Vay süpersin kız .ben haklıysam eğer ortalığı kaldırırım..haksızlığa hiç gelemiyorum....
aklıma bi olay geldi...ihracat yaparken bu firmada bi müşteri temsilcisi getirdiler başıma hiçbişey bilmiyo cilveli hatun diye işe alındı sanırım...havası 1500 ...bundan sonra ben yapçam dedi ihracatı bende sesimi çıkarmadım 2 sene önce 2500 tl alıyodu heralde biliyodur dedim...malın gidiceği adresi yanlış yazmış..akşam toplantı yapıldı ve hatun beni suçladı herkesin içinde..o anda gözüm nasıl karardı yuvarlak masadayız sırf ona odaklanmışım sinirden...ağzıma gelen ne varsa saydım..siz dedim yanlış yazmışsınız bana atmayın lütfen dedim..bu sefer kıvırdı ben bilmiyorum ihracat yapmayı dedi ozmn dedim bilmiyosanız atlamayın herşeye..orda koptum zaten zor yatıştırdılar..isterseler kovsunlar gözümde yoktu.
Fıstıkım sabahleyin yürüyüşe gidesiye kadar süperdim tam ne güzel yürürken bir anda çok yakından iki tane köpek sesi geldi o kadar çok korktumki başladım koşmaya panikle bebişimide düşündüm falan kaç saat oldu hala dizlerim titriyor . Rabbim herkesin bebişini korusun benimkinidehoşbulduk tanemcim... nasılsın??
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
mblue cum üzülme cnm işllh fatura sana kesilmez...hiçbi suçun yoksa hakkını sonuna kadr ara derim..mutlaka dilinden anlayan biri çıkar cnm...
günaydın kızlar...
mblue.. canım bu kadar srtes yapma kendine.. ama balımında dediği gibi hakkınıda ara.... hemen kabullenme...
ben haklıysam eğer ortalığı kaldırırım..haksızlığa hiç gelemiyorum....
aklıma bi olay geldi...ihracat yaparken bu firmada bi müşteri temsilcisi getirdiler başıma hiçbişey bilmiyo cilveli hatun diye işe alındı sanırım...havası 1500 ...bundan sonra ben yapçam dedi ihracatı bende sesimi çıkarmadım 2 sene önce 2500 tl alıyodu heralde biliyodur dedim...malın gidiceği adresi yanlış yazmış..akşam toplantı yapıldı ve hatun beni suçladı herkesin içinde..o anda gözüm nasıl karardı yuvarlak masadayız sırf ona odaklanmışım sinirden...ağzıma gelen ne varsa saydım..siz dedim yanlış yazmışsınız bana atmayın lütfen dedim..bu sefer kıvırdı ben bilmiyorum ihracat yapmayı dedi ozmn dedim bilmiyosanız atlamayın herşeye..orda koptum zaten zor yatıştırdılar..isterseler kovsunlar gözümde yoktu.
bu arada kelebeğim mesaj atmış hepinizi çok özlemiş kızlar...........
Vay süpersin kız .
Fıstıkım sabahleyin yürüyüşe gidesiye kadar süperdim tam ne güzel yürürken bir anda çok yakından iki tane köpek sesi geldi o kadar çok korktumki başladım koşmaya panikle bebişimide düşündüm falan kaç saat oldu hala dizlerim titriyor . Rabbim herkesin bebişini korusun benimkinideAMİN .
Sen ne yaptın tatlım ?
Birsen hoşgeldin canm .
Blue inşallah bulursun tatlımya bakalım hayırlısı
mblue cum ozmn senden keserseler bile taksit maksit yaptır bari cnm...maaşından gıdım gıdım kessinler en azından bunun mücedelesini ver cnm..işllh tabi hiç kesilmez...
mide bulantım yok cnm çok sağol..Allaha şükür sıkıntım yok ama bebişi merak ediyorum işllh herşley yolundadır güzel haberler getirirm ptesi size...
Blue normalde bende korkmazdım kız bikeresinde karşıdan kuçukuçu geliyor hiç istifimi bozmadan devam ediyordum üstüme doğru bir geldi ayaklarıma doğru hırlamaya başladı dişler falan korkuçtu bir adam kurtardı o gün bugün korkuyorum :83:
günaydınnnnnn....
geçmişi bitirebilmem için 20 sayfa okumam gerek....
önce bir slm vereyim de ondan sonra okurum nasılsa...
okuldayım....son günler artık,e-okul da notlar,davranış notları vs. girişi yapıyorum,kuzucuklarım da kimi kitabını okuyor,kimi bulmaca çözüyor,kimi de beslenmesini yiyor....serbest bıraktım bugün pek bir mutlular....
yok tatlıcadıcım ben taşeron inşaat firmasında çalışıyorum.yurt dışına inşaat işçisi yolluyorum.slm dünyanın en güzel hanımları blue takma kafana işi havalimanı işi bitti (sanıyorum sen havalimanında çalışıyorsun)
hahaha ben köpek gördüm mü usul usul uzaklaşırım.
dersim bitti....
eve gidiyorum kızlar...görüşürüz...
nevgul61,Brck+,LaMe,bal63+,tatlicadi034...
herkeslere günaydınnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?