- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük elbiseme ve ayakkabılara baktın mı.? yorum yap bebem.
Ay deme kız Birsencim benim herifede yazık olacak o zaman gerçi melek olmasada .
Sen ne yaptın kız ne var ne yok ?
Lamemhu huu
pardonda biz neciyiz nan burda..biz niye görmüyoruz....
tatlım böcükle daha önceden konuşmuştuk elbisemi çekince koyarım demiştim. ondan söyledim. sende bak yorum yap canım. albümde.
tanemmm tanem mısır tanemmm...kaprisli güzell...barışmana ve herşeyin normale dönmesine sevindim cnm...
1500 tl bana cok gelıy belkıde normaldır ama gene cok yaww
ee sonuç napcan
gene benım dedığıme geldın yakışmaz dedıydım içime doğmuş
Melodi siyah elbiyeyle, gümüş ayakkabı çantayı nerde kullanacaksın? Şıklar, sanada yakışır . Oğluşuna bayıldım oy maşallah
Ballı kekim bazılarında çok oluyormuş bu alınganlık sende var mı değişiklik fıstıkım ?
birsencim arkadaşımın düğünü var orada giyicem.
Küçük bebekle mi gidiyorlar kız bide senin kızın ? Oy kıyamam fıstıkım başka zamanda sen gidersin inşallah .napim cnm uğraşıyom ev iş bebe anne kızkardeş onların totosuna rahatlık batmış napcaklarını bilmiyo eften püften şeyleri sıkıntı edip benimde kafamı karıştırıyorlar öle işte
offff zati cnm sıkkın annemle kızkardeşim ön tatile çıkıyolr kocesiz 10 günlüğüne benim kızımıa getircek annem öle ben tabiki çalış çalış çalış
Ha haaa süpersin kızben daha bi duruldum sanki..normalde daha alınganım ama şimdi tınlamıyom sanki :)
Küçük bebekle mi gidiyorlar kız bide senin kızın ? Oy kıyamam fıstıkım başka zamanda sen gidersin inşallah .
Ha haaa süpersin kız
birsen niye iznin yok mu senin?
ben 3 senedir tatile gitmiyorum çok bunaldım. günübirlik kesmiyor beni.
en son annemle gitmiştik 8 gün. tatilde iyi kilo veriyorum.
Kız sorma geçen yılsonu gösterisini izlemeye gittik yeğenimin, istiklal marşını okunurken ağladım
Tatlışım şimdi sen eşyalarını falan paketliyordun onlar bi başka ev içinmiydi oradan vazgeçip başka bir eve mi karar kıldınız ?
patik bendensinn
cnm kıyamam herşeye ağlıyon demek...
yok cnm ctesi topladım daha kaç gün olduki :)
banka öle hemen kredi vermiyor...
melodi tarzın hoş olmamış ,sen kadını gündelikçi tutmadın sonuçta aylıkçı ise kesmen doğru değil...sen şimdi 2 ay kullancan izin kadının maaşını vermice mi..
gününe göre para verceksen gündelikçi tutucaksın cnm...bakıcı demek gündelikçi demek değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?