Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patikim sen bu jelatini yaptınmı ben bulamadım bizim ordaki aktarda sonrada unuttum ya.denedinmi sen onu?

bende maniküre 2 haftada gidiyorum kendim beceremem. pedikürü de ayda 1 yaptırım hamilelikten sonra batık oldu.
bakım çocuk olmadan yapardım şimdi aklıma gelirse peeling yapıyorum. her duştan sonra nemlendirici sürerdim yaz kış. şimdi aklıma gelirse. ama 2 gündür ayaklarımı vazelinleyip çorapla geziyorum. evde çıplak ayak gezince topuklarım çok kötü oldu. malum açık ayakkabı giyiyorum. ay bazıları var topulkarı çatlak içinde şükür hiç öyle olmadı.
benimde annem disiplinlidir. oğlum tv. izlemeyecek dedim onun yanında açarasa arkasını tv ye dönük oturtuyor. bakmaya kalkarsa hemen kapatıyor tv. yi. mamasını düzenli yapar. temziliğine dikkat eder. ah bide rahatsız olmasa bakıcıya ihtiyacım olmayacak.
duyhas geçmiş olsun.

oohhhh bakarmısın keyife.yok anam bende yapamam.mutlaka bişeyler alırım.para gönderirim.baya rahatmış abinle yengende.

kızlar 2 haftada 1 manikür,pediküre giderseniz tabi masraflar çok olur yetişmezben çok sıkılıyorum manikürde

dilleri tutuldu.büdüşüm bile daha hoş sohbet haa.en azından sürekli de dedeedeeedeeedee sonra baba baba baba baba diyor.hööö hööö de diyo.

hööö höö ne kız :)) yerim onu

ne demek istiyo acaba höö hööö ayhhh sıkar insan bee onu ...

Ben bu ay da ablamdan güzel haber veremicem
Kist varmış onun için bir ay kadın doğum hapı kullanması gerekirmiş
duygucum inşallah tez zamanda bebişi olur ablanın cnm yaa...

patikim sen bu jelatini yaptınmı ben bulamadım bizim ordaki aktarda sonrada unuttum ya.denedinmi sen onu?

yaptım cnm fena değildi..ben sonuç aldım ama eşimede yaptım onda sonuç alamadık
zati sürene kadar cnm çıktı yalvara yakara,krem bile sürdürmez normalde ...ıyyy dedi
birde üstüne sonuç almadı mı

bnmkinide banyodan çıkınca hafif bastırsam o kadr çıkıyo zati...,

uğraşma boşver..en iyi çözüm buhar...

Son düzenleme:
bizde akşam eşimle bant sürdük.ıyyyk çim gibiler kıs:)ama hepsi çıkmadı kimisi çok derinde yaaa.bantta baya pahalı 17 tl.

tam öö de çıkarmıyor.ö ve o arası bişe.enes diyoruz hööoo diyo.yada bişey istiyo gibi geliyo bana.hööo diyerek.

hamişler yaz dememiş ama herkes yaz dio içimde kalcak..zati pratik balcım, canın çekerse yaparsın bebeğim..

kolay mantı yaptım ,süper oldu hemde şipşak

önce soğanı doğrayıcıda iyice kıydım,rende gibi..
pembeleşince kıymayıda ilave edip iyice kavurdum..

yufkayı ikiye böldüm..

bir kap içerisine süt ve yumurta,tuz birazda sıvıyağ koydum bu karışımı böldüğüm yufkaya iyice sürdüm..
kıymayı koyup doladım..

küçük küçük kestim.. fırına attım..
yufkalar piştikten sonra

sarımsaklı yoğurdu sulandırdım.. hamur çeksin diye..

üzerine pul biberi ,toz biberle tereyapında kavurdum döktüm..

mis gibi oldu...

Fotoğraf çekemedim aceleden..başka yerde foto buldum ekliyorum..

bu tarifi ne zmn bulmuşum nette bilmiyom çıktısını buldum çekmeceleri toplarken :))
deneyeyim dedim..

Son düzenleme:

ııııımmmm denenmeye değer bencede foto öyle diyo.

kızlar 2 haftada 1 manikür,pediküre giderseniz tabi masraflar çok olur yetişmezben çok sıkılıyorum manikürde

ben mecburum kesmek zorundayım bebiş olduğu için. kendim hem güzel kesemiyorum hem batık oluyor. benim gittiğim yer arkadaşım. param olmayınca sonra veriyorum. eşimde sigara içiyor benimde kendime harcadığım bişey olsun yani.

patik ne sürüyosunuz bişey anlamadım.

yemek üzerine sohbet uymadı gerçi :))

kk da bi tarif vardı jelatinli ,siyah noktalar için ...onu denicektik burda ben denedimde sonuç çok ii değildi onu diyoruz..

of of süper görünüyorrrr sosyete mantısı sanırım dimi bu cnm

sanırım ölede deniyormuş ,eşim dedi..ama o elde açılıyor sanırım..
bu yufka ile..o yüzden adı kolay mantı yazıyor..
yani çıktı almışım bi zaman bi yerden ordan gördüm

biricik jelatinde çok ucuz diildi cnm...meraktan aldım..

17 tl olanalrın içinde kaç adet bant var..kaç kezlik yani ?

ayy kimi çekiştirionuz gene =)=) dün annemi eve götürdük =) babamda yatmış =) 22:00da gece 2de işe gidio oyuzden babamla az konuştum dedım cmrtesi annem bende kalcak babacım sende gel beraber kalalım dedim =) tamm kızım dedı cmrtesi annemle babam bnde =) kalcak ilkönce markete alışveirşe gideriz cuma günü tatlı siparişimi de veririm =) ayyy annem evımde ilk defa kalcak =) babam bayramda kalmıştı annem köydeydi =) ayyy çok konuştum napıonuz kızlar nasılsnız bakem

Manikür 2 gün güzel zaten sonra mahfoluyor sinir olıuyorum ben hiç yaptırasım gelmiyo.bide beklemek ölüm geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…