Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

duygucum.. benimde güzel geçti canım....ablan içinde geçmiş olsun... bunlar hep onun sınavı.. ama eminimki atlatıcak ve alıcak yavrusunu kucağına...

balım.. hala olamadım canım... bekliyoz bakalım..

[video]http://www.komikler.com/komiktv/cocuk_filmleri/13:34283/Limon_ve_Bebekler[/video]
Ne kadarda çiykinler

ben de oğluma prima kullanıyorum.doğduğundan beride alkolsuz ıslak mendil kullanırım çok şükür bişey olmadı.ama olacaksa ne yaparsan yap oluyor işte.

canım sıcaktan olabilir. altını alınca biraz öyle beklet hava alsın. eğer kırmızı nokta noktaysa benimki gibi olmuş. görsem daha iyi anlarım ama hametanı bir dene istersen. mavi olan yağlı sarı olan yağsız.
benimkinin vucudunda oluyor. bazı yerleri nokta noka oluyor her yeri değil. bir tek çıtçıtlı body giyiyor bide gündüz çorap. dr. serin tutun hergün yıkansın dedi ama hep oluyor.

ben de oğluma prima kullanıyorum.doğduğundan beride alkolsuz ıslak mendil kullanırım çok şükür bişey olmadı.ama olacaksa ne yaparsan yap oluyor işte.

canım hangi marka alıyorsun. ben huggies kullanıyorum. ilk 5 ay pamuk ve su kullandım.

kusura bakmayın uykusuzum kim olduğunu unuttum ablası rahatsız olan arkadaşımıza geçmiş olsun. acil şifalar!

evet canım zincir çekip döndür dantelini,zincirin üzerine yapmaya başlayacaksın,ilk başlar gibi aynen..nasıl zincir çekip dönüp başlıyoruz örmeye o şekilde..
Ay canım sağ olasın tekrar herkese teşekkür ederim sizi seviyorum leyyyn
Ay maşallah kız ne güzel bak ne büyük nimet Sana dünya kadar hazırlar . Benim çeyizde herşey dışarda yaptırıldı kendim bir iki parça basit örneklerden yapmıştım ama inan onları kullanmak yani kendi yaptıklarımı daha büyük zevk ütülerken bile daha bir dikkat ediyorum
Yerleri silmeye gidiyorum ben heryer çok kirlendi öğh .

duygucum geçmiş olsun ablana tatlım allah şifasını tez zaman da versin
tanem kızzzz yorma kendini yavaş yavaş işleri amannnn ev işi bitmez boşver yorulma bebişe tikkat

bu arada kızlar benim bu göbeğimi eritip yok etmem lazım ya.ama en başta yemeğimi azaltmam lazım.akşam iki tabak makarna yenirmi.ben yedim.

talicadı canım geçer üzme kendini bende meloş gibin hametan kullandım kızıma süper hemen geçiriyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…