öp kız şunu hey allamya akıllı bıdık bu çocuklar maşallah.=)
balım önmli olan sıcak bişiy içemkte nie canımı çektirion çikoltalı falan filan off diet yapmamlazım
sağlık olsun birsenım ay sıkıldım bende işim varda yok ypmk gelmıo içimden listeleri kontrol etmem lazım kim gitmiş hagı evrklar eksıkpöfff hvada çok sıcak
allam ya ne tatlıdır o şimdii ellerine vura vura sevecen benimkide doğsaydıda bi çocuk sefesim geldi
geldim kıslar nasılsınız? geçmişin hepsini okumama imkan yok.
nevgül oğlununresmini mi koydun?
gene milka burda.
ben dötüne vurup seviyorum.inşallah canım sağlıkla gerlsin bebeğüin.
öperim senin yerinede bluecim.
ay benım uykum geldi hatunlar canımda sıkılıyor ne ypsamki işim var ama haala yapasım yoknapim bne fikikir veirn bakem
havalar sıcakladı ya artık,bende sıcak havalarda dar şeyler hiç giyemem,çok rahatsız olurum..bu hafta başından beri kapri pantolon üzerine tunikler giyiyorum bol bol..işyerindekiler sen hamilemisin yoksa deyip duruyor:)))))zorla doğurtacaklar bana yaa
canım geçenlerdede yazmıştın bugünde okudum cevap yazamadım bi türlü ablana üzüldüm böylesi hayrlıymış demekten başka çare yok evet havalar sıcadı bide akşama kadar otuur oturr totonun üzerinde bişiyom resmen
hani geçenlerde oğlan kardeşimin bebeği odu ya kızlar..annem kızıma bakıyorduda gelincik doğum yapınca ona ve bebişe bakıyor işte 2 haftadır..ama galibaa kızım bu durumdan feci etkileniyor..hissettirmeye başladı 2-3 gündür..bize diyorki buğra bebek geldi anneannem artık hiç gelmiyor benim yanıma,artık beni sevmiyor buğrayı seviyor diyor(((şuan babannesi bakıyor ama babannesinin elinden hiçbirşey yemiyor,içmiyor..sabahları gitme diye ağlıyor..ne yapacağım bilmiyorum..anneme çok düşkün benim kızım..etkilenecek diye korkuyorum bu durumdan
mbluee
muhasebeci aradı bebiş çok istiyodular kaç aydır olmuyodu ...bana müjde verdi çok sevindim yaaa bende dedim aynısını bende sana desen dedim... çok sevindiii oda...bakalım diyo önce hangi olcek :)) bu arada nasıl oluyosa eşinin göbüşü çıkmış bizimki 3 aylık olabilir diyo :)) geçen ay doktora gitmiştiler yoktu nasıl 3 aylık olduysa erkek milleti bukdr anlar
o küçük sıpa mutfağa geliyor camı açık görüyo elini uzatıyor ııııhh ıııhhhh diyor.dışarı çıkar beni yani.
kızlar sonunda karar verdik. kredi çekiyoruz. kredi kartlarımız kapatacağız. 1-2 yere daha borcumuz var. onlarıda kapatıp tek bir yere ödeme yapmak daha mantıklı geldi. diğer türlü 2 kartı ödemeye yetişemiyoruz. hem borç öde hem evin alışverişi hem diğer borçlar yetmiyordu. benim için dua edin kızlar. 2 sene ödemeli alacağız. bu sürede işten çıkarılmamam lazım. çünkü tek ben alabiliyorum ve maaşımdan kesilecek.
kızlar sonunda karar verdik. kredi çekiyoruz. kredi kartlarımız kapatacağız. 1-2 yere daha borcumuz var. onlarıda kapatıp tek bir yere ödeme yapmak daha mantıklı geldi. diğer türlü 2 kartı ödemeye yetişemiyoruz. hem borç öde hem evin alışverişi hem diğer borçlar yetmiyordu. benim için dua edin kızlar. 2 sene ödemeli alacağız. bu sürede işten çıkarılmamam lazım. çünkü tek ben alabiliyorum ve maaşımdan kesilecek.
çocuklar etkileniyor tabi. annene alıştı oda gidince beni sevmiyor hisisne kapılıyor. onun anlayacağı dilden konuşsan anlatmaya çalışsan belki faydası olur. bu arada ablana ne oldu ben kaçırdım. geçende bir rahatsızlığı vardı diye hatırlıyorum.
boşanıyor canım yaa..6 temmuzda mahkemeleri var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?