Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım hoşgeldin tatlım ...
inşallah bulantın olmaz çalışıyorsun allah yüzüne baksın tatlım .
h.sonunu açık hava da geçirmissin iyi olmuştur sana şanslısın güzel havalarda hamileliğinin ilk ayları geçiyor bol bol temiz hava alırsın.

tanemmmm...bezelye tanemmmm....
annem bana biraz tecrübelerinden bahsetsene....
mide bulantın varmı???
yaptırdığın testler vs....
söylesene nan mısır tanesi heç anlatmıyon...

inanmıyorum sana tanemm......
tabi çalışmıyorsun ya sen biz çalışanların en nefret ettiği gündür p.tesiiiiiiiii bidaha seviyom deme:2:

günaydın kızlarrr haftamız güzel geçer inşallahhh
gezmekten ayaklarım şişti haftasonu

sağol cnmmm...böyle dua edin canımı yiyin valla....
evt cnm temiz hava ama sadece haftasonları... :))

Balım takvime geeeeel

takvimini yiyimmmm...çok güzellllllll

Lamemmm iyiyiyim hamdolsun tatlış . Birsen ne var ne yok kız ben iyiyim çok şükür .
Blue krem falan sür kız
Halıları yollayacağım bugün öğh oldular iyice .

tanemcım böel bi dğeişik hissediom kollarım hem üşüo hem yanıo =(
ohh halılarda mis olmaya gidio

ne olsun tanemcim hep aynı ev iş farklı bişiy yok sen napıyon tatlım
bende hallıları yıkamaya verdim dün bakalım nasıl gelcekler inş. temiz olur

ay ben daha kuran okutcam temizliğe bile başlamadım . ne psaklı karıyım ben beeeeee

balımmm baya tempolumuş haftasonun . inş. mide bulantın geçicidir bugun için cnm midenı bastırck bişiyler atştırsn leblebi fıstık fındık gibi .belki rhtltır mıdenı de

hoşbuldum tatlım nasılsın iyi misin

iyiyim canım....sen de iyisindir inşallah:))

balımm... başladımı... canım inş. geçicidir...sen takma kafanaa....
ne güzel geçmiş hafta sonun.... bağlarbaşındaki koruyamı geldiniz??

canım benim çok güzel geçti.... sağolsun kayınvalidem geldi.. çok yardımcı oldu banaa...
misafirlerde çok beğendiler herşeyi... evimide:))))

işllh geçicidir mbluecummm.....ya tuzlu değilde meyva filan iyi geliyo...eşim ne meyve varsa toplamış dün..bende ufak ufak yiyorum...kahvaltı edemedim henüz...

brck nan nereleri gezdin...sen regl oldunmu bu arada????

topkapı sarayına gittik cumartesi arkadaşlarla baya bi gezip resim çekindik
dünde bizim oraları gezdim eşime alışveriş yaptım bi dünya

balım dün regl oldum sevindim ilk kez bu kadar bitiminde durmak yok yola devam

mide bulantıların inş hafif geçer canım.kraker falan bulunsun yanında hep tuzlu o biraz iyi geliyo sanırım

ctesi sabah sana mesaj atıcaktım mamişlerin kokusu buraya geldi diye...bi baktım saat daha 7 :)) dedim bu saatte daha mamiş olmaz...

güzel geçmesine sevindim cnm...attın yine havanı misafirlere desene :))

cnm altunizade dediler ama bağlarbaşımı geçiyo orası?? ben pek bilmem cnm...

Birsen minikliğimden beridir bayılırım kız Bana evde hergün pzt gerçi :) Balımmm len geçen dedimya Tatlışım senin tanen hem nazlı hemde masraflı olacak Benim tanem çok masrafsız mide bulantısı yok Ama bişey diyeceğim mide bulantısı aslında ne mutlu bebeğin sağlıklı olduğunu ifade ediyormuş Şimdi sen kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde troid vs hormonlara bakılacak kan ve idrar testiyle. Sonra bir ay sonra hayırlısıyla 12, 13. haftalıkken ikili test yapılacak .
Ama hayırlısıyla sen bir o mucize kalp atışlarını bir duy nasıl keyif verici nasıl güzel herşeye çektiklerine değiyor Karakterinde falan değişiklik var mı kız ben çok alıngan olmuştum bir arada çok hırçın ama geçti çok şükür .
Birsen senin bebiş ne kadarlık oldu ?

balım dün regl oldum sevindim ilk kez bu kadar bitiminde durmak yok yola devam

mide bulantıların inş hafif geçer canım.kraker falan bulunsun yanında hep tuzlu o biraz iyi geliyo sanırım

HADİ GÖZÜN AYDIN..Bidahaki ay sendende hayırlı haber alırız işllh...diğer hamiş topiği pek sarmıyo..burayı hamiş topiği yapçem :)))
kraker filan sarmadı beni...meyve içimi açıyo tek :))sağol cnm...

tanem kız benim kızım ağustos 23 de 2 yaşına gircek darısı başınıza bi doğurunda hayırlısıyla inş.

amin inş. öle olur cnm. birsencim hklısın valla en azından havalar scaıkkene meyvelerde süpe roluyor =) hemde mis mis hvlar alırsın cnm

işllh geçicidir mbluecummm.....ya tuzlu değilde meyva filan iyi geliyo...eşim ne meyve varsa toplamış dün..bende ufak ufak yiyorum...kahvaltı edemedim henüz...

brck nan nereleri gezdin...sen regl oldunmu bu arada????
amin cnm inş. ohh mis gibi ye meyvenı ama khvltıyı atlmdan atıştır bşiyler cnm ufkta olsa öğün atlmk sağlıklı değil

topkapı sarayına gittik cumartesi arkadaşlarla baya bi gezip resim çekindik
dünde bizim oraları gezdim eşime alışveriş yaptım bi dünya
oh sefan olsun brckcim masraflı garusun he =)

ay tanemcım hayırlısıyla kucana alınca herşey unutulur emınım .sağlıkla gelsinde dünyaya minik melkleriniz . =) bu arada alıngan oldun sana laf dimeyıs artık dikkat edin anneleri üzmeyek şekerler=)

ayyyyyy bizde hamiş olalım ne
topik hatırına(ayyyyy şaka allah isteyene versin.)nevgül de hamiş olursa oooo bal hep beraber patlatırsınız topiği

TEYZESİ benim miniğim usludur..laf söleme..bu sabah biraz nazlanıyo babasına okdr...başka olmaz yapmas yaramazlık...

cnm tek dileğim ctesi o pıt pıt diye kalp atışlarını duymak..ozmn daha bi rahatlıycam işllh...tamam testleri kafama yazdım yaptırmassa doktor sorarım ona :)

karekteriimde bişi yok henüz cnm..aynı herşey şimdilik ...aman olmasında..zaten nazlıyım..hiç çekilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…