Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

öperim senin yerinede bluecim.

ay benım uykum geldi hatunlar canımda sıkılıyor ne ypsamki işim var ama haala yapasım yok napim bne fikikir veirn bakem

havalar sıcakladı ya artık,bende sıcak havalarda dar şeyler hiç giyemem,çok rahatsız olurum..bu hafta başından beri kapri pantolon üzerine tunikler giyiyorum bol bol..işyerindekiler sen hamilemisin yoksa deyip duruyor:)))))zorla doğurtacaklar bana yaa

ay benım uykum geldi hatunlar canımda sıkılıyor ne ypsamki işim var ama haala yapasım yok napim bne fikikir veirn bakem

havalarda sıcak ya basıyor insana yarım saat yatsan yeter canım dinlenirsin sonra devam edersin işlerine bence yat ben olsam kaçırmam

canım geçenlerdede yazmıştın bugünde okudum cevap yazamadım bi türlü ablana üzüldüm böylesi hayrlıymış demekten başka çare yok evet havalar sıcadı bide akşama kadar otuur oturr totonun üzerinde bişiyom resmen

sağol canım,hayırlısı olsun artık tabi diyecek birşey yok..

hani geçenlerde oğlan kardeşimin bebeği odu ya kızlar..annem kızıma bakıyorduda gelincik doğum yapınca ona ve bebişe bakıyor işte 2 haftadır..ama galibaa kızım bu durumdan feci etkileniyor..hissettirmeye başladı 2-3 gündür..bize diyorki buğra bebek geldi anneannem artık hiç gelmiyor benim yanıma,artık beni sevmiyor buğrayı seviyor diyor(((şuan babannesi bakıyor ama babannesinin elinden hiçbirşey yemiyor,içmiyor..sabahları gitme diye ağlıyor..ne yapacağım bilmiyorum..anneme çok düşkün benim kızım..etkilenecek diye korkuyorum bu durumdan

kızlar sonunda karar verdik. kredi çekiyoruz. kredi kartlarımız kapatacağız. 1-2 yere daha borcumuz var. onlarıda kapatıp tek bir yere ödeme yapmak daha mantıklı geldi. diğer türlü 2 kartı ödemeye yetişemiyoruz. hem borç öde hem evin alışverişi hem diğer borçlar yetmiyordu. benim için dua edin kızlar. 2 sene ödemeli alacağız. bu sürede işten çıkarılmamam lazım. çünkü tek ben alabiliyorum ve maaşımdan kesilecek.

çocuklar etkileniyor tabi. annene alıştı oda gidince beni sevmiyor hisisne kapılıyor. onun anlayacağı dilden konuşsan anlatmaya çalışsan belki faydası olur. bu arada ablana ne oldu ben kaçırdım. geçende bir rahatsızlığı vardı diye hatırlıyorum.

eşin kilo almış olmasın diyeydin..erkek milleti yine bebek olayı gündeme gelmeden önce karısının göbeğini farketmemiş sanırım

o küçük sıpa mutfağa geliyor camı açık görüyo elini uzatıyor ııııhh ıııhhhh diyor.dışarı çıkar beni yani.

anaam yeyimm..

ben dötüne vurup seviyorum.inşallah canım sağlıkla gerlsin bebeğüin.

ben yaramazlık yaparsa totosuna vururum sanırım :) çünkü yaramazlık yaptıklarında gülesim geliyor bari arkası dönük olur görmez..yoksa oyun yapar hep

hadi hayırlısı melodicim..inşallah bunalmadan sıkılmadan 2 senede bitiriverirsiniz borcunuzu..allah iş rastlığı versin sanada eşinede inşallah.

inşALLAH CANIM ALLAH KOLAYLIK VERİRDE KOLAYCACIK ÖDERSİN HAKKINDA HAYIRLISI

boşanıyor canım yaa..6 temmuzda mahkemeleri var işte

çocuklar kendilerine bakanlara çok bağlanıyor..kızınıza anlatmaya çalışın bence bu durumu bublecim..onun ananesi olmadığı için deyin ne bileyim..

melodi borcu ilave ederek borçla kapatma fikri benim mantığıma uygun değil ,boş yere faiz ödüyeceksiniz..
kartları kırıp borçlarını geldikçe ödeseniz daha mantıklı değil mi..

hakkınızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…