Len Bal sutaşı ne dalga mı geçiyon lenBen hep düz yaptım daha önce o kenarları çoğaltarak deniyorum ama aynısı olmuyorki :95: :95:
İyiyiz Nevgül teyzesi
canım gitmedim.. salı günü arıycam demiştim yaa...
tanemcim.. çok basit güzelim... kutucukları yapıyorsun... sayısına göre yaptıktan sonra geri dönüyorsun, devam etmiyorsun ucuna kadar.. tamamını bitirdikten sonrada aşağıdan başlayıp sık iğne yapıyorsun o merdiven tarafınaa... anlatabildimmi canım???
canım bildiğim kadarıyla zincir çekip köşeyi dönüyorsun sonrada çektiğin zincirlerin üzerine dolgu yapıyorsun yine..ben dolgu diyorum yani onlara trabzanda diyorlar galiba..neyse işte:))bu şekilde arttrımış oluyorsun işte kenarını
tatlım o kenar merdivenler artırıp eksilterek oluyo
en son kenarını gidiyon
ne gülüyon tanemee ben hiç bilmiyom dantel ne olmuş.örmeyi sevmiyim.
bende örmeyi hiç sevmem ama sağolsun anam boş evde durunca küçüklükte hemen elime verir öğretirdi amcamın kızlarıyla yapardık bişler bilmiyom zannediyodum evlendikten sonra baktım harbi öğrenmişim
kızlar hepinize selam napıyorsunuz anca geldim kk ya:))) dün pikniğe gittik çok yorgunum ve uykum var ölüyorummmmm.
size bi sorum olacak. kızımın genital gölgesinde kızrmızı kızarıklar var ama pişik değil doktor tavsiyesiyle betnovat diye krem kullandım geçmedi poposuna doğru ilerledi ne zaman altını açsak elini oraya götürüyor yarın doktora götürcem sizin başınıza geldimi neden acana neyin nesi bu?
tatlıcadı hoşgeldin...yawruna geçmiş olsun cnm....
geçmiş olsun canım.hiçbir fikrim yok.neden olduki alerjik bir durum olmasın.
Tatlışımm o kutucukları yapıp geri dönmesini ikinci sırada yapıyorum ama tekrar alttaki gibi çoğaltamıyordum yani merdiven gibi olmuyordu ama şimdi azcık azcık kafamda oluşturmaya başladım gibi çok sağ ol hepiniz sağ olun fıstıklarımcanım gitmedim.. salı günü arıycam demiştim yaa...
tanemcim.. çok basit güzelim... kutucukları yapıyorsun... sayısına göre yaptıktan sonra geri dönüyorsun, devam etmiyorsun ucuna kadar.. tamamını bitirdikten sonrada aşağıdan başlayıp sık iğne yapıyorsun o merdiven tarafınaa... anlatabildimmi canım???
Güler o güler çok fenadır çoook kocasıda başedemiyor saten onada hep gülüyorGÜLÜRÜmm o benim mısır tanem...oğluşunamı yapçek aceba???
bende sevmiyorum hemde hiççç ama bildiğimi farkettim o sebeple güldümmmm
Geçmiş olsun .kızlar hepinize selam napıyorsunuz anca geldim kk ya:))) dün pikniğe gittik çok yorgunum ve uykum var ölüyorummmmm.
size bi sorum olacak. kızımın genital gölgesinde kızrmızı kızarıklar var ama pişik değil doktor tavsiyesiyle betnovat diye krem kullandım geçmedi poposuna doğru ilerledi ne zaman altını açsak elini oraya götürüyor yarın doktora götürcem sizin başınıza geldimi neden acana neyin nesi bu?
Kız ne ablam ne annem kimse anlamıyor yav ne dantel ne de örgü örgüdede bitek atkı biliyorum onuda(bebiş kıyafetleri) öğretecek kimse yokkuşummmm...ne etçen danteli yawru ya...boşver hazırlar daha kullanışlı ve güzel...bebişine patik yelek ör bırak bunları...
cnm yani hala reglde olmadın öylemi...neyse bekliyelim bakalım salı günü nolcek...işllh ozmna kdr gelir...
lamem seninde güzel geçmiştir demi bana çok kızdılar nedenbukadar çeşit yaptın diye
kızlar bu arada ablam hasta olmuş kist varmış biraz büyükcene bir ay hap kullanacakmış atılması için :26::26::26:
kızlar hepinize selam napıyorsunuz anca geldim kk ya:))) dün pikniğe gittik çok yorgunum ve uykum var ölüyorummmmm.
Geçmiş olsunlamem seninde güzel geçmiştir demi bana çok kızdılar nedenbukadar çeşit yaptın diye
kızlar bu arada ablam hasta olmuş kist varmış biraz büyükcene bir ay hap kullanacakmış atılması için :26::26::26:
Beni bu aralar açmaya başladı hevesim tırt olmadan başlayıp bitirmem lazım :86:dantel örgü sıkar beni. oğluşuma bile örmedim ben. zaten çalışınca zamanda yok. çeyizimde kendi yaptığım dantel yok. bir tane havlu kenarı yapmıştım anamın zoruyla oda bieye benzemedi. istesem yaparım ama sıkıntı basıyor işte.
Tatlım şimdi en son kutuyu yapınca fazladan boş zincir çekip o zincirlerimi doldurucaz yani hani ilk başlar gibi ?????
Çok pis gaza geldim nevresim yapcam dantelli
soda aldırdm içiyim dedim...burdakiler hamiş olduğumu bilmiyo...tam açarken eşim girdi içeri...eşime gülüyolar sabah bu kıza kuzu kellemi yedirdin soda içiyo diyolarr :))
Tatlışımm o kutucukları yapıp geri dönmesini ikinci sırada yapıyorum ama tekrar alttaki gibi çoğaltamıyordum yani merdiven gibi olmuyordu ama şimdi azcık azcık kafamda oluşturmaya başladım gibi çok sağ ol hepiniz sağ olun fıstıklarım
Güler o güler çok fenadır çoook kocasıda başedemiyor saten onada hep gülüyor
Geçmiş olsun .
Kız ne ablam ne annem kimse anlamıyor yav ne dantel ne de örgü örgüdede bitek atkı biliyorum onuda(bebiş kıyafetleri) öğretecek kimse yokZaten arkadşımda yok denecek kadar az olduğu için şu aralar Arkadaşlarım hep şehir dışına yerleşti tatilde gelcekler ama komik olan onlardanda öğretecek kimse yok . Yani mağdurumda mağdurum
Şimdi çok pis gaza gelmişken nevresime yapayım diyorum . Hazır var ama bu çok hoş duruyor be annem kermeste gördüm bayıldım pahalı olmasaydı alcaktım :84:
soda aldırdm içiyim dedim...burdakiler hamiş olduğumu bilmiyo...tam açarken eşim girdi içeri...eşime gülüyolar sabah bu kıza kuzu kellemi yedirdin soda içiyo diyolarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?