Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay kızlar kaç gündür oturup duruyoz boşa demek...siz devam edin ben malum çok oynıyamam

patik kaçtı bak gördünüzmü...sosyete o bilmez bu havaları...
o salon dansları filan yapıyodur..tango filannn

oynamayalı ne kadar uzun oldu. hamileliğimden beri desem yalan olmaz.
patikçim eşim kendi salonunu açar ama iş olmadıktan sonra neye yarar. burda eşimin mesleği bakkal dükanına dönmüş durumda. adım başı yan yana altlı üstlü dükkanlar var. böyle olunca müşteri bölünüyor. birde yapılan iş mahhale arası yerlerle kıyaslanıyor. ama işin aslı bu değil işte. herkes ucuzun peşinde. bunu yapanlarda zengin cimri insanlar.
istanbula heves etmiyorum. eşim orada doğup büyüyen biri. burada sudan çıkmış balığa döndü resmen. eşimin işi bakımından orası daha iyi. burada 3 kuruşun pazarlığını yapan ve verdiği hizmeti beğenmeyip sorun çıkaran para vermeyen insanlardan sıkıldı. burda ilerleyemiyor mesleki açıdan. eğitim programları yok. istanbul da bu imkanları vardı.
eşimle oturup çok konuştuk. burada yapacak başka bişey yok.
bizde aile desteğide yok. her iki taraf karşıdan seyretmeyi tercih ediyor. kv. oğlumun bezini masını gönderiyor. oda 2 aydır gelmedi doğru düzgün yine biz yaptık. ek gıdaya geçince masrafı daha çok arttı.

neyse kendi derdimle sıkmayım sizi. yapacak bişey yok zaten şu durumda.

Son düzenleme:
melodi canım sen birazda ev iş herşey yetmiyor karta yükleniyoruz falan diosun ya daralmışın gibimede gelio sonuçta hepimiz aynıyız ne için çalışıyoz ki

mbuluuu gezmezmiyiz canım çok geziyoruz,eğleniyoruz...

aaa her havaya uyarım elimden geldiğince,oynarım mastikada ne var

melodi hakkınızda hayırlısı ,ama eşinin sigortasız çalışmaması gerek bu duruma acilen çözüm bulun bence..

Son düzenleme:
melodicim eşin ne iş yapıyo??? tam anlıyamadım ben...
ve hangi ilçedesiniz siz??

patikk oryantal yapabilirmisin?? brck az önce bi oryantal yaptı asena neki....

canım niye sıkasın bizi derdinle,söyleme böyle şeyler..biz burda birbirimizle nelerimizi paylaşıp fikir alıyoruz,konuşup rahatlıyoruz..sende anlat tabiki..allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten..para geldiği gibi gidiyor.hele birde çocuk varsa..inan sırf onun için her hafta düzenli pazara çıkıyorum,hergün markete gidiyorum..iki kişi olsak valla bukadar harcamam..allah sağlık versin en başta tabi herkese..herşey yoluna girer inşallah canım

bugünlerde sürekli boşanan insanların haberini alıyorum ,hemde çok yakın çevremde ..
hele ki geçen gün şok oldum,gizlide tutuyorlarmış yolda karşılaştık söyledi..
hemde yeni evliler hepsi

Allah hepimiz yuvasında huzurunu eksik etmesin..

Bazı şeyler için büyük konuşmamak kimseyi yargılamamak gerek, şok olduğum kişi daha önce bu duruma düşenler için tavır alıyordu..tavır aldığı kişi en azından 20 yıl çabaladı peki ya o son 3-4 ay sorun yaşamışlar önümüzdeki ay boşanıyorlarmış :S

allah senı bal =) az oyna guzum sen

meldıcım Allah yardımcın olsun cnm en iyi kararı gene ikiniz verirsiniz . düşünün tşının . keşke sen maşınla ilgiili konuşabilcek olsan sen ne iş yapıodun cnm ?
Rabbım inş. bereketli ve huzurlu olmanızı nasip eder cnm rabbım kazancınıza berket versin inş. hakkınızdada hayırlısı olsun.

kocam yok 2 gün annemdeyim :85: püff

layydy hayırdır cnm kocişin nerde =) annede klmk guzel

oh maş patiğime =) gez oyna

balım alem garusun hee =) ben kaçırdım oryntlı tühh

keşke yapabilsem hiç kabiliyetim yok oryantalde o kalçayı fırt fırt attırıyorlarya yok anam bir türlü olmuyor

eşim bayan kuaförü kızlar. izmir merkezdeyiz. burda kuaförler sigorta yapmıyor maalesef. ben eğitim sektöründe memurum. eşim maaşla çalışmıyor birde yüzdelikle çalışıyor. ne kadar ekmek o kadar mama hesabı. maaş olmayınca işin az olduğu dönem zorlanıyoruz.

keşke yapabilsem hiç kabiliyetim yok oryantalde o kalçayı fırt fırt attırıyorlarya yok anam bir türlü olmuyor

aklıma ne geldi hala görüştüğüm bi arkadaşım var liseden beri araşırız...accık yumuşak ama çok tatlı biri..lisede tenefüste boş sınıfa dalar ona bi güzel oryantal oynatırıdıkkk...ne günlerdi ya...

patikim öğrenirz bizde ilerde :)) brck ders veriri belki

cnm peki şartları iyi olan yerlere başvursa?? araştırıyormu belki vardır ona hitab edicek yerler...sende zam zamanı biraz konuşsan olmazmı cnmmm....

ay inanmıyoruum

biricik oynayabiliyormuymuş,valla mı ..hatuna bak beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…