Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mblue..canım inşallah senden kesmezler güzelim..sıkma canını.daha çok gençsin allah gönlüne göre bir iş verecektir bitanem..iş hayatı böyle acımasız oluyor işte.butür şeyler hep tecrübe insana ilerisi için..

bublecim hoşgeldin cnmmm
ablan naptı varmı gelişme

hoşbulduk bitanem...
mahkeme gününü bekliyorlar işte canım..6 temmuzda..enişte eşyalarını toplamaya başlamış(bu ay sonu gidiyor artık..daha önce tekirdağda yaşıyordu ablamlar,galiba yine oraya dönecek enişte..çok zor birşey yaa.cidden çok üzülüyorum

Bublecim çok üzücü Allahım yollarını açık etsin ama umarım düzelir

yok kuzum bu saatten sonra düzelmez..ablam bitirmiş artık.içinde hiçbirşey kalmamış,bomboş yani..ikisi içinde hayırlısı olsun ne diyeyim artık

bal kurtlarımı döktüm kıss
yaaa akşam çok komik bişi oldu ama çok stres yaptım sinir oldum

tanemcim... aman dikkat et tatlım kendinee.. ve kızların dediği gibi korkar kaçarsan anlarlar ve peşinden gelirler.. cesaretli ol....

birsencim.. hayırdır neden yoktun dün?

tatlım dün yazdım size kızkardeşim ıbebeğinin kırkı çıktı mevlütü vardı oraya gittim cnm

yeni gelen hatublar hoşgeldiniz.........

bublecim Allah işllh hayırlısını nasip eder haklarında...belki bi mucize olurda 6 temmuza kdr düzelirler cnm...

tatlım dün yazdım size kızkardeşim ıbebeğinin kırkı çıktı mevlütü vardı oraya gittim cnm

allah kabul etsin canım bebek mevlüdünüzü..sağlıklı,uzun ömür versin rabbim bebişinize..hayırlı evlat olsun,ailesine,milletine inşallah..

umarım öyle bişi olmaz bublecim çok fazla olaylara hakim olma geriden izle yapacak bişi yok.mantıklı olan baba evine dönmesi zaten.gel falan deme gelirse bi daha neler olur biliyosun

inşallah bublecım inşalalh güzel bi riş bulurum .sırf tecrube olsun dıe burdayım zaten durumu değerlendırmem lazım .Bide ben iş konusunda şanssızım biraz

umarım öyle bişi olmaz bublecim çok fazla olaylara hakim olma geriden izle yapacak bişi yok.mantıklı olan baba evine dönmesi zaten.gel falan deme gelirse bi daha neler olur biliyosun

ayyy demiyorum kızz gel diye,dermiyim hiç..neler yaşadım biliyorsun..babamların yanına taşınacak mecbur,oraya yakışır zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…