hmm demek gecenin kokuları anca geldi bizim tarafa cnm...
yürümek ne mümkün..ablamla eşi okdr pipirikli ki...bulsalar kucaklarında taşıcaklar...kalkma yürüme kıpırdama...anlıyacağn yürüyemedim cnm :)
olsun canım... bak seni düşüyorlar işte...
sende artık bebişle yürürsün oraları:)
Günaydın herkesee.nasılsın hatunlar.
hoşgeldin canım..iyiyiz şükür sen nasılsın?
bakkal amcan alıştı hee :))
sağol cnm denerim onuda..zararı olmaz dimi asitli asitli???
Teşekkür ederim Melodi
Muhteşem Yüzyılı izlemiyoruz biz Brckcim ama bildiğim kadarıyla sarayda belli odalarda çekiliyordu yanlışmış mı yani .
Kızlar bişey soracağım dantel yapmasını biliyor musunuz ? Bilen şu fotodaki kenarlar nasıl merdiven gibi oluyor banada desin :)
Eki Görüntüle 205189
iyi olmaya çalışıyorum şükür.
olmaz canım zannetmiyorum ben içtim. cola bile içtim dedim ya bişeycik olmadı.
bide sarı leblebi iyi geliyor bi dene.
hoşbuldum balparmakhoşgeldin büdüşün anası..nerdesin sen bakem saate bak
hoşbuldum canım.anam dün dip köşe temizlik yaptım yorgunluktan öldüm.bi büdüşe koş bi temizliğe yorgunluktan öldüm.anca kalkabildim.hoşheldiniz meloş nevgül tembeller nirdesiniz
meloş çoktan işe gelmiştirde
nevgül tembel garu yeni gelmiştir işe patron gacıııııııı
iyidir cici anne adayıı siz nasılsınız kuzunla bakimnevgül naber kız hoşgeldin ?
allah seni ne etmesin..bende kendimi bilmiyo sanırımdım...nan hiçmi dantel yapmadın sen...sutaşı var onla başla olaya :))
sağol cnm denerim onuda...
Teşekkür ederim Melodi
Muhteşem Yüzyılı izlemiyoruz biz Brckcim ama bildiğim kadarıyla sarayda belli odalarda çekiliyordu yanlışmış mı yani .
Kızlar bişey soracağım dantel yapmasını biliyor musunuz ? Bilen şu fotodaki kenarlar nasıl merdiven gibi oluyor banada desin :)
Eki Görüntüle 205189
Teşekkür ederim Melodi
Eki Görüntüle 205189
ne gülüyon tanemee ben hiç bilmiyom dantel ne olmuş.örmeyi sevmiyim.
ayyy işllh cnmmm..hele ctesi bi olsada....
sen ne yaptın cnm bu arada??? gittinmi doktora???
ne gülüyon tanemee ben hiç bilmiyom dantel ne olmuş.örmeyi sevmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?