Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar hepinize selam napıyorsunuz anca geldim kk ya:))) dün pikniğe gittik çok yorgunum ve uykum var ölüyorummmmm.

size bi sorum olacak. kızımın genital gölgesinde kızrmızı kızarıklar var ama pişik değil doktor tavsiyesiyle betnovat diye krem kullandım geçmedi poposuna doğru ilerledi ne zaman altını açsak elini oraya götürüyor yarın doktora götürcem sizin başınıza geldimi neden acana neyin nesi bu?

Len Bal sutaşı ne dalga mı geçiyon len Ben hep düz yaptım daha önce o kenarları çoğaltarak deniyorum ama aynısı olmuyorki :95: :95:
İyiyiz Nevgül teyzesi

kuşummmm...ne etçen danteli yawru ya...boşver hazırlar daha kullanışlı ve güzel...bebişine patik yelek ör bırak bunları...

cnm yani hala reglde olmadın öylemi...neyse bekliyelim bakalım salı günü nolcek...işllh ozmna kdr gelir...

Tatlım şimdi en son kutuyu yapınca fazladan boş zincir çekip o zincirlerimi doldurucaz yani hani ilk başlar gibi ?????

tatlım o kenar merdivenler artırıp eksilterek oluyo
en son kenarını gidiyon

ne gülüyon tanemee ben hiç bilmiyom dantel ne olmuş.örmeyi sevmiyim.

Çok pis gaza geldim nevresim yapcam dantelli

geçmiş olsun canım.hiçbir fikrim yok.neden olduki alerjik bir durum olmasın.

lamem seninde güzel geçmiştir demi bana çok kızdılar nedenbukadar çeşit yaptın diye
kızlar bu arada ablam hasta olmuş kist varmış biraz büyükcene bir ay hap kullanacakmış atılması için :26::26::26:

dantel örgü sıkar beni. oğluşuma bile örmedim ben. zaten çalışınca zamanda yok. çeyizimde kendi yaptığım dantel yok. bir tane havlu kenarı yapmıştım anamın zoruyla oda bieye benzemedi. istesem yaparım ama sıkıntı basıyor işte.

Tatlışımm o kutucukları yapıp geri dönmesini ikinci sırada yapıyorum ama tekrar alttaki gibi çoğaltamıyordum yani merdiven gibi olmuyordu ama şimdi azcık azcık kafamda oluşturmaya başladım gibi çok sağ ol hepiniz sağ olun fıstıklarım
GÜLÜRÜmm o benim mısır tanem...oğluşunamı yapçek aceba???
bende sevmiyorum hemde hiççç ama bildiğimi farkettim o sebeple güldümmmm
Güler o güler çok fenadır çoook kocasıda başedemiyor saten onada hep gülüyor
Geçmiş olsun .
Kız ne ablam ne annem kimse anlamıyor yav ne dantel ne de örgü örgüdede bitek atkı biliyorum onuda(bebiş kıyafetleri) öğretecek kimse yok Zaten arkadşımda yok denecek kadar az olduğu için şu aralar Arkadaşlarım hep şehir dışına yerleşti tatilde gelcekler ama komik olan onlardanda öğretecek kimse yok . Yani mağdurumda mağdurum
Şimdi çok pis gaza gelmişken nevresime yapayım diyorum . Hazır var ama bu çok hoş duruyor be annem kermeste gördüm bayıldım pahalı olmasaydı alcaktım :84:

duygucum çok geçmiş olsun.düzelir inşallah

soda aldırdm içiyim dedim...burdakiler hamiş olduğumu bilmiyo...tam açarken eşim girdi içeri...eşime gülüyolar sabah bu kıza kuzu kellemi yedirdin soda içiyo diyolarr :))

canım benim oğlumda da oldu ama nokta nokta kırmızıklar vardı. hemde yeni doğduğunda oldu. dr. bezini değiştirin ded. prima yeni doğan kullanıyorduk. pamuklu olanından aldık. ıslak bez kullanmayın dedi. su+ pamuk. 5 ay kullandım. bana hametan diye bir krem verdi. tabi bu pişik ve kızarıklara iyi geliyor. kaç aylık. belki bezi yada kullandığın ıslak mendil yapıyor olabilir.

canım benimde başıma geldi bu durum..doktora götürmedim ben,alerjikmi acaba diye düşündüm..yumurtayı kestim biraz birde temizliğine çok dikkat ettim,pişik kremini sürmeye devam ettim sonra kendiliğinden geçti..

Geçmiş olsun

Beni bu aralar açmaya başladı hevesim tırt olmadan başlayıp bitirmem lazım :86:

Tatlım şimdi en son kutuyu yapınca fazladan boş zincir çekip o zincirlerimi doldurucaz yani hani ilk başlar gibi ?????

Çok pis gaza geldim nevresim yapcam dantelli

evet canım zincir çekip döndür dantelini,zincirin üzerine yapmaya başlayacaksın,ilk başlar gibi aynen..nasıl zincir çekip dönüp başlıyoruz örmeye o şekilde..

kızım 13 aylık kırmızı nokta kızarıklar var zaten. prima kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmam kızımı sıcak suyla silerim dalin pişik kremi kullanıyorum çok iyi geliyor kızıma ama geçmedi yumurta ve muzu kestik ama nafile.

cnmmm hevesin varsa eğer örürsünn hemencik öğrenirsinde...içinden gelmesi lazım işte...kolay cnm kızların dedikleri gibi yap olur...yazık sana keşke bizlere yakın olsaydın ne örgüler yapardık bebişlere...benim annem çok hamarat o konuda karşıdan alır örneği kafasında tutar...eve gelincede hemen yapar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…