Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

akşam bimde o üzümleri gördüm balcım ama onlar mor..intertte yazınca kırmızı çıkıyor cnm ..biraz uzun..

o değil bence ...

haftasonu