kızım 13 aylık kırmızı nokta kızarıklar var zaten. prima kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmam kızımı sıcak suyla silerim dalin pişik kremi kullanıyorum çok iyi geliyor kızıma ama geçmedi yumurta ve muzu kestik ama nafile.
kızım 13 aylık kırmızı nokta kızarıklar var zaten. prima kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmam kızımı sıcak suyla silerim dalin pişik kremi kullanıyorum çok iyi geliyor kızıma ama geçmedi yumurta ve muzu kestik ama nafile.
niye söylemedin ordakilere.
niye söylemedin ordakilere.
Kimler biliyor kız ?
ben de oğluma prima kullanıyorum.doğduğundan beride alkolsuz ıslak mendil kullanırım çok şükür bişey olmadı.ama olacaksa ne yaparsan yap oluyor işte.
[video]http://www.komikler.com/komiktv/cocuk_filmleri/13:34283/Limon_ve_Bebekler[/video]
Ne kadarda çiykinler
canım hangi marka alıyorsun. ben huggies kullanıyorum. ilk 5 ay pamuk ve su kullandım.
Ay canım sağ olasın tekrar herkese teşekkür ederim sizi seviyorum leyyynevet canım zincir çekip döndür dantelini,zincirin üzerine yapmaya başlayacaksın,ilk başlar gibi aynen..nasıl zincir çekip dönüp başlıyoruz örmeye o şekilde..
Ay maşallah kız ne güzel bak ne büyük nimetcnmmm hevesin varsa eğer örürsünn hemencik öğrenirsinde...içinden gelmesi lazım işte...kolay cnm kızların dedikleri gibi yap olur...yazık sana keşke bizlere yakın olsaydın ne örgüler yapardık bebişlere...benim annem çok hamarat o konuda karşıdan alır örneği kafasında tutar...eve gelincede hemen yapar :))
Ay canım sağ olasın tekrar herkese teşekkür ederim sizi seviyorum leyyyn
Ay maşallah kız ne güzel bak ne büyük nimetSana dünya kadar hazırlar . Benim çeyizde herşey dışarda yaptırıldı kendim bir iki parça basit örneklerden yapmıştım ama inan onları kullanmak yani kendi yaptıklarımı daha büyük zevk ütülerken bile daha bir dikkat ediyorum
Yerleri silmeye gidiyorum ben heryer çok kirlendi öğh .
valla canım hiç marka almadım.şu bimde satılanlar var onlar çok hoşuma gidiyor.genelde ondan alıyorum.hep alkolsuz aldım.
selam herkesee =)
nasılsınız?
selam herkesee =)
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?