Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ayyyy kızlar bişe dicem midem çok bulanıyor ve sürekli uyumak istiyom noluyo bana yaaa yemek görmek istemiyorum kuscam sankii
aa yoksa
bencede yeni iş bakmalı..keşke yaşının geçmesini beklemeden çözüm bulsaydınız canım işte..geleceği görerek adım atmak gerek..

annenle otur konuş..anne de abimden hayır yok sana sen ileride hasta olsan bu damat bakıcak sana,neden böyle davranıyorsun diye aklına fikirler koy ...

hayırlı olsun cnm kabul olmuş tezin..emeğin boşa gitmemiş ne güzel...

balcıım o çoçuk kıyafetleri ne cici ve ucuzmuş hepsi tükenmiş..bilseydim bakardım..diğer hesebımı unutmuşum onda da varmış kupon

vatan gazetesi 29 kupona 100 tatil kitabı vermiş burdan biri aldı çok güzel yaa kısa kısa ince kitaplar 100 tane.çocuklar için keşke alsaydım.gene çıkarsa alıcam bi bize bi yeğenime

melodi hem annen sizinle kalıyor hemde imkanı varken yardım etmiyor :44: eşin ii kabulleniyor yani bence annen eşini sevmeye bilir tamam ama senin için yapması lazım bazı şeyleri ama tabi oda ne düşünüyor bilemeyiz

bimdeki vücut analiz baskülü iyimiş..alırım kalırsa..

vücut yağı ile sıvısınıda ölçüyormuş..

o baharatlıklar bimde vardı 2 akşam önce...yine bizim bim bazı ürünleri erken mi alıyor anlamadım valla :44:

OFFFF VALLA HERKESİN AYRI DERDİ VAR RABBİM HAYIRLI KAPI AÇSIN
BU CUMA GÜNÜ DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞ.

MELODİCİM SANA UZUN UZUN YAZİCAM AMA İNAN MİDEM ÇOK KÖTÜ CNM TAKMA KAFANA BULUNUR ELBET Bİ YOLU
ANNENDİR DOĞRU KIYAMIYO AMA KARŞINA AL ANNENİ KONUŞ BURDAN GİDİCZ FALAN DEYİNCE ÜZÜLÜR BELKİ YARDIMCI OLUR DAYANAMAZ MAVİŞE

PATİĞİM AYYY ALLAH OLMAYANA VERSİN ÖLE BİŞE OLMASIN NAPARIM BEN

MELODİCİM keşke elimizden üzülmek dışında bişey gelse..seve seve yardımcı olurduk inan...bencede anneyle güzelce konuş hatta böyle olmuyo biz istanbula gidiceğiz de belki ozmn kıymetinizi anlar yalnız kalmamak için yardımcı olur cnm..

patik o baharatlardan daha öncede gelmişti eşim bana almış :)) ama çözemedik olayı kapak açılmıyor bitince nasıl dolduracağız ???

she işlerin yolunda gitmiş ne güzel tezide vermişsin...hayırlı olsun cnm...

onlar tek kullanımlık canım sanırım..o yüzden ucuz ...
bizimde var renkli karabiber oluyorya ondan..bizimki de açılmıyor..

açılanlara baktım ateş pahası

bu hamiş tişörtleri çok güzel :)

Hamile Esprili Tişört | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |

bu sitede kampanyalı ürünler oluyor bakın derim annişler

bal bende aldım baharatlık ama böle tek diil. benim büyük içinde sumaki,kekik,karabiber,pulbiber,nane falan var dönüyo tepesinde bi deliği var güzel bişi.ama bittiğinde içi açılmaz sanırım onun dimi?kaldır at

aynen kızlar kaldırıp atmalık...eşim bilse hayatta almazdı..napalım sağlık olsun...

bişi dicem aklıma geldi...markete alışverişe gittiğinde eşim telefonuda evde bırakmış bu baharatlıklardan alırmısın diycektim ki daha önce hiç konuşmamıştık bile al diye...
ogün geldi bunlardan almış...okdr mutlu oldumki..:))) empatimidir nedir bilmem böyle şeyler çok başıma geliyor...:26:

hakket senin böyle çok oluyor valla..temiz kalbindendir canım..

patik bu ebru hamile giyim çok güzel biliyorum ama çok pahalıydı bakim bi daha

hakket inirim olanalrı iyimiş ama sezon ürünler ine pahalı hele o espirili tişörtler 50 tl felan...çocuk olayından önce hamile kalmaktandamı korkucaz nedir..

her yerde böle mi bu fiyatlar..

dün ablam söyledi banada o siteyi...gir bişey beğen alıcam sana dedi ama istemedim..hem erken hemde o alınca parasını almıyo...

patiğim hamile giyimi çok pahalı tatlım...
bal şuan waikikide var kısa kollular al istersen tatlım 19 du sanırım.ben alıcaktım lazım olur ilerde die.sonrada dedim ya lazım olamazsa o yüzden almadım

işşlh temizdir cnm...
lcw da daha ucuz patiğim korkma sen hamiş kal ben sana alırım...
ben beli lastikli kot aldım 25 tl...
tam hamiş kotları 40 tl...

patiğim hamile giyimi çok pahalı tatlım...
bal şuan waikikide var kısa kollular al istersen tatlım 19 du sanırım.ben alıcaktım lazım olur ilerde die.sonrada dedim ya lazım olamazsa o yüzden almadım

yok cnm bende almak abartmak istemiyorum henüz çok erken..zamanı gelince zaten alıncak..kotuda diğer kotlar düşük bel ve kasıklarımı rahatsız ediyor diye aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…