Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Vay süpersin kız .
hoşbulduk tanemcim... nasılsın??
Fıstıkım sabahleyin yürüyüşe gidesiye kadar süperdim tam ne güzel yürürken bir anda çok yakından iki tane köpek sesi geldi o kadar çok korktumki başladım koşmaya panikle bebişimide düşündüm falan kaç saat oldu hala dizlerim titriyor . Rabbim herkesin bebişini korusun benimkinide AMİN .
Sen ne yaptın tatlım ?

günaydın hanımlarrrr
günümüz güzel geçsin

dün yoktum ne çok kaynatmışınız vallaa

ayy cnm mbulecim canınımı sıktılar senin kuşum düzelir inşallah
Rabbim doğrunun yanındadır herzaman

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

mblue cum üzülme cnm işllh fatura sana kesilmez...hiçbi suçun yoksa hakkını sonuna kadr ara derim..mutlaka dilinden anlayan biri çıkar cnm...

balım pek anlıycaklarını sanmam . faturanın sonucu hepbana çıkıyor . bikerede ustalara havaalanında şurda bekleyın şu saate orda olun dedim. ustalar dedimyerde beklememişler benide saat 22:00da arıyorlar. uçağı kaçırdı beyınsızler patrona anlattım ben söledim onlar yanlış yere gitmişler die her neyse patronda benı sonuç ilgilendiriyor dedi.dencek bişiy yok tabiki sustum. bu olaydada hatam var şöle var yurt dışındaki kendi personelcimize mail atmışım ama ordaki şantiye şefini eklememişim o gerizeklaıda faturayı ana firma bize yollınca maili göstermiş . benım hatam şantıye şefini ccye koymamak olmuş. öle faturası bana çıkar çünkü o gerizekalı herifde buranın ortaklrından bırnın yakın akrabası aklım fikrim en kısa zamanda burdan kaçıp güzel iş bulmak ama iyi bi iş bulana kadarda burdan ayrılmıycam malum daha iş hayatında çok tecrubem yok hatalarımı kabul edip bunları görmem lazım ve daha dikkatli uyanık olmam lazım bu çakallara karşı .Ana firma çalışnalarınada ben sesimi çıkaramyorum malum işverenimiz onlar bu fırmanın içide o fırmadan aldımız işlerle dönuyor. ama görurler canlarına okuycam dedım bundan sonra bana herşeyı yazılı gönderin yazılı istekte bulunun dedim .sonra kanıtlayamıyorum hiçbişiyi dedim.

günaydın kızlar...

mblue.. canım bu kadar srtes yapma kendine.. ama balımında dediği gibi hakkınıda ara.... hemen kabullenme...

cnm bakalım üstüme gelen olursa yapacağim o olur zaten sırf ayrılmamamın sebebi tecrube die göstercem cvde iyi bir iş bulmak için birazcık daha buranın kahranı çekmek zorundayım. Aslına bakınca ortalıkta böyle iş çok malum firmada taşeron olunca zorluyorlar.o kdr insanla uğraşıyorum aldığım maaş 950tl yol parasıda içinde 850tl ile bşladım işede .Rabbim inşallah huzur bulcam bir iş vesile olurda oraya başlarım hep hayırlsıını istiyorum bakalım.

bu arada kelebeğim mesaj atmış hepinizi çok özlemiş kızlar...........

valal çok üsütme gelmezler inş. gelirlerse yapçak bişiy yok susçam. 12 ay daha lazım bura bana öbur yılın ağustosuna kadar =) 2 yıl olcak ya o açıdan nese ben hiç progrm kurmım kafmda kafam arıdı beee =)

cnm kelebek nerde?

balım mıden nasıl leblebi falan aldın mı ?

tanecım çok geçmiş olsun cnm ya koşmasaydın köpekler korkunca hissediyorlar. kuyruk salayan köpekten korkmamak lazım .benım eşim yolda gördunu çağrır yanına sever alışıyorum sanırım bende onun yanında =) benım evın önunde çingenelerin bi köpeği var tasmda evıme yurudum yerde o gun eşim yoktu yanımda ben bir kokuyorum ama =) bktım kuyrunu sallayarakk havluyo pas vermeden geçtim eve =)

mblue cum ozmn senden keserseler bile taksit maksit yaptır bari cnm...maaşından gıdım gıdım kessinler en azından bunun mücedelesini ver cnm..işllh tabi hiç kesilmez...

mide bulantım yok cnm çok sağol..Allaha şükür sıkıntım yok ama bebişi merak ediyorum işllh herşley yolundadır güzel haberler getirirm ptesi size...

Blue normalde bende korkmazdım kız bikeresinde karşıdan kuçukuçu geliyor hiç istifimi bozmadan devam ediyordum üstüme doğru bir geldi ayaklarıma doğru hırlamaya başladı dişler falan korkuçtu bir adam kurtardı o gün bugün korkuyorum :83:

tanemimmmmm...cnm kokrma bişi yapmaz..dikkat et öle ani koşıyım ediyim deme cnm...
ben hiç korkmam köpekten filan...çok severim ayrıca...keşke bahçeli bi evimiz olsa beslesek...

Birsen hoşgeldin canm .
Blue inşallah bulursun tatlımya bakalım hayırlısı

hoşbuldum tatlım kız koşulur mu öle sen hamişsin cnm yaaa çok mu korktun tatlım
söleyene bak bende köpekten çok korkarım

günaydınnnnnn....
geçmişi bitirebilmem için 20 sayfa okumam gerek....
önce bir slm vereyim de ondan sonra okurum nasılsa...
okuldayım....son günler artık,e-okul da notlar,davranış notları vs. girişi yapıyorum,kuzucuklarım da kimi kitabını okuyor,kimi bulmaca çözüyor,kimi de beslenmesini yiyor....serbest bıraktım bugün pek bir mutlular....

slm dünyanın en güzel hanımları blue takma kafana işi havalimanı işi bitti (sanıyorum sen havalimanında çalışıyorsun)

hahaha ben köpek gördüm mü usul usul uzaklaşırım.

inş. kezmezlerde keserlersede dedin gibi toplca vermem veremem yanı =) tıktıkızda kart boyunu aştı

tanecımm benım eşimide küçükken ısırmış köpek ama =) işte hala kuçukuçulrın pşinde Rabbim korursenı öle düşünüp koşma canım bebişini düşün. inşalalh bida karşılşmazsın

adacım tebrık ettım =) öğrencılerı serbest bırakmışsın bugunde ders çekilmezdi zaten =)

tanemcim... aman dikkat et tatlım kendinee.. ve kızların dediği gibi korkar kaçarsan anlarlar ve peşinden gelirler.. cesaretli ol....

birsencim.. hayırdır neden yoktun dün?

slm dünyanın en güzel hanımları blue takma kafana işi havalimanı işi bitti (sanıyorum sen havalimanında çalışıyorsun)

hahaha ben köpek gördüm mü usul usul uzaklaşırım.
yok tatlıcadıcım ben taşeron inşaat firmasında çalışıyorum.yurt dışına inşaat işçisi yolluyorum.

dersim bitti....
eve gidiyorum kızlar...görüşürüz...

ohh hayat sana güzel adacım =) hadi git işlerini hallet byby

herkese hayırlı günler.vaaayyy dün ben eve gittikten sonra oryantal bile oynanmış burdaa.

bluecim üzülme inşallah senden kesmezler.
tanem aman dikkat et.
diğer kızlar nasılsınız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…