Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım sesin çıkmıyor cnm bugün,

nen var kuzum ? (yeşil çam gibin oldu )

manikürü bende yaptırmıyorum..ellerim pek gerektirmiyor..banyodan sonra öle deri kısmını itiyorum dibe doğru..fazlalık olursa kesiyorum tamam..

kırılması tek sorunum..
onun içinde zeytinyaına limon sıkıp bekletmek gerekmiş ,henüz fırsatım olmadı..
ya limon olmuyo ya fırsat

patik canım niveanın bandı 3 adet burun sanırım.2 adet içinde 2 tane var yani 4 tane t bölgesi alın çene.akşam eşimle öle dolandık evde komik bi görüntü.burnum gıdıklandı baya ben güneş gözlüğü bile takamazdım önceden gıdıklanırdım

9158 nolu sayfada kalmışım....geçmişi bitirebilmem için epey sayfa var.....
hafta sonu kocemle gezdim bol bol,cuma günü doğumgünümdü hafta içi diye hafta sonuna bırakmıştık pek iyi geldi.....
sonra pazartesi tatildi okul ama eşimin teyzesi doğum yaptı,onun yanındaydım hastanede tüm gün....medicana avcılar da doğum yaptı,şüphelerim vardı o hastane için ama notumu verdim kesin orada doğuracağım inşallah.Sezeryanla doğuma sigortası olmadığı halde 1800 Tl ödediler....
bebek te bir tatlı maşallah,ilk defa yeni doğmuş bir yavrunun bu kadar güzel olduğunu gördüm....
dün de oraya gittim,bebekten kopamadım nedense....
şimdi de karşıda oturan kızkardeşim de bu tarafa geçmiş anneme gelmiş,ben de okuldan sonra buraya geldim....çayımız demlendi birazdan balkon keyfi yapacağız....
böcük gelmiş,geçmişi okuyam da ne olduğunu anlayam,ama hoşgelmiş şimdiden
ballllllllllllll yavrukuşun 8 haftalık olacak Allah'ın izniyle.....

kızlar yorgun savaşçı nerelerde baktım dün girmiş en son sanırım ama ben burada göremiyorum?

patiğim..nedense hiç enerjim yok bugün..canım hiçbişi yapmak istemiyor..cevap bile yazmaya taakatim yok...
sadece okuyorum...yemek içim almıyor..karnım aç...ne bilim böle bi durum..dolunay filan dedi arkadaş insanları negatif yapıyomuş..pek inanmam ama bugün gerçekten çok negatifim (

aaa kızlar sahi hatırlattınız unutmuşum ben gece rüya görmüştüm ay tutulması yaşanıyodu güneşle ay birdi :44:

ay balım negatıf falan olmaa poziitif lütfen leblbi falan al cnm yanı sarı leblebi mid bastırıo ii gelir. bu dolunayın durumu benım kocamıda çok negatıf yapmış =( dun sınır küpüydü valla hiç yoktn barınıp durdu trfaıkte sinirleri large olmuş iiiyce akşmda ıpone bişiylere bakıodo pcden içindek müzikleri silinmiş iice kudurdu annemde beklıo benım paşamın sınırı geççekte bzi göturcek ayyy ne zormuş bu dıknaya olanlarda =)

nese relaks oallım lütfen

34 yaşında canım.....
balkondayımmmmmm annemler kızıyor bilgisayar başındayım diye.....

koş içeri ada =) kızcaklar lşimdik sana =)

napiiimmm elimde değill..........içim çekildi beeeeeeee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…