Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck saçlarını kızılmı yaptın sen????

birsen nabr cnm???

balım pek iyi deilim ya işler yoğun gece geç yattım halsizim öle yani
kendimi kötü hissediyom.birde yarın öğlene kadar gelicemi düşündükçe çıldırıyom offffff

sen nasılsın tatlım?

balım pek iyi deilim ya işler yoğun gece geç yattım halsizim öle yani
kendimi kötü hissediyom.birde yarın öğlene kadar gelicemi düşündükçe çıldırıyom offffff

sen nasılsın tatlım?

Allah yardımcın olsun cnm...yarını fialn düşünürsen zaman hiç geçmez...
bende iyiyim sağol cnm..

yok bebem diilimdir çalıştığımız yerler çok alakasız
brck diyeydinnn hönk derdi hatun
ya ben hep uyumak istiyorum uyumak istiyorum hep yatmak istiyorum

kızlar selam

sabah geçmiş okudum, gelemiyorum.
balcım hamileymişsin çooook sevindim.

sağlıkla gelsin yavrun inşallah
ALlah kavuştursun

Allah bizlere de nasip etsin

herkesi öpüyorum kızlar

canım sen tek kızmısın?normalde annenin bir evi varmı?yoksa berabermi yaşıyorsunuz

evet tek kzım ve hayırsız bir abim var. annemin kendine ait evi var. bakıcının yanında durmak için bende kalıyor.

annemin durumu gayet iyi. biz bu eve taşınmak için borç aldık zaten.
bir kısmını ödeyebildik. gerisini ödeyemedik. onu da zor verdi. şimdi tekrar isteyemem. annem tuhaf oldu zaten. geçenlerde evde tüp bitti. eşim para alana kadar alamadık. hiç umursamadı bile. diyorum ya çocuk doğduğundan beri hiç yardım etmiyor. kredi çektiğimde ona olan borcumu da vereceğim.
bizde aileler garip durup seyrederler. geçenlerde sormuştum eşinizi aileniz istemese ne yaparsınız diye ama konuya cevap veremedim işim çıktı. bizde iki taraf istemedi. ne annem ne annesi. biz evlendik ve mutluyuz. ama annem hala aynı değişmiyor.

Sen asgari ücret alsanda canım senin sskan var sonuçta maaşının 10 katına kadar kefilsiz veriyorlar sen hangi bankaya gittin hsbcye falan sorsaydın bide canım :44:

halkbank canım. bakarım ama iznimi beklerim artık sürekli izin almak istemem.

melodicim annene çok şaşırdım ve senin adınada çok üzüldüm cnmmadem öyle sizde kalıyor versin evini kiraya ozaman.yada ne bilim başka bişi yapılabilir.tüp bitti ve tüpsüz kalmışınız canım benimm...
ama annelik annenin yaptığı değil...asla değil....ben çalıştığım halde annem sürekli alır aklına ne gelirse yardım ederler şükürr...
abime erzak verirler şekerimi pirincimi verir.fasulyem nohutum verilir ben hiç almam böle şeyler...evlendiğimden beri 2,5 senedir 1 kere yağ almışımdır.sürekli babam alır...saolsunlar çalışıyorum elim ayağım tutuyor canları saolsun yeterki ama benimde borcum var die hep destek yaparlar bu şekilde maddi anlamda almam çünkü mecbur kalmadıkça.gerçe borcum olmasada annemler değişmezler sanırım
ama anneni hakkaten anlayamadım offf offf:2:

Son düzenleme:
kızlar selam

sabah geçmiş okudum, gelemiyorum.
balcım hamileymişsin çooook sevindim.

sağlıkla gelsin yavrun inşallah
ALlah kavuştursun

Allah bizlere de nasip etsin

herkesi öpüyorum kızlar

sağol cnmm..işllh darısı isteyen herkesin başına...
sen nerelerdeydinki bunca zaman????

melodicim..annene bende hayret ettim ama yapıcak bişi yok o konuda...kayınvalidenle eşin konuşsa oda oralı olmazmı??yada kaynın veya görümcen yardımcı olmazmı cnm..aklıma bişey daha geldi eşin iş alanını değiştirsin diye demiştik ya güvenlik sertifikası alsa ve güvenlik işi yapsa..şuanda çoğu kişi işten ayrılıp bu alanda çalışıyor..çok iyi maaş ve hakları var cnm..belki istanbula gelmenizede vesile olur bu iş onun için...

