ayy bacım dur yawaşşşş...bak soluğun kesildi...:))
daha kasap halayı var
şakşuka şakşuka şakşuka şakada şukaaaaa!
hoppa ohhhhh!
oynamayalı ne kadar uzun oldu. hamileliğimden beri desem yalan olmaz.
patikçim eşim kendi salonunu açar ama iş olmadıktan sonra neye yarar. burda eşimin mesleği bakkal dükanına dönmüş durumda. adım başı yan yana altlı üstlü dükkanlar var. böyle olunca müşteri bölünüyor. birde yapılan iş mahhale arası yerlerle kıyaslanıyor. ama işin aslı bu değil işte. herkes ucuzun peşinde. bunu yapanlarda zengin cimri insanlar.
istanbula heves etmiyorum. eşim orada doğup büyüyen biri. burada sudan çıkmış balığa döndü resmen. eşimin işi bakımından orası daha iyi. burada 3 kuruşun pazarlığını yapan ve verdiği hizmeti beğenmeyip sorun çıkaran para vermeyen insanlardan sıkıldı. burda ilerleyemiyor mesleki açıdan. eğitim programları yok. istanbul da bu imkanları vardı.
eşimle oturup çok konuştuk. burada yapacak başka bişey yok.
bizde aile desteğide yok. her iki taraf karşıdan seyretmeyi tercih ediyor. kv. oğlumun bezini masını gönderiyor. oda 2 aydır gelmedi doğru düzgün yine biz yaptık. ek gıdaya geçince masrafı daha çok arttı.
neyse kendi derdimle sıkmayım sizi. yapacak bişey yok zaten şu durumda.
ay kızlar kaç gündür oturup duruyoz boşa demek...siz devam edin ben malum çok oynıyamam
patik kaçtı bak gördünüzmü...sosyete o bilmez bu havaları...
o salon dansları filan yapıyodur..tango filannn
oynamayalı ne kadar uzun oldu. hamileliğimden beri desem yalan olmaz.
patikçim eşim kendi salonunu açar ama iş olmadıktan sonra neye yarar. burda eşimin mesleği bakkal dükanına dönmüş durumda. adım başı yan yana altlı üstlü dükkanlar var. böyle olunca müşteri bölünüyor. birde yapılan iş mahhale arası yerlerle kıyaslanıyor. ama işin aslı bu değil işte. herkes ucuzun peşinde. bunu yapanlarda zengin cimri insanlar.
istanbula heves etmiyorum. eşim orada doğup büyüyen biri. burada sudan çıkmış balığa döndü resmen. eşimin işi bakımından orası daha iyi. burada 3 kuruşun pazarlığını yapan ve verdiği hizmeti beğenmeyip sorun çıkaran para vermeyen insanlardan sıkıldı. burda ilerleyemiyor mesleki açıdan. eğitim programları yok. istanbul da bu imkanları vardı.
eşimle oturup çok konuştuk. burada yapacak başka bişey yok.
bizde aile desteğide yok. her iki taraf karşıdan seyretmeyi tercih ediyor. kv. oğlumun bezini masını gönderiyor. oda 2 aydır gelmedi doğru düzgün yine biz yaptık. ek gıdaya geçince masrafı daha çok arttı.
neyse kendi derdimle sıkmayım sizi. yapacak bişey yok zaten şu durumda.
kocam yok 2 gün annemdeyim :85: püff
mbuluuu gezmezmiyiz canım çok geziyoruz,eğleniyoruz...
aaa her havaya uyarım elimden geldiğince,oynarım mastikada ne var
melodi hakkınızda hayırlısı ,ama eşinin sigortasız çalışmaması gerek bu duruma acilen çözüm bulun bence..
melodicim eşin ne iş yapıyo??? tam anlıyamadım ben...
ve hangi ilçedesiniz siz??
patikk oryantal yapabilirmisin?? brck az önce bi oryantal yaptı asena neki....
melodicim eşin ne iş yapıyo??? tam anlıyamadım ben...
ve hangi ilçedesiniz siz??
patikk oryantal yapabilirmisin?? brck az önce bi oryantal yaptı asena neki....
keşke yapabilsem hiç kabiliyetim yok oryantaldeo kalçayı fırt fırt attırıyorlarya yok anam bir türlü olmuyor
eşim bayan kuaförü kızlar. izmir merkezdeyiz. burda kuaförler sigorta yapmıyor maalesef. ben eğitim sektöründe memurum. eşim maaşla çalışmıyor birde yüzdelikle çalışıyor. ne kadar ekmek o kadar mama hesabı. maaş olmayınca işin az olduğu dönem zorlanıyoruz.
aklıma ne geldi hala görüştüğüm bi arkadaşım var liseden beri araşırız...accık yumuşak ama çok tatlı biri..lisede tenefüste boş sınıfa dalar ona bi güzel oryantal oynatırıdıkkk...ne günlerdi ya...
patikim öğrenirz bizde ilerde :)) brck ders veriri belki
ay inanmıyoruum
biricik oynayabiliyormuymuş,valla mı ..hatuna bak beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?