Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşimin mesleğinde iş imkanı yok. birde yaşından dolayı kimse istemiyor. bu son çalıştığı yerin sahibi kendi çağırdı şansımıza. bende iyi bir yerde çalışıyorum ama şansıma maaşım asgaride kaldı. normal maaş geçsem daha rahat olurdu. ama böyle kalacak.

bende lise mezunuyum. benimki tam şansızlık. herkes maaş alıyor ben asgari. bunda şükür diyorum. ama burayı sevmiyorum artık.

melodicim inş ev sahibi olursunuz tatlım.ama hiç birikim yapamıomusunuz 10-20 kenara atsan damlaya damlaya göl olur tatlım

canım belki kemiklerim kiloludur şuan baktığımda tam ideal kilomdaymışım tam hemde :44:
bnmde 55 ideal ama ben 52-53 olmak istiyorm 500grm fazlam var ideal kgmada=) 2,5 kg verım sonada almım geri istiyorum okdar

bende lise mezunuyum. benimki tam şansızlık. herkes maaş alıyor ben asgari. bunda şükür diyorum. ama burayı sevmiyorum artık.

ay melodıcım öle düşünme cnmya şuan çalştın iş ne işi eşinin mesleği neydi cnm. ya istanbuldada şartlar hiç kolay değil canım burdada var asgari ücrete çalışan tamamen nasip kısmet birazda sana bağlı şuan çlştın firmada diğerleir gibi maaş nie alamıosun ?

melodicim kendini yıpratma canım..aslında durum birazda mesleklerden kaynaklanıyor olabilir...tam olarak mesleğimizi söleyemem ama eşiminde benimde yaptığımız işi sektörde fazla yapan yok..özellikle eşiminkini..ayrıca bizim çalıştığımız firma sektörüde kısıtlı..yani bu işi bilenler kıymete biniyor canım ondan olabilir..tabi biz bu yere gelene kadar gece gündüz emek verdik,kendimizi geliştirmek için..kurslar falan..hala yeni bir meslek daha edinme çabasındayız..
haftasonları ek iş alıp çalışıyoruz..iş olursa..

eve gdip bacaklarımızı uzatamıyoruz inan..hep pc başındayım uyku dışında tüm zaman..eşimde öyle..

genç yaşımızda bi yerlere gelme çabamız var hep..
bebek düşüncemiz hep erteli...

Bence eşinle ikiniz bir araya gelip çıkış yolları düşünmelisiniz..mesela eşin kendi salonunu açsa nasıl olur acaba ?
koskeb diye bir kuruluş var bilmiyorum biliyormusun sitesine girip bir araştırın firma açanlar için karşılıksız kredi veriliyor diye biliyorum..

Son düzenleme:

patikçim sende her konuda merk uyandırıon hee =) ne mesleğin kuzum senın =) ay herşeyi gizli saklı bu hatunun yaw

milkaaa niye geliyorsun ???

biz burada hep yalan söylüyoruz...

Biricik katılıyorum istanbulda yaşam çok zor...sonumuz hayır olsun..

patikçim öyle sonumuz hayır olsun cnm.
insanların aylık kazancı neyse ona göre bir yaşam sürer zaten.ama İstanbul gerçekten çok pahalı yani kazandığımıza görede bir okadar harcıyoruz yada harcamak zorunda kalıyoruz maalesef..

evet bricğimya aynen öle oluoo bizde hep bir ayy önden gidioz işsizklsak birimiz yandık =( bu ay gene maaş gecikti dolayısıyla kartlarda beklıo bnmmaaş ne zaman yatçak hal abellli değil

içimi kararttınız beee.......borçlar kapıda unutturmuyonus :)

koyun bi çiftetellide oynıyımm:87::87::87:

önemi yok ki bluecim önemli olan emek vermek değilmi..
Aslında bu şekilde yaşamayı ben hiç tercih etmedim..keşke bu kadar çalışmak yerine dinlensek gezsek,
bebeğimizi ertelemesek..

Ben hayatım boyunca çalışmadığımı hiç hatırlamıyorum okul tatillerinde bile hep çalışmışımdır..Arabamı ben bekarken çalıştıklarımla aldım mesela..Aileme yardımda ettim..

Biz mesela eşimle sürekli oturup konuşuruz, ne yapsak dşye..işten çıakrılırsak ne yaparız die..

Hayatımı garantiye almadan yaşadığımı hiç hatırlamıyorum...

rabbim hepimize hayırlı güzel kapılar açsın huzur ve bereket versin evlerimize inşallah amin.

Bugün 8 haziran. Kainatın efendisi, alemlere rahmet olarak gönderilen, sevgili Peygamberimiz, Hz. Muhammed (s.a.v.)'in ALLAH'ın rahmetine kavuştuğu gün. 10 salavat çekelim ve bu yazıyı kopyalayıp profilimizde paylaşalım, milyonlarca salavat için vesile olalım inşaALLAH.. ..

öle tabiki patğim hayat zor şartlar zor düşünmek lazım herzaman ama sende çok çalışıyosun =( bu gençlik geri gelmez hayatından keyıfte al tatilde yap cnm benım aman huzurumuz yerınde olsun yeter =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…