brck saçlarını kızılmı yaptın sen????
birsen nabr cnm???
balım pek iyi deilim ya işler yoğun gece geç yattım halsizim öle yani
kendimi kötü hissediyom.birde yarın öğlene kadar gelicemi düşündükçe çıldırıyom offffff
sen nasılsın tatlım?
canım sen tek kızmısın?normalde annenin bir evi varmı?yoksa berabermi yaşıyorsunuz
annemin durumu gayet iyi. biz bu eve taşınmak için borç aldık zaten.melodicim hemen üzülüp olumsuz düşünme her işte bir hayır vardır diye düşün cnm..belki olmaması sizn için hayırlı olandır de...hiç canını sıkma...dün yazdım görmedin sanırım patrondan biraz istesen ve maaşından taksit taksit kesse olmazmı???
öyle düşünücem artık. canım biz öyle isteyemiyoruz. yani avans alma şansımız var. onuda tek seferde maaşdan kesiyorlar. başka türlü para isteme şansımız yok.
burdayım yawyummm...maaş günü bugün maaşlarla uğraşıyorum cnm...
yarın kontrol günü ve dua bekliyorum hepinizden...
cnm annenin durumu iyimi maddi olarak?? borç isteyin ozmn...yanaşmazmı görüyor halini....
SELAM KIZLARR.:92:
Sen asgari ücret alsanda canım senin sskan var sonuçta maaşının 10 katına kadar kefilsiz veriyorlar sen hangi bankaya gittin hsbcye falan sorsaydın bide canım :44:
melodıcım sne bu çalştın yerde nezamandır çalışyıosun cnm ?
kızlar selam
sabah geçmiş okudum, gelemiyorum.
balcım hamileymişsin çooook sevindim.
sağlıkla gelsin yavrun inşallah
ALlah kavuştursun
Allah bizlere de nasip etsin
herkesi öpüyorum kızlar
melodicim annene çok şaşırdım ve senin adınada çok üzüldüm cnmmadem öyle sizde kalıyor versin evini kiraya ozaman.yada ne bilim başka bişi yapılabilir.tüp bitti ve tüpsüz kalmışınız canım benimm...
ama annelik annenin yaptığı değil...asla değil....ben çalıştığım halde annem sürekli alır aklına ne gelirse yardım ederler şükürr...
abime erzak verirler şekerimi pirincimi verir.fasulyem nohutum verilir ben hiç almam böle şeyler...evlendiğimden beri 2,5 senedir 1 kere yağ almışımdır.sürekli babam alır...saolsunlar çalışıyorum elim ayağım tutuyor canları saolsun yeterki ama benimde borcum var die hep destek yaparlar bu şekilde maddi anlamda almam çünkü mecbur kalmadıkça.gerçe borcum olmasada annemler değişmezler sanırım
ama anneni hakkaten anlayamadım offf offf:2:
sağol cnmm..işllh darısı isteyen herkesin başına...
sen nerelerdeydinki bunca zaman????
melodicim..annene bende hayret ettim ama yapıcak bişi yok o konuda...kayınvalidenle eşin konuşsa oda oralı olmazmı??yada kaynın veya görümcen yardımcı olmazmı cnm..aklıma bişey daha geldi eşin iş alanını değiştirsin diye demiştik ya güvenlik sertifikası alsa ve güvenlik işi yapsa..şuanda çoğu kişi işten ayrılıp bu alanda çalışıyor..çok iyi maaş ve hakları var cnm..belki istanbula gelmenizede vesile olur bu iş onun için...
birsencim hamilemisin yoksa cnm? yada yaz halsizliğimi geldi bende hep uyumak istiyorum yataktan kalkasım gelmio yaz kış
bal melodi annesi için kalmış izmirde ve şuan bu halde
offf offf
istanbulda olsan belki bebeğine kayınvalideler bakardı sizde brikim yapabilirdiniz canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?