Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dilleri tutuldu.büdüşüm bile daha hoş sohbet haa.en azından sürekli de dedeedeeedeeedee sonra baba baba baba baba diyor.hööö hööö de diyo.

evet ya benim de kuzucum elini ağzına götürüp ba ba ba ba ba diyor.
bugün sabah uyuyordum babası oğluşumu almış kucağında anne diyor. oğlumda hıı diyor. sonra üzerime koydu. sırtüstü yatıyordum gözümü bir açtım kuzucum kollarımda. ay nasıl güzel bir duygu. öpüp sevdim. sonra babası yüzünü yıkadı. kahvaltıdan sonra da bıcı bıcı yaptı.

reçel sevmım ben
kıraz belkı yerım

meloşş ve nevgül yerım ben onları yaa ne tatlulardır
bende heycanlıym bıan evvel yeğenım olsa daha 4 aylık

patikçim çok sağol cnm evet ttilde iyi gelicek ona inşallah =)

tarifide yaz canımya merk ettik =)

valla böcüm çok makbule geçer =) benm çok az var zaten bcklarımda 10dkkada tmmdır =) ağdayla çekçem bitçek =)
duduya bende kuaföre gidiom cnm kendım yapamıomartık sirle yapınca yanıo beeben beceremedımden kuaföre gidiom aman bu sfrklk bcklarımı kendım alcam =) param cebıme kalsın

melodi duyhas canımı reçel çektirdiniz yaw =) ama yapmak için hihii =) bende yapim bari biriniz sevabına vişne reçelinin tarıfnı yaazıversın =)

Son düzenleme:
mblue uyanıksın ne dıyım
bende kısa kısayken süreklı mak.ıle arada alıom pek gtmem bacaklrımdan işte encok dudu kaş bıyık falan manıkürde var

böcüğüm manıkur ve bıyıklarımı kendım alıyorum =) manıkure 3 ayda yada 4 ayda bir kuaföre yaptırıom yoksa kendım yapıom . kaşlarımıda toparlıom ayda bi aldırıom duduşa heray gidiom bi o düzenli gidiom =) ayaklarıma kadar bakım yapım ben bugun en isi bide kendımı toparlım dimi ama sevaptır =)

sen daha becerıklısn ben kaş falan alamam uğraşsam olur ama gözlerım zaten hassas sulanıo başkası yapınca daha kolay atlatıyorum
manıkür en uzun 2.hafta gıdıyorum
amma para bayıyorum

bende düzenlı maske ve cıldımı temızlıyorum
hatta eşimın cıldınıde

çopk fenalar böceğim çok.

tahmın edebılıyorum 5 yeğenım var kolay deıl
annemın yanında olan 3 yaşında cok uslu o cok akıllı
acıkınca uykusu gelınce süt yap ala dıo ısıtıyorum hemen yastığın alır yatar
kendı uyur kendı uyanır ve gece bıle kendı wc ye gıder hıc ses etmez
annem cok dısıplınlı ve hoş bakıyo
cocuk daha cabuk yürüyo konuşuyo ve edeplı oluyo

MAŞALLAH ANNENEDE YİĞENİNEDE.İNŞALLAH BİZİMKİLERDE ÖYLE OLUR.AMA MALESEF BİZİM BABAANNEDE DİSİPLİN NAMINA HİÇBİR ŞEY YOK.BEN BU YÜZDEN BİRAZ KOKRKUYORUM ENESİN EĞİTİMİ İÇİN.DİLERİM ONU ÇOK GÜZEL YETİŞTİRME FIRSATI VERİR RABBİM.

he bıde yastığı var üstünde kız resmı var
onu yıkatmaz
annem gızlıce yıkar bazen o dışarda ıken gelır ıslak dahı olsa onu geçırtırıp öle yatarmaynak

cocuklar cok tatlu yaa cokta yaramas en yaramaz yeğenmde abımın oğlu oda
3 yaşına grcek
annesı neler cekıo
mutfağa gıdıyo dolaptan tencereler ınıyo
annesı fıskosun üstünde boncuk işi edıo takı falan kadın mutfağa gıdınce hopp yerle bı
hatta nete gırıyo google buluo masaüstünde olmasada o yazıo oyunlar cıkınca oyunlar dıye cığlık atıp
pasta yapcam dıye oyun acıo
anam sımdıkı cocuklar cok fena

Son düzenleme:

benım annemden yana hıc korkum yok
k valıdemı ıse tanımam ama eğıtım dıye bişeyden haberı yok
cocuklarından bellı
Allahtan eşim genelde dışarda yetişmış
annem cok dısıplı cok eğıtımlıdır cocukla cok uğraşır hemen verım alır
babamda bütün maaşını torunlarına harcar
arada dıyorum baba bana bı ayakkabı al kocan alsınn derkıskanıyorum bendetabı ıstsem alırda torun daha tatlu dıo

Ben bu ay da ablamdan güzel haber veremicem
Kist varmış onun için bir ay kadın doğum hapı kullanması gerekirmiş

benim annemde çok güzel çocuk bakar eğitir.malum 11 tane büyüttü. Hep diyorum anneme baktırma imkanım olsa ne güzel olur diye.ama nasip işte.

Evet anne babalar için torun çok önemli.babamlardeyken enesin biberonu kırılmıştı.ablamın kullanmadığı bi beberon vardı bir gece kalacaktık zaten idare eder dedik.baktık akşama babam biberon getirmiş.bide eczanedeki küçük boy göstermiş babam demiş yookk benimki herif olmuş yetmez ona o.

nevgülüm ikiside temiz aşılama olmuştu sonuç beklerken kist oluşmuş onun için olmamış

Ben bu ay da ablamdan güzel haber veremicem
Kist varmış onun için bir ay kadın doğum hapı kullanması gerekirmiş

herıf olmuş hee yerım onu benn herıf oldu tabe
anneler babalar başka
şimdık annemlerın baktıkları yeğenıme annesı para yollamıo bende vıdeo cektım
dedım annenden babandan para ıste
deden hergun sana dondurma alıo mangal yakıogelıncede dedım
ne fıkırsızsınız dedım babamın parası bıtmış adama para yollan dedım
bedavadan cocuk büyyo işte masraflarda babamlara aıt ohh
ama ben öle yapamam kesınlıkle para verrım bişiler alırım
gecen hafta kızdım yengemede abımın maaşı kefıl olduğu bırısının borcuna gıdıo tamamı
34 bın tl kefıl parası yengem ıyı maaş alıo eve süreklı kendıne süreklı bişiler alıo ama annemlere yollamıo
bende işte dedım annemın eksıklerı var hep beraber alalım dıyeıyı demışım demı
bu hafta babam köyden gelcek h sonu
öbür kızı var abımın 8 yaşında onuda götrcek ınan bılet parası bıle vermıyolar
bı emeklı maaşıyla babama acıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…