Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inşallah canım yaaa..

sen ne almedesin peki???

günlük hayatımı sorarsan iyiyim.ama bu regl durumumu sorarsan.benim hep gecikmiştir.bu ayın 20 sinde oldum oldum olmadım yine doktora gidecem.geçen yine geçikirse konuşuruz demişti bakacam ne dicek.

lamecım aman dikkat et kendıne karnın ağrıo sanırım 1 barday sıcak suya 3 şeker at iç ağrını rhtltır cnm
canım çok teşekkür ederim.. su torbası iyiş geldi... ağrım baya azaldı.... hem ısınıyorumdaa:))

günlük hayatımı sorarsan iyiyim.ama bu regl durumumu sorarsan.benim hep gecikmiştir.bu ayın 20 sinde oldum oldum olmadım yine doktora gidecem.geçen yine geçikirse konuşuruz demişti bakacam ne dicek.
canım seninde sor bir durum.. inş.problem olmadan zamanında olursun...

balım.. en kısıkta zaten:))) çaktırmadan kıstımm...

mbluee aman tansiyon bulantı hepiciği uzak dursun benden cnm..ölçtürsem şimdi takıntı yaparım en iyisi bilmememk :)) sağol cnmmm...

nevgüllll büdüşün çok tatlı yaaaaaaa mşllh 41 kereee

lamecim iyi etmişsin kıs tabisi..benim oda doğal klimalı çok şükür hep serin...zaten klimayı sevmiyorum havayı kurutuyo..

muhasebeci aradı bebiş çok istiyodular kaç aydır olmuyodu ...bana müjde verdi çok sevindim yaaa bende dedim aynısını bende sana desen dedim... çok sevindiii oda...bakalım diyo önce hangi olcek :)) bu arada nasıl oluyosa eşinin göbüşü çıkmış bizimki 3 aylık olabilir diyo :)) geçen ay doktora gitmiştiler yoktu nasıl 3 aylık olduysa erkek milleti bukdr anlar

lamecım benmde regl dönmlerımde karnm çok ağrır bi elimde su torbası bı elımde şekerli su =) anck toprlıom kndımı şkrlısu çok ii gelio sncıya

lamecım benmde regl dönmlerımde karnm çok ağrır bi elimde su torbası bı elımde şekerli su =) anck toprlıom kndımı şkrlısu çok ii gelio sncıya
canım allah yardımcın olsun.. benim önceden bu kadar sancım olmazdı yaa... son aylarda böyle oldum...ama şekerli suyu hayatta ağzıma sürememm:)

canım allah yardımcın olsun.. Benim önceden bu kadar sancım olmazdı yaa... Son aylarda böyle oldum...ama şekerli suyu hayatta ağzıma sürememm:)

cnm benimde çok nadir olur ama olunca hemen sütü kaynatıp şeker atıyorum bişeyim kalmıyo..sudan iyidir dene bence cnm...

ah cnm bnm kocaların gözunden ne kaçıyoki gram alsak fark edıolar =)

bal nan canım çekti süt öle heryerde süt bulup ısıtamaz die su dedim cnm çay kaynıo nasılsa =) o açıdan =)

canım allah yardımcın olsun.. Benim önceden bu kadar sancım olmazdı yaa... Son aylarda böyle oldum...ama şekerli suyu hayatta ağzıma sürememm:)

benimde çok sancılı geçerdi yataklara düşerdim ağrısından deşiolar gibi olurdu kasıklarımı majezik içerdim 10 dk kesiyordu

lamecimmm..ne desek bilemedim şimdi...sıcak bişi iç ozmn cnm...

blueee...ben soğuk kakaolu sütede bayılırım..alpella :)) ondan olmazmı kaynatamıyosan :))

nevgül yandın yaz geldi..ayağınızın biri kapıdan dışarda olur artık :)

Sayfa açık ama bi türlü yazamıyom yaaaa çok yoğun bir gün bugün öfff sıkıldım yaaaa

o küçük sıpa mutfağa geliyor camı açık görüyo elini uzatıyor ııııhh ıııhhhh diyor.dışarı çıkar beni yani.

öp kız şunu hey allamya akıllı bıdık bu çocuklar maşallah.=)

balım önmli olan sıcak bişiy içemkte nie canımı çektirion çikoltalı falan filan off diet yapmamlazım
Sayfa açık ama bi türlü yazamıyom yaaaa çok yoğun bir gün bugün öfff sıkıldım yaaaa

sağlık olsun birsenım ay sıkıldım bende işim varda yok ypmk gelmıo içimden listeleri kontrol etmem lazım kim gitmiş hagı evrklar eksık pöfff hvada çok sıcak

geldim kıslar nasılsınız? geçmişin hepsini okumama imkan yok.
nevgül oğlununresmini mi koydun?
gene milka burda.

sorma balım.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…