Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bizim öğle yemeğine yarım saat var daha az önce dayanamadım aşagıdan sıcak sıcakta çıkınca çikilopları götürdüm pişmanlık duyuyom şimdide

Bizim öğle yemeğine yarım saat var daha az önce dayanamadım aşagıdan sıcak sıcakta çıkınca çikilopları götürdüm pişmanlık duyuyom şimdide

sen hamişsin bebişin canı çekmiştir olur böle şeyler
asıl doğumdan sonra yasak geçi o zamanda emziriyosun
neyse bir gün yasak başlayacak

Son düzenleme:
ben bugün öğlen yemeği yemicem kızkardeşimin bebek mevlütü var kırkı çıktı
oraya gitcem 2 saat sonra orda yerim hehheehe
bugün kaytarıyom işten yaniiii

moralim bozuk bugün aslında offf çok kötü bir haber aldım işyerinden

Son düzenleme:
o ne gııııııı...neyse çok canım çektii

allah seni sende ben gibisin güsel bişi değil zati canım Bende gördüğüme duyduğuma düşünürdüm istiyormu ki canım diye :86:

sen hamişsin bebişin canı çekmiştir olur böle şeyler
asıl doğumdan sonra yasak geçi o zamanda emziriyosun
neyse bir gün yasak başlayacak

en azından bahanem var demi hamişim süt yapsın

ne oldu canım hayırdır

hee ozmn tamam .))

nannnnnnnnnnnnnn
benimde bebişim varrr

kıs sen en son şüphelendin yokmuş falan dedin sonra sanki içimde hala gibi diyordun 2 hafta kaybolduk neler olmuş :44:

cumartesi çalışmıyoduk yaz dönemi olduğu için çalışcaz öğlene kadar öffffff nefret ediyom yaaaa

ben bi yolunu bulup çalışmamam lazım

o yolu bulursan banada süle canım

patikçim hayırlısı olsun inş cnm.kaç m2 evin sıfırmı eğer yazdıysanda ben atladım yada okumadım özür dilerim:78:

cnm 80-85 sanırım.. 140 m2 den geçiyoruz o eve :)

patikçim olsun kız kendi evin olsunda varsın küçük olsun bunada şükür allah verir bi kolaylığını tatlım sıkma canını
öyle canım saol..şükür buna ben kendimizle gurur duyuyorum ukalalık olcak ama :)
genç yaşta harcamak yerine hem borç ödedik hem düğünümüzü yaptık ,evimizi düzdük kimselere muhtaç olmadan..arabamız var evide aldık mı daha ne..varsın çok lüks olmasın..ileride inşallah borcu biterse daha lüks eve taşınırız nolucak..huzurumuz olsun yeter ki..

evet bende zaten büyük ev sevmiyorum ,ufak olsun kullanışlı olsun..
bıktım oturduğum evden temizle temizle bitmiyor ,zati ne canım var,o da çıkıyor bitsin die...
Hadi kızlar öğlen yemeğine görüşürüz yemekten sonra....
o senin kızın mııı maşallah..çok tatlıı
cumartesi çalışmıyoduk yaz dönemi olduğu için çalışcaz öğlene kadar öffffff nefret ediyom yaaaa

ahh canım yaa çok sinir bozucu haketten ne isterler çalışanlardan...

tartıldım ,kilo almamışım...ama almışım gibi göbüşüm felan çıktı :S
şişkinlik mi var acaba anlamadım ki...

biricik albümünü görmek nasip olmadı kusura bakma..

2-3 kilo aldım ben yaa 56-57 oldum çok tombik duruyomuyum kızlarr:2:yüzüm baya genişledi

aa brckcım sen daha zayıf görunuosun tatlım boyun kaç ? ben 55,5 kg ama senden daha iri durdum kesin =(

canımya böle düşüünp kendni nie üzüyousn rabbım hyırlıısyla ev bark sahıbı olmayı nasip etsin inş. herşey yoluna girer cnm bu evı bı alın hele boyutu ınan fark etmıo benım evımde 75m2 =) ama yetıo mutfamda masam bile var =) çok şükür evim olduna şükür

maş. bebişinize cnmmmm

cnm senın cumartesi yaptın bir iş olmıycaksa hemeen olay soğumadan görüş de benım buraya gelmem size bişiy kazndırmaz de işim olmuo cmrtesileri de çocuk muhbtıtnı flan koya raya bi dene şansını cnm .inş. çlşmazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…