Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merhaba kızlarr..herkesler iyidir umarımm..
bana akıl verin biraz yaa..çamaşır makinem bozuldu,servis geldi ama tamirede gitse düzelmez,tamir parasını vereceğinize yenisini alın diyor..şimdi yenisini alacağım ama eşimde bu kullandığım markayı istemiyor artık..evde herşey aynı marka,hepsininde bir sorunu var çünkü.üstelik daha 6 senelik hepsi,çok uzun bir zamanda değil yani..ama ne marka alacağım bilemedim..siz hangi markaları kullanıyorsunuz çamaşır makinelerinizde,bana bir akıl verin bakalım ne alayım ben şimdi..

Ben arçelik kullanıyorum hepsi arçelik ama fiyatları artmış bi de samsung var güzel modelleri de var.

duygu elbisende çok şık cnm yaa..

diğer fotolara bakıldığında bende zayıflamış olduğunu düşündüm ,tartıldın mı acaba olmasın değişiklik...

balcım negatif enerjin bana yansıdı cnm be :)) sabhtır çalışan ben şuan bişi yapasım yok :S

yeni makine alsam samsung alırım sanırm...buzdolabım samsung çok memnunuz..

çok hoşuma gidiyolar..aklımda ama daha makinem bozulmadı..eşimin bekarken kullandığı makine var bende ,çalışıyor diye yeni almadık henüz..

seninkiler ne marka bublecim,hepsi bozulmuş kısa sürede yazık yaa...

Son düzenleme:
Ben arçelik kullanıyorum hepsi arçelik ama fiyatları artmış bi de samsung var güzel modelleri de var.

yok duygum yaa,o marka olmaz işte..benimde hepsi öyle.eşim istemiyor hiç birşekilde..bulaşık makinesi arıza yaptı tamire gitti,buzdolabı bozuldu,şimdide motoru ses yapıyor..çamaşır makinemde gümledi en son işte..

cnmm kıyamam yaaaaaa işllh geçicidir....
yoruldun belkide ondandır cnm :))

mantınıda beğendim bu arada bi ara deniycem aklıma yazdım cnm...
lamenin muhallebisini yapmak istiyorum ama çok tembelim bu günlerde ...puding bile karıştırmaya üşeniyorum :)

benim çamaşır ve bulaşık makinam arçelik. çamaşır makinam 3 kes tamire gitti. şimdi 1000 devir sıkmıyor.
bulaşık makinam berbattı. bütün cam bardaklarım leke leke oldu. tabaklarımın şekli yamuldu. servis deterjandan dedi. calgonit kullandım dedim. şimdi bozuldu yaptırmadım kaç senedir. yenisini alıcam. birtek buzdolabım vestel maşşallah 8 sene oluyor tık demedi.

duyhas çok tatlısın canım. maşşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…