Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olsun canım... bak seni düşüyorlar işte...
sende artık bebişle yürürsün oraları:)

buble benimki şimdi gülerek uğurluyoor. anlamıyor tabi ama büyüyünce bende aynı şeyi yaşayacağım. şimdiden içim acıyor. ama çalışmak zorundayız onlar için.
üzme kendini

Teşekkür ederim Melodi
Muhteşem Yüzyılı izlemiyoruz biz Brckcim ama bildiğim kadarıyla sarayda belli odalarda çekiliyordu yanlışmış mı yani .
Kızlar bişey soracağım dantel yapmasını biliyor musunuz ? Bilen şu fotodaki kenarlar nasıl merdiven gibi oluyor banada desin :)

hoşheldiniz meloş nevgül tembeller nirdesiniz

meloş çoktan işe gelmiştirde
nevgül tembel garu yeni gelmiştir işe patron gacıııııııı

hoşgeldin canım..iyiyiz şükür sen nasılsın?

iyi olmaya çalışıyorum şükür.
bakkal amcan alıştı hee :))
sağol cnm denerim onuda..zararı olmaz dimi asitli asitli???

olmaz canım zannetmiyorum ben içtim. cola bile içtim dedim ya bişeycik olmadı.
bide sarı leblebi iyi geliyor bi dene.

nevgül günaydın hoş geldin.
ben kasım analarına bakıyorum önce işimi bitirip öyle geliyorum.
bende muhteşem yüzyılın sarayın bazı bölümlerde çekildiğini biliyorum.

Allah seni ne etmesin..bende kendimi bilmiyo sanırımdım...nan hiçmi dantel yapmadın sen...sutaşı var onla başla olaya :))

iyi olmaya çalışıyorum şükür.

olmaz canım zannetmiyorum ben içtim. cola bile içtim dedim ya bişeycik olmadı.
bide sarı leblebi iyi geliyor bi dene.

sağol cnm denerim onuda...

hoşgeldin büdüşün anası..nerdesin sen bakem saate bak
hoşbuldum balparmak
hoşheldiniz meloş nevgül tembeller nirdesiniz

meloş çoktan işe gelmiştirde
nevgül tembel garu yeni gelmiştir işe patron gacıııııııı
hoşbuldum canım.anam dün dip köşe temizlik yaptım yorgunluktan öldüm.bi büdüşe koş bi temizliğe yorgunluktan öldüm.anca kalkabildim.
nevgül naber kız hoşgeldin ?
iyidir cici anne adayıı siz nasılsınız kuzunla bakim

tatlım o kenar merdivenler artırıp eksilterek oluyo
en son kenarını gidiyon

canım bildiğim kadarıyla zincir çekip köşeyi dönüyorsun sonrada çektiğin zincirlerin üzerine dolgu yapıyorsun yine..ben dolgu diyorum yani onlara trabzanda diyorlar galiba..neyse işte:))bu şekilde arttrımış oluyorsun işte kenarını

ne gülüyon tanemee ben hiç bilmiyom dantel ne olmuş.örmeyi sevmiyim.

bende örmeyi hiç sevmem ama sağolsun anam boş evde durunca küçüklükte hemen elime verir öğretirdi amcamın kızlarıyla yapardık bişler bilmiyom zannediyodum evlendikten sonra baktım harbi öğrenmişim

Len Bal sutaşı ne dalga mı geçiyon len Ben hep düz yaptım daha önce o kenarları çoğaltarak deniyorum ama aynısı olmuyorki :95: :95:
İyiyiz Nevgül teyzesi

ayyy işllh cnmmm..hele ctesi bi olsada....

sen ne yaptın cnm bu arada??? gittinmi doktora???

canım gitmedim.. salı günü arıycam demiştim yaa...

tanemcim.. çok basit güzelim... kutucukları yapıyorsun... sayısına göre yaptıktan sonra geri dönüyorsun, devam etmiyorsun ucuna kadar.. tamamını bitirdikten sonrada aşağıdan başlayıp sık iğne yapıyorsun o merdiven tarafınaa... anlatabildimmi canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…