Bizim öğle yemeğine yarım saat var daha az önce dayanamadım aşagıdan sıcak sıcakta çıkınca çikilopları götürdüm pişmanlık duyuyom şimdide
Bizim öğle yemeğine yarım saat var daha az önce dayanamadım aşagıdan sıcak sıcakta çıkınca çikilopları götürdüm pişmanlık duyuyom şimdide
o ne gııııııı...neyse çok canım çektii
sen hamişsin bebişin canı çekmiştir olur böle şeyler
asıl doğumdan sonra yasak geçi o zamanda emziriyosun
neyse bir gün yasak başlayacak
ben bugün öğlen yemeği yemicem kızkardeşimin bebek mevlütü var kırkı çıktı
oraya gitcem 2 saat sonra orda yerim hehheehe
Bugün kaytarıyom işten yaniiii
moralim bozuk bugün aslında offf çok kötü bir haber aldım işyerinden
ball vurmadım cnm şakacıktan yaptım
kıs ball bende seni tanem zandım bende üzüldüydüm canım çekti diyince dett
ne oldu canım hayırdır
hee ozmn tamam .))
nannnnnnnnnnnnnn
benimde bebişim varrr
cumartesi çalışmıyoduk yaz dönemi olduğu için çalışcaz öğlene kadar öffffff nefret ediyom yaaaa
ben bi yolunu bulup çalışmamam lazım
cumartesi çalışmıyoduk yaz dönemi olduğu için çalışcaz öğlene kadar öffffff nefret ediyom yaaaa
kıs sen en son şüphelendin yokmuş falan dedin sonra sanki içimde hala gibi diyordun 2 hafta kaybolduk neler olmuş :44:
o yolu bulursan banada süle canım
banada banada söyle eğer bulursan:))
senin göbüş çok büyüdü heralde benim takvimi göremiyon o sebeple...
ayyy ne güldüm laddyyy sana kız günaydın bal hamişşşş
doğurcak ya şimdi heyecandan napcanı bilmez balım çok görme
senin göbüş çok büyüdü heralde benim takvimi göremiyon o sebeple...
patikçim hayırlısı olsun inş cnm.kaç m2 evin sıfırmı eğer yazdıysanda ben atladım yada okumadım özür dilerim:78:
öyle canım saol..şükür buna ben kendimizle gurur duyuyorum ukalalık olcak ama :)patikçim olsun kız kendi evin olsunda varsın küçük olsun bunada şükür allah verir bi kolaylığını tatlım sıkma canını
evet bende zaten büyük ev sevmiyorum ,ufak olsun kullanışlı olsun..patikçim napıcaksın büyük evi boşversene büyük evin büyük derdi var ben bıktım artık temizlemeye o pislenmeye bıkmadıileride satıp daha küçük bi eve geçmek bile istiyorum ama salonu kocaman olsun bi yatak odası bi çocuk odası tamam.mutfağada masa sığarsa en güzeli
o senin kızın mııı maşallah..çok tatlııHadi kızlar öğlen yemeğine görüşürüz yemekten sonra....
2-3 kilo aldım ben yaa 56-57 oldum çok tombik duruyomuyum kızlarr:2:yüzüm baya genişledi
balcım henüz haber yok canım, eksperin raporu sunmasını bekliyoruz bankadan bakalım ne kadar kredi çıakcağına bağlı..akşam evin projesini çizdik ,sığamadık bir türlü ..tabi büyük evden çıkınca zor..
salon koltukları yenilenicek felan..canım sıkıldı biraz...olursa eğer baktık rahat edemedik borcu bitince başka yere çıkarız..kısmet..bütçeye göre olunca tabi böyle oluyor...
ben bugün öğlen yemeği yemicem kızkardeşimin bebek mevlütü var kırkı çıktı
oraya gitcem 2 saat sonra orda yerim hehheehe
bugün kaytarıyom işten yaniiii
moralim bozuk bugün aslında offf çok kötü bir haber aldım işyerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?