Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ohhh adacım hayat sana güzel....yat bakalım kocenin yanına biz çalışalım..hee yaramaslık yapma bak adam işten gelmiştir yeni

tatlım benim de evim o kadar belki de ondan da küçük.....
ama şu yazdığın o kadar doğru ki.....har vurup harman savurmak,harcamak yerine borçlarımızı bitirdik,kimseye muhtaç olmadan herşeyimizi kendimiz yaptık....Dediğin gibi ileride rabbim çok daha iyilerini nasip edecektir....

Son düzenleme:
bublecim ablanın hakkında hayırlısı olsun,zor bir durum ama zaman herşeyin ilacı olacaktır....

lamecim gözünaydın gelmiş misafirin hadi bakalım inşallah bir daha yavrunun haberini alıncaya kadar gecikme falan yapmaz....

ben yatıyorum kızlar..................

yok yavrum yapmam
uyandıktan sonra bilemem ama :)))))))))))

yaramas ada...
adam uyanmas sen böle yaramaslık düşünürsen

canım bizim burası buzzzzz.... klima sağolsun.....

canım yılda bir gecikirdi ama bu kadar değildi.....bu sefer 20 gün gecikti...

CNM BİDE SOĞUK ÇARPmasın dikkat et ozmn...

alıntı yapmıyım diyorum sayfa kalabalık olmasın diye ama ne diyeceğimi unutuyourm yav :S

balcım onun asiti doğal canım gazozlardaki gibi değil,doğadan..ama boya maddelerien bişi diyemem bilemem onu..ama sade soda içsen(madensuyu) o çok faydalı..
alıştırsan kendini aslında..içine limon dilimlesen canım süper oluyor..c vitaminini öyle alırsın..sen bir araştır bu durumu bak ...

lamecim bem masamı değiştirdim cnm çok sancı yapıyor klima..şalımda omzumda..
dikkat et cnm..

Adacım saol,bende öyle diyoruz..aslında daha rahat edicez gibi geliyor..

yine belediyelerin tantanasını bekliyoruz..
burada mallelerin belediyeleri zırt pırt değişiyor..belgeler karışmış sanırım..belediye projeyi bulamıyormuş..site yönetiminde onaylı var ona bakın dedik ama bilmiyorum..
baştan savma çalışanlara öyle gıcık oluyorum ki...maaşımı alıyım evime gideyim gerisini düşünen yok

patiğim.. klima bana çarpmıyor ama ortam soğuk.....iyi etmişsin şal almakla... bende yarın unutmiyim diycektimkiiiii..... bu akşam kayınvalidemlerde kalcaz.....pazartesiye artık:)

patiğim evt sadeye alışmam lazım..öle içine bişi sıkınca sevmiyorum..sağol cnm...
ev işide amma uzattılar..hayırlısı diyelim yine cnmm

aşkolsun ne unutucam unutsam gelir miyim
arada uğruom işte ne ediiiniz etmiiniz

neler yapıosunuz nasılsınız anladığım kadarıyla herkes memnun hayatından sevindim

nurocum nerdesn sne uğramaz oldun kullakları çınlamıo heralde :90: sensiz dizi sohbeti bilem yok sen yokken diziler kalkıo gundemden resmen =) kralıçem bizi yanlız bırakıosın

bence esma =) gulnıhal sen mıhrımaha bak dmeişti ya ay çok sınır oldum gülşahada akşam ay ya şehzadeyı öldurseydıı nne buyuk felaket hurrem çıldırırdı zaar sona ölcek ama daha kçk =) ayy detay olrak önmli bişiy oldumu ben sonuna yetiştim adacım =)

ahh canım sormaa.... karnımda sıcak su toırbasıyla oturuyorum vallaa...

patiğim... umarım bir daha bu kadar gecikmezzz.... mevsimsel olduğunu düşünüyorum..

nuro.... hoşgeldin:)

lamecım aman dikkat et kendıne karnın ağrıo sanırım 1 barday sıcak suya 3 şeker at iç ağrını rhtltır cnm

patiğim evt sadeye alışmam lazım..öle içine bişi sıkınca sevmiyorum..sağol cnm...
ev işide amma uzattılar..hayırlısı diyelim yine cnmm

sen tansıyonuna falan dıkkat et balcım lımon flaan düşürür tansıyonun norml tutmaya çlş arada ölçtür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…