aa yoksaAyyyy kızlar bişe dicem midem çok bulanıyor ve sürekli uyumak istiyom noluyo bana yaaa yemek görmek istemiyorum kuscam sankii
bencede yeni iş bakmalı..keşke yaşının geçmesini beklemeden çözüm bulsaydınız canım işte..geleceği görerek adım atmak gerek..melodicim..annene bende hayret ettim ama yapıcak bişi yok o konuda...kayınvalidenle eşin konuşsa oda oralı olmazmı??yada kaynın veya görümcen yardımcı olmazmı cnm..aklıma bişey daha geldi eşin iş alanını değiştirsin diye demiştik ya güvenlik sertifikası alsa ve güvenlik işi yapsa..şuanda çoğu kişi işten ayrılıp bu alanda çalışıyor..çok iyi maaş ve hakları var cnm..belki istanbula gelmenizede vesile olur bu iş onun için...
hayırlı olsun cnm kabul olmuş tezin..emeğin boşa gitmemiş ne güzel...balcım projedeyim ben
orda rahat giremiyorum çok yavaş oluyo bağlantı
bi selam atıp kaçıyorumm.
bu sabah çok uzak kaldım kızlardan bir bakayım diye okudum geçmişi seni öğrendim çok sevindim..
kayınvalidem bendeydi gitti 1 ay kaldı.
okulda tezim sonuçlandı kabul edildi.
böyle durumlar.
MELODİCİM keşke elimizden üzülmek dışında bişey gelse..seve seve yardımcı olurduk inan...bencede anneyle güzelce konuş hatta böyle olmuyo biz istanbula gidiceğiz de belki ozmn kıymetinizi anlar yalnız kalmamak için yardımcı olur cnm..
patik o baharatlardan daha öncede gelmişti eşim bana almış :)) ama çözemedik olayı kapak açılmıyor bitince nasıl dolduracağız ???
she işlerin yolunda gitmiş ne güzel tezide vermişsin...hayırlı olsun cnm...
aynen kızlar kaldırıp atmalık...eşim bilse hayatta almazdı..napalım sağlık olsun...
bişi dicem aklıma geldi...markete alışverişe gittiğinde eşim telefonuda evde bırakmış bu baharatlıklardan alırmısın diycektim ki daha önce hiç konuşmamıştık bile al diye...
ogün geldi bunlardan almış...okdr mutlu oldumki..:))) empatimidir nedir bilmem böyle şeyler çok başıma geliyor...:26:
patik bu ebru hamile giyim çok güzel biliyorum ama çok pahalıydı bakim bi daha
hakket senin böyle çok oluyor valla..temiz kalbindendir canım..
hakket inirim olanalrı iyimiş ama sezon ürünler ine pahalıhele o espirili tişörtler 50 tl felan...çocuk olayından önce hamile kalmaktandamı korkucaz nedir..
her yerde böle mi bu fiyatlar..
patiğim hamile giyimi çok pahalı tatlım...
bal şuan waikikide var kısa kollular al istersen tatlım 19 du sanırım.ben alıcaktım lazım olur ilerde die.sonrada dedim ya lazım olamazsao yüzden almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?