Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar selam!
patikçim herşey gönlüne göre olsun.
kızlar topicteki büyük çoğunluk istanbul da yaşıyor. patik de yazmış. eşyamızı aldık, düğünümüzü yaptık,arabamız var, evimizide alıyoruz. genç yaşta bunlara sahip olmak çok güzel. sanırım istanbul da maaş buraya göre daha fazla.
bana garip gelen evleneli 8 yıl oluyor daha hiçbirşeyin sahibi olamadık burda. eşyalarımızı yeni tamamladık sayılır. tamamlanmadı bile. hani bakıyorum ben asgari ücret alıyorum+ su+elektirk maaşım yetmiyor bile. yol parası, gıdası, bebeğin masrafı mümkün değil para yetmiyor. bu sefer karttan harcamak zorunda kalıyoruz bakmışız almış yürümüş. ve bu harcamaların içinde kıyafet ayakkabı yok. 2 senedir almamaya çalışıyoruz. bu kısır döngü beni sıkıyor. eşimin istanbuldaki arkadaşları ev de aldı arabada. üstelik aynı yaştalar eşimle.
eşimi buraya getirmekle çok büyük hata yaptım.

üzülme cnm her işte bi hayır vardır...hem geç sayılmaz bişey için...bizde patik gibi ne yaptıysak ikimiz yaptık cnm..ev alanlarda çoğu krediyle zaten alıyo...başka türlüde bişey sahip olmak zor..burda kiralar çok olduğu için artık herkes bu yola başvuruyo..kira ödicemize kendi evimizi ödüyoruz yani...maaşlarda evt diğer illere göre çok belki ama yaşam burda pahalı..dengeleniyo anlıyacağın cnm...

herşeyin hayrlısı canım üzme kendini sizinle olur vardır bi vakti zamanı elbette

biz kredi çekmeye kalksak ev için kira ödeyeceğimize onu öderiz güzel. ama işten çıkartıldığımız zaman ortada kalırız. daha önce yaşadık çünkü. hele benim işsiz kalmam felaket olur. burda eşim yıllardır sigortasız çalışıyor. kaç yılı kayboldu gitti. ilerde eksik kalacak yılları. bir tek ben sigortalıyım. istanbul da eşimin sigortası vardı. işide iyiydi. burda hiçbirşey iyi gitmiyor. ( çok şükür sağlığımız iyi tek tesellimiz bu)

cnm ozmn buraya gelme iş bulma imkanınız varsa neden olmasın..orda madem ne uzuyosunuz ne kısalıyosunuz..yaşınız gençken şansınızı deneyin bence...kaybetçek bişey varmı??? hem eşinede yazık sigortasız çalışmış ya..emeklerine yazık değilmi...

iş konusunu araştırmak lazım. eşim eski çalıştığı yere geri dönebilir mi? ben iş bulabilir miyim? + çocuğuma kim bakacak?
hadi oldu diyelim nakliye parası (şehirler arası) orda ev tut kira+depozito+boya vs. bunlar için elinin altında nakit para olması lazım. şu şartlarda çok zor.

cnm ozmn biraz daha zaman geçicek paran birikicek bunları yapmak için ve bebişin yuva yaşına gelicek...başka yolu varmı bilmem...
aslında izmirde ufak değil ordada iş imkanı iyi belki size denk gelmemiş....

bende onu diyecektim izmir büyük yer yani ben karamanda yaşıyorum çoğu kişi bilmez bile konya karaman mı der kücücük bi yer ama allaha şükür eşiminde benimde işi iyi ben bide lise mezunuyum yani üniversite bile değil sen ne mezunusun bilmiyorum ama ben bile asgari ücret almıyom :44: işte herşey kısmet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…