Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodi illaki vardır iyi bi yer sanki..
oradaki tüm kuaförler aynı durumda olsa meslek bırakılır bence :44:

eşinin ailesinin yanına gitme imkanınız yokmu ,bebeğine onlar bakar ? onlar nerede bilmiyorum gerçi ama izmirde değiller sanırım..

ya da bambaşka bir mesleğe kollarını sıvasa ...

güzellikler hepinizi öpüyorumm hepimiz derttten tasadan uzak olalım mutluluk hep bizlerle olsun inşallah mucukladım hepcinizi

günaydın kızlarrrr
bal çok güzel roman oryantel halay,3 ayak bazı boşnak oyunları hepisini oynarım
çok güzel kıvırırırım titrerim
akşam düğünde çok oynadık ya

günaydın güzel insanlarr

bu sabah azıcık moralım bozuk ya dun şantıye şefi mail attı. ustalardan birine ana firma yanlışlıkla bilet almış.bunu iptal etti ama bilet firmasıda paranın tamamını kesio neyse sonuç olarak anafirmada bileti aldıran yanlışlıkla kestirdini söylemiyor.benden öle bilgi aldını sonra iptal oldunu söyluyor ama yalan ve bn bunu ispatlayamıyorum az önce o kişiyle görüştüm kabul etmıyor elimdede yazılı hiç birbelge yok dedim bundan sonra bana herşeyi yazılı bildirin bende yazılı cevap vereceğim dedim. sonra hiç bişiy kanıtlayamıyorum dedim çok sinirim bozuk ya rusyanın bilet parasını benden kesebilirler hemde iki kişi offf off

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Blue üzüldüm canım ya Neyse keserlersede sağlık olsun Allah korusun aileden herhangi bir sağlık gideri için gitmediye bunu düşün tatlışım birazcıkta olsa teselli olur belki .

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Blue üzüldüm canım ya Neyse keserlersede sağlık olsun Allah korusun aileden herhangi bir sağlık gideri için gitmediye bunu düşün tatlışım birazcıkta olsa teselli olur belki .

tanemcım ben hata yapsam sorun yok ama ben bişiy yapmadan karşıdaki insan yanlışlık yapıo ceremesini bana çektirmeleri canımı sıkıyor.tabi benımde hatam şu oldu o yanlışlıkla kestım vs. gibi durumları mailleşmedim telefon üzerinden konuşuldu kapandı . bundan sonra herşeyi mailler üzerinden halledicem daha dikkatli olmam gerekiyor o kadar çakal ki karşımdaki insanlar malum insaat sektörü insanları tanıyorum burda off off ama genede kesmesinler maaşımı ya zaten 1 maaşım hoop biletlere gider ozmnda biz çok açılırız o yuzden keserler se çok ağrıma gider bide tabı buunun üsütne bağırmalar vs. de olur muhasebedeki abi dün çok kızdı bana =( tabı benım için kızdıda üzüldüm genede

inşallah öyle bişi olmaz mbluecim yaa cnaım benim

inşalalh biriciğim . duaedın bana ya şimdi işimden falanda olmak hiççç istemem 10 ay verdım brauaya 12 ay daha çalışayımda bari uzun bi iş tecrübem oolsun istiyorum iş ararken son çlştın yerde nekdar çlştın die soruyorlar o yuzden önemlşi bi konu biliosunuz ben daha 22 yaşındayım bundan önceki çlştım yerden çıkartıldım6ay çlştım. ordada hiç suçum yoktu hep başımdaki adamın halt yemelerinden burda işten çıkartma durumu olmaz die düşnüüyorum ama inşallah bakalım . yedımız fırçalarla kalırız . ben kurumsal bir firmada çalışmak istiyorum ama bunu başarmak için birazcık ezilmem lazım sanırım

Ayyy canm inşallah bişey olmaz o zaman

amınn inşallah tanemım .bu iş konusunda bende çok şanssızlardanım ya burdakı ablanın eşi ms hastası haftanın 2 gunu eve doktor gelim fizik tedavı yapıo ücretsiz. ama ablanında orda olması gerekıyor .hiç yoktan haftanın 2 gunu yemek hazırla tbklara servıs yap kaldır şeklinde geçiyor.abla erken çıkıyor zaten dun patron sen yemek verdikten sonra çıkabilirisn amcayı hareket ettir demiş.. ya iyi hoşta benide yıpratmayın arada ya sonra blue hanım bize çay vermıo oluyo .ben işe girerken böle durumlar yoktuki pat die çıktı poff Rabbim hayırlı bir kapı açsın bana inşallah istedim gibi bi işte çalşmak nasip olsun aminnnn. cümlemiizn gönlunde yatan iş olsun inşallahhh

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

mblue cum üzülme cnm işllh fatura sana kesilmez...hiçbi suçun yoksa hakkını sonuna kadr ara derim..mutlaka dilinden anlayan biri çıkar cnm...

günaydın kızlar...

mblue.. canım bu kadar srtes yapma kendine.. ama balımında dediği gibi hakkınıda ara.... hemen kabullenme...

ben haklıysam eğer ortalığı kaldırırım..haksızlığa hiç gelemiyorum....

aklıma bi olay geldi...ihracat yaparken bu firmada bi müşteri temsilcisi getirdiler başıma hiçbişey bilmiyo cilveli hatun diye işe alındı sanırım...havası 1500 ...bundan sonra ben yapçam dedi ihracatı bende sesimi çıkarmadım 2 sene önce 2500 tl alıyodu heralde biliyodur dedim...malın gidiceği adresi yanlış yazmış..akşam toplantı yapıldı ve hatun beni suçladı herkesin içinde..o anda gözüm nasıl karardı yuvarlak masadayız sırf ona odaklanmışım sinirden...ağzıma gelen ne varsa saydım..siz dedim yanlış yazmışsınız bana atmayın lütfen dedim..bu sefer kıvırdı ben bilmiyorum ihracat yapmayı dedi ozmn dedim bilmiyosanız atlamayın herşeye..orda koptum zaten zor yatıştırdılar..isterseler kovsunlar gözümde yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…