Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ballı kekim bazılarında çok oluyormuş bu alınganlık sende var mı değişiklik fıstıkım ?

MELOŞUM çok ghoşlar da kimin düğünü bu ben duymadım seni

kız tanemcim yavaş alın birazzz bide doğumdan sonrası var ooo daha beter psikolojik bozukluk

benim kızkardeşim doğurdu offf kız delirmiş melek gibin koceye etmediğini bırakmıyoo adam da zavallı gık demiyooo

Ay deme kız Birsencim benim herifede yazık olacak o zaman gerçi melek olmasada .
Sen ne yaptın kız ne var ne yok ?
Lamem hu huu

Ay deme kız Birsencim benim herifede yazık olacak o zaman gerçi melek olmasada .
Sen ne yaptın kız ne var ne yok ?
Lamem hu huu

napim cnm uğraşıyom ev iş bebe anne kızkardeş onların totosuna rahatlık batmış napcaklarını bilmiyo eften püften şeyleri sıkıntı edip benimde kafamı karıştırıyorlar öle işte

offff zati cnm sıkkın annemle kızkardeşim ön tatile çıkıyolr kocesiz 10 günlüğüne benim kızımıa getircek annem öle ben tabiki çalış çalış çalış

1500 tl bana cok gelıy belkıde normaldır ama gene cok yaww

ee sonuç napcan
gene benım dedığıme geldın yakışmaz dedıydım içime doğmuş

sonuç ayaklarım şişmezse gümüşleri giyicem şişerse siyahları.
kıs niye yakışmasın bana at kuyruğu, çıtçıtla uzayacak. açık saç istemiyorum yüzümü daha toplu gösterir. at kuyruğu tepeden olunca yüzümü daha uzun gösterir.

Melodi siyah elbiyeyle, gümüş ayakkabı çantayı nerde kullanacaksın? Şıklar, sanada yakışır . Oğluşuna bayıldım oy maşallah

canım bu pazar arkadaşımın düğünü var orda giyeceğim.

Küçük bebekle mi gidiyorlar kız bide senin kızın ? Oy kıyamam fıstıkım başka zamanda sen gidersin inşallah .

ben daha bi duruldum sanki..normalde daha alınganım ama şimdi tınlamıyom sanki :)
Ha haaa süpersin kız

birsencim oğluşumu götürmeyeceğim. uyku düzeni bozuluyor. geçen pazar akşam çıktık hava sıcak diye akşam üstü uyudu arabasında sonra bir kalktı yattığında 11 di. hiç bu kadar geç yatmamıştı.

birsen niye iznin yok mu senin?
ben 3 senedir tatile gitmiyorum çok bunaldım. günübirlik kesmiyor beni.
en son annemle gitmiştik 8 gün. tatilde iyi kilo veriyorum.

birsen niye iznin yok mu senin?
ben 3 senedir tatile gitmiyorum çok bunaldım. günübirlik kesmiyor beni.
en son annemle gitmiştik 8 gün. tatilde iyi kilo veriyorum.

yok canım ben buraya 4 aydır başladım ondan yanim

cnm kıyamam herşeye ağlıyon demek...

yok cnm ctesi topladım daha kaç gün olduki :)

banka öle hemen kredi vermiyor...

patik bendensinn

melodi tarzın hoş olmamış ,sen kadını gündelikçi tutmadın sonuçta aylıkçı ise kesmen doğru değil...sen şimdi 2 ay kullancan izin kadının maaşını vermice mi..
gününe göre para verceksen gündelikçi tutucaksın cnm...bakıcı demek gündelikçi demek değil..

selam kızlar..iyisiniz inşallah hepiniz..geçmişe gidemedim,varmı önemli bir mevuz bakıyım??hamişler nasıl,bebekler iyimi??balım doktora gidecektin cumartesi,gördünmü bebişi canım..

çalışmadığı günlerin parasını neden vereyim. daha doğrusu şöyle söyliyim eğer gerçekten işini emek vererk yapıyor olsaydı ben iznimde de onu eve çağırırdım bana yardımcı olurdu. akşama kadar boş boş oturup sonrada çalışmadığı günlerin parasını isterse vermem. 2 ay izne çıkıyorum evet ama niye maaş vereyim. sonuçta memur değil. zaten beni yarı yolda bırakacaktı. iznime kadar dur dedim. maaşını 17 sinde vereyim toplu olarak dedim. amacı belli parasını alıp işten çıkmak. ben iş yerimde 5 yıllık memurum raporlu olmama rağmen ikramiyemi alamadım. çalışıp hakediyoruz denildi.
bundan önce gelen kadın 2 gün durdu ama o 2 gün çocuğumun herşeyiyle ilgilenmiş. anneme sen otur yorulma diye elletmemiş hiçbirşeyi. bütün ütülerimi yapmış. fazladan iş yaptığı için parasını fazla verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…