Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodicim hemen üzülüp olumsuz düşünme her işte bir hayır vardır diye düşün cnm..belki olmaması sizn için hayırlı olandır de...hiç canını sıkma...dün yazdım görmedin sanırım patrondan biraz istesen ve maaşından taksit taksit kesse olmazmı???

nevgüüül ,lamemmm

bal hatunu nerede ,geirdi o...kontrole mi gitti acap,bilen ?

burdayım yawyummm...maaş günü bugün maaşlarla uğraşıyorum cnm...
yarın kontrol günü ve dua bekliyorum hepinizden...

cnm annenin durumu iyimi maddi olarak?? borç isteyin ozmn...yanaşmazmı görüyor halini....

SELAM KIZLARR.:92:

Allah yarımcın olsun balcım...benim melek yeğenim sağlıcakla selam çakıcak size inşallah...

benim içime sağlıklı bi oğluş doğuyor ,hadi bakalım :)

Allah yarımcın olsun balcım...benim melek yeğenim sağlıcakla selam çakıcak size inşallah...

benim içime sağlıklı bi oğluş doğuyor ,hadi bakalım :)

işşllh cnmmmm.......sağlığı yerinde olsun öncelikle....tek duam bu...zate lameyle sen oğluş doğurtçanız bana oda oğluş diyo..

EFERim banada battı bende yeğenime tişört aldım 3 tane ama tanesi 0,80 kuruşa geldi cnm..çok batmadı yane...

diğer maillerde hala 10 var ama alcek bişi yok ucuz :))

iyi yapmışın bak ne güzel karlı olmuş..o kadar ucuza nasıl geldi yaf..neyse kuponum kalmadı bakmıyım ben daha :)

hep 36 beden alıyodum elbiseleri netten artım 38 almaya kara verdim ve öle yaptım..sonra 36 nın içine olucam diye 1 kilo alsam vermeye çalışıyom ..kadın kısmı oldum artık 38 neyime yetmiyor azıcık bol olsun varsın

HEH ŞUNU BİLeydin artık etlen butlan yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :))

ya tişörtler 5,9+4,9 kargo al sana 80 kuruş :))

bügün pek bi çene çalasım var ,kalabalık değiliz yaa...

keleboşta yok ne güzel kaynatıyorduk beee.. nurdan felan..

dizi kraliçelerinden tiyolar alıyorduk

henüz gün aymadan bir alarm sesi sıçradım valla ,kapımızın alarmı sandım..
balkon kapısı açık uyuduk ,meğer sokaktaki aracın alarmıymış..susmadı bir türlü ..içimede kurt düştü hırsızmı var die baktım balkondan bizim araç duruyor ohh çektim..meğer siteden de değil sokaktan geliyormuş..etraf sessiz olunca amma duyuluyor :S

Son düzenleme:
amaan çene yapan yok ..
barim bişiler ekliyim bunu aldım..
mor yazıyor ama fuşya sanırım..aslında fuşyalı kremli elbisem vardı ama bi bu rengini sevdim..zati favori rengimden biri :)

slm kızlar ben geldim
bugün günaydın diyemedim sizlere 3 gündür çok yoğun

çok tatlı elbisen güle güle kullan cnm..benimde mor favorim fuşyayada bayılırım...

tüyo için tecrübelileri bekliycen ozmn :))
ben tatildeyim hiç yerine gelmedinn

saol cnm..yeğeninde güzel günlerde kullansın ..

valla ne bileyim keleboşla nurdanın elien su dökebilecek olan varmıdır :)

keleboşun karagöz hacıvat oyunu aklıma geldi

canım sen tek kızmısın?normalde annenin bir evi varmı?yoksa berabermi yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…