inşallah canım yaaa..
sen ne almedesin peki???
canım çok teşekkür ederim.. su torbası iyiş geldi... ağrım baya azaldı.... hem ısınıyorumdaa:))lamecım aman dikkat et kendıne karnın ağrıo sanırım 1 barday sıcak suya 3 şeker at iç ağrını rhtltır cnm
canım seninde sor bir durum.. inş.problem olmadan zamanında olursun...günlük hayatımı sorarsan iyiyim.ama bu regl durumumu sorarsan.benim hep gecikmiştir.bu ayın 20 sinde oldum oldum olmadım yine doktora gidecem.geçen yine geçikirse konuşuruz demişti bakacam ne dicek.
canım çok teşekkür ederim.. su torbası iyiş geldi... ağrım baya azaldı.... hem ısınıyorumdaa:))
canım seninde sor bir durum.. inş.problem olmadan zamanında olursun...
balım.. en kısıkta zaten:))) çaktırmadan kıstımm...
canım allah yardımcın olsun.. benim önceden bu kadar sancım olmazdı yaa... son aylarda böyle oldum...ama şekerli suyu hayatta ağzıma sürememm:)lamecım benmde regl dönmlerımde karnm çok ağrır bi elimde su torbası bı elımde şekerli su =) anck toprlıom kndımı şkrlısu çok ii gelio sncıya
canım allah yardımcın olsun.. Benim önceden bu kadar sancım olmazdı yaa... Son aylarda böyle oldum...ama şekerli suyu hayatta ağzıma sürememm:)
cnm benimde çok nadir olur ama olunca hemen sütü kaynatıp şeker atıyorum bişeyim kalmıyo..sudan iyidir dene bence cnm...
mbluee aman tansiyon bulantı hepiciği uzak dursun benden cnm..ölçtürsem şimdi takıntı yaparım en iyisi bilmememk :)) sağol cnmmm...
nevgüllll büdüşün çok tatlı yaaaaaaa mşllh 41 kereee
lamecim iyi etmişsin kıs tabisi..benim oda doğal klimalı çok şükür hep serin...zaten klimayı sevmiyorum havayı kurutuyo..
muhasebeci aradı bebiş çok istiyodular kaç aydır olmuyodu ...bana müjde verdi çok sevindim yaaa bende dedim aynısını bende sana desen dedim... çok sevindiii oda...bakalım diyo önce hangi olcek :)) bu arada nasıl oluyosa eşinin göbüşü çıkmış bizimki 3 aylık olabilir diyo :)) geçen ay doktora gitmiştiler yoktu nasıl 3 aylık olduysa erkek milleti bukdr anlar
çüçükkkkk sıpaaaaaa.....
canım allah yardımcın olsun.. Benim önceden bu kadar sancım olmazdı yaa... Son aylarda böyle oldum...ama şekerli suyu hayatta ağzıma sürememm:)
o küçük sıpa mutfağa geliyor camı açık görüyo elini uzatıyor ııııhh ıııhhhh diyor.dışarı çıkar beni yani.
o küçük sıpa mutfağa geliyor camı açık görüyo elini uzatıyor ııııhh ıııhhhh diyor.dışarı çıkar beni yani.
lamecimmm..ne desek bilemedim şimdi...sıcak bişi iç ozmn cnm...
blueee...ben soğuk kakaolu sütede bayılırım..alpella :)) ondan olmazmı kaynatamıyosan :))
nevgül yandın yaz geldi..ayağınızın biri kapıdan dışarda olur artık :)
Sayfa açık ama bi türlü yazamıyom yaaaa çok yoğun bir gün bugün öfff sıkıldım yaaaa
Tamam o halde
ama sizlere yakışmadı bir daha girmeyeceğim topiğinize
allahaısmarladık
allah herkese iyilik versin
lamecimmm..ne desek bilemedim şimdi...sıcak bişi iç ozmn cnm...
blueee...ben soğuk kakaolu sütede bayılırım..alpella :)) ondan olmazmı kaynatamıyosan :))
nevgül yandın yaz geldi..ayağınızın biri kapıdan dışarda olur artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?