 40 dkkada çıktım walla...
sonra ablamlarla birlikte karşıya kahvaltıya geçtik..koç çalışanlarının korusu varmış oraya..tesadür ordada şenlikler vardı..biraz eğlendik stres attık...eve döndük...kociş pazara ben ütüye girdim..sonrada hep yatıştık :))) ama bugün hiç gelesimiz yoktu..sitede çimler sulanmışş..mis gibi çimen ve toprak kokusunu alınca nerdeyse eve geri döncektik... böyle işte kızlar....
lamecim misafirlerinle nasıl geçti cnm???
duygu naptı acep ondada 5 aile vardı (ordu)
günaydın kızlarrr haftamız güzel geçer inşallahhh
gezmekten ayaklarım şişti haftasonu
hoşbuldum tatlım nasılsın iyi misin
günaydın kızlarrr haftamız güzel geçer inşallahhh
gezmekten ayaklarım şişti haftasonu
iyiyim canım....sen de iyisindir inşallah:))
balımm... başladımı... canım inş. geçicidir...sen takma kafanaa....
ne güzel geçmiş hafta sonun.... bağlarbaşındaki koruyamı geldiniz??
canım benim çok güzel geçti.... sağolsun kayınvalidem geldi.. çok yardımcı oldu banaa...
misafirlerde çok beğendiler herşeyi... evimide:))))
balım dün regl oldum sevindim ilk kez bu kadarbitiminde durmak yok yola devam
mide bulantıların inş hafif geçer canım.kraker falan bulunsun yanında hep tuzlu o biraz iyi geliyo sanırım
Birsen minikliğimden beridir bayılırım kızBana evde hergün pzt gerçi :) Balımmm len geçen dedimya Tatlışım senin tanen hem nazlı hemde masraflı olacak Benim tanem çok masrafsız mide bulantısı yok Ama bişey diyeceğim mide bulantısı aslında ne mutlu bebeğin sağlıklı olduğunu ifade ediyormuş Şimdi sen kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde troid vs hormonlara bakılacak kan ve idrar testiyle. Sonra bir ay sonra hayırlısıyla 12, 13. haftalıkken ikili test yapılacak .
Ama hayırlısıyla sen bir o mucize kalp atışlarını bir duy nasıl keyif verici nasıl güzel herşeye çektiklerine değiyorKarakterinde falan değişiklik var mı kız ben çok alıngan olmuştum bir arada çok hırçın ama geçti çok şükür .
Birsen senin bebiş ne kadarlık oldu ?
balcım hoşgeldin tatlım ...
inşallah bulantın olmaz çalışıyorsun allah yüzüne baksın tatlım .
h.sonunu açık hava da geçirmissin iyi olmuştur sana şanslısın güzel havalarda hamileliğinin ilk ayları geçiyor bol bol temiz hava alırsın.
amin cnm inş. ohh mis gibi ye meyvenı ama khvltıyı atlmdan atıştır bşiyler cnm ufkta olsa öğün atlmk sağlıklı değilişllh geçicidir mbluecummm.....ya tuzlu değilde meyva filan iyi geliyo...eşim ne meyve varsa toplamış dün..bende ufak ufak yiyorum...kahvaltı edemedim henüz...
brck nan nereleri gezdin...sen regl oldunmu bu arada????
oh sefan olsuntopkapı sarayına gittik cumartesi arkadaşlarla baya bi gezip resim çekindik
dünde bizim oraları gezdim eşime alışveriş yaptım bi dünya
Birsen minikliğimden beridir bayılırım kızBana evde hergün pzt gerçi :) Balımmm len geçen dedimya Tatlışım senin tanen hem nazlı hemde masraflı olacak Benim tanem çok masrafsız mide bulantısı yok Ama bişey diyeceğim mide bulantısı aslında ne mutlu bebeğin sağlıklı olduğunu ifade ediyormuş Şimdi sen kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde troid vs hormonlara bakılacak kan ve idrar testiyle. Sonra bir ay sonra hayırlısıyla 12, 13. haftalıkken ikili test yapılacak .
Ama hayırlısıyla sen bir o mucize kalp atışlarını bir duy nasıl keyif verici nasıl güzel herşeye çektiklerine değiyorKarakterinde falan değişiklik var mı kız ben çok alıngan olmuştum bir arada çok hırçın ama geçti çok şükür .
HADİ GÖZÜN AYDIN..Bidahaki ay sendende hayırlı haber alırız işllh...diğer hamiş topiği pek sarmıyo..burayı hamiş topiği yapçem :)))
kraker filan sarmadı beni...meyve içimi açıyo tek :))sağol cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?