Ayyyy kızlar bişe dicem midem çok bulanıyor ve sürekli uyumak istiyom noluyo bana yaaa yemek görmek istemiyorum kuscam sankii

birsencim hamilemisin yoksa cnm? yada yaz halsizliğimi geldi bende hep uyumak istiyorum yataktan kalkasım gelmio yaz kış
bal melodi annesi için kalmış izmirde ve şuan bu halde
offf offf
istanbulda olsan belki bebeğine kayınvalideler bakardı sizde brikim yapabilirdiniz canım benim

tek nedeni eşimi sevmiyor ve istemiyor. ama eşimin suçu yok.. ailesi bir evlenirken hiçbirşey yapmadılar biz kendi çabalarımızla birşey yapmaya çalıştık. abim eşime bir dükkan açtı. gelirini ortak paylaştılar ama sürekli sorun çıkardı. eşim dayanamadı sonunda bıraktı. o zaman brocumuz olduğu için alyanslarımızı sattık. doğum yaptım masraf oldu. ben doğum paramı alana kadar ozrda kaldık. bileziğimi sattık. anneme göre eşim benim olan şeyleri sattırıyor borçlar kapanıyor. kendi bedava yaşıyor. ama işin aslı öyle değil. nasıl çalıştığını ve yorgunluktan ayaklarının üzerine basarken topalladığını bilirim. bişey istesem ne yapar eder almaya çalışır. anneme göre eşim gözümü boyuyor.
ya ben çok salağım görmüyorum. yada annem güzel şeyleri görmezden geliyor. evini kiraya vermesede evde masrafı yok. bize yardım edebilir ama olmaz. damat rahat eder. tüp bitti 1 haftadan fazla alamadık. hiç umursamadı bile. annemin böyle inat huyları vardır.
dün eşimin çalıştığı yerin sahibinin babası ike tanıştım. adam gelmiş 60 küsür yaşına diyor çocuklarımız için çalışıyoruz. adam emekli hala bişeyler yapıp çocuklarına yardım ediyormuş.
babam hayyata olsaydı bu durumda olmazdık. o bizi yalnız bırakmazdı eminim!

sağol cnmm..işllh darısı isteyen herkesin başına...
sen nerelerdeydinki bunca zaman????

balcım projedeyim ben
orda rahat giremiyorum çok yavaş oluyo bağlantı
bi selam atıp kaçıyorumm.

bu sabah çok uzak kaldım kızlardan bir bakayım diye okudum geçmişi seni öğrendim çok sevindim..

kayınvalidem bendeydi gitti 1 ay kaldı.
okulda tezim sonuçlandı kabul edildi.
böyle durumlar.

38 yaşında alırlar mı? kayınvaldem oğlumunmamasını ve bezini alıyor o kadar. oda 2 aydır aksattı. şimdi tatilde yanlarına gidicez. görümcem bekar çalışıyor ama oda diş teli yaptırdı kendi maaşından ödeyecek. zaten o yardım konusunda şu borcumuz var diyip kenara geçiyor.

evet anam yalnız kalmasın dedik gidicem diye çok üzüldü istemedi hasta etti kendini. keşke oraya gelseydim. kocamı işinden ve sigortasından ettim. kayınvaldem ist. değil erdek te ama bebeğe bakamıyor. buraya geldiler 33 hafta kaldılar. kaynanamın sağlık sorunu çıktı ve döndüler.

melodicim öyle yada böyle annenle beraber yaşıyorsunuz snuçta..insan biraz rahatsız olur yedi kat el bile olsa.tabiki anneler başımızın tacı ama öncelikle bebeğiniz var onun için Allah korkusu olan biri olarak böyle yapmasa keşke ama ne diyebilirsinki...mesela pazarınızı falan yapabilir istese.neticede berabersiniz anlamadım yaa bence sen gel istanbula cnm bi şekilde eminim daha rahat olur
eşinin aileside belkide oğlumuzu yanına aldı die düşündüğü için böyledirler belkide.zaten sonunda eşin istanbula dönecek bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…