Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

teşekkür ederim kızlar...

ee biricik öle ortalarda marifetlerini dökersen talibin çıkar

ayy komşuannem anlatmıştı gençliğinde bi yere gitmişler kayınvalidesiyle..
kayınvalideside fettanmış
biri demiş şu kız ne güzel bnm oğlana yapalım kim bu...

anaam kıyametleri koparmış valla..hemen oğluna şikayet etmiş süsleniyo senin hatun yeni koca bulmak için demiş

günaydın cnm sanada bugün nedense çok uykum var tansiyonum da düşük keşke evde olsaydım

tatlıcadım sen tuzlu ayran iç az kendine gelirsin iç mutlaka cnm bnmde çok düşer tansıyonum

yok kuzum bu saatten sonra düzelmez..ablam bitirmiş artık.içinde hiçbirşey kalmamış,bomboş yani..ikisi içinde hayırlısı olsun ne diyeyim artık
bublecım hayırlısı olsun ablanın hakkında

ayyy demiyorum kızz gel diye,dermiyim hiç..neler yaşadım biliyorsun..babamların yanına taşınacak mecbur,oraya yakışır zaten..
bencede senınle oturması yanlış olur zaten .öle bi teklif koyrsda sakın kabul etme cnm eşinle aran açılır allah korusun.

patikçim şimdlik sesimi çıkartmıyorum ama muhasebedeki abi sorcaktır mutlaka noldu die.oda bu konularda birazcık serttir.bakalım beklyorum ıdam cezası gibi be terlletti namıssızz

aleykümselam bal sende selam söyle bizlerdennn
patik çok güldüm hatuna
eşim dans edelimmi dedi sonra ayaklarıma doğru baktı neyse boşver dedi benle dalga geçiyo uyuz

evet canım boşanıyorlar..(

yine bir boşanma haberi daha
Allah hepimizin yuvasından huzur eksik etmesin inşallah...

Allah yardımcısı olsun kardeşinin bublecim...çocukları var mı ?

Balcıım çok güzel canım senin buluzda...
valla eşiminde kuponu var dürtüyor şu an beni

amin patiğim sağol..çocukları olmadı canım onların..olsa zaten bukadar kolay silip atamazlarki.çocuğu için insan herşeye katlanıyor çünkü

lamecim önümüzdeki ayda yine bu kadar gecikirse doktora git canım..verdiği ilaçları yeniler belkide...bu kadar gecikmesi normal değil sonuçta..
stresli bir dönemde de değilsin..

aşkolsun ne unutucam unutsam gelir miyim
arada uğruom işte ne ediiiniz etmiiniz

neler yapıosunuz nasılsınız anladığım kadarıyla herkes memnun hayatından sevindim

sen balın bebiş beklediğini biliyonmu...teyje olcaz

balcım sarıkız içiyom ,aklıma geliyon hee o gün garsonada dedinya yoksa içmicem

aşkolsun ne unutucam unutsam gelir miyim
arada uğruom işte ne ediiiniz etmiiniz

neler yapıosunuz nasılsınız anladığım kadarıyla herkes memnun hayatından sevindim

hoşgeldin nuromm..nasılsın??neler yapıyorsun??nerelerdesinnnn

geçmişi bitirem derken ben okuldan eve geçene kadar bir o kaaa daha birikmiş.....cıx bitiremiycem sanırım...
zati kocem evde....uyuyor,şimci gircem yanına yatıcam,gözümden uyku akıyor desem yeridir....
akşam hürremime ne üzüldüm,ama sonu iyi oldu....
o gülşah cadısı hürremin cariyelerinden hangisini öldürdü acaba????
gülnihal mi esma mı????

sen balın bebiş beklediğini biliyonmu...teyje olcaz

balcım sarıkız içiyom ,aklıma geliyon hee o gün garsonada dedinya yoksa içmicem

:)) he cnm aşası kurtarmıyo...bizimde kendimize göre bi karizmamız var çizdirirmiyim :)))
ya bende alcemde şimdi zararı olurmu acep gazoz gibi ya :))
afiyet olsun cnm...

nurommm beni ve yawrunu ihmal etme nan çok az geliyosun...yoksa çapkınlığa başladınmı
gözün kör olmasın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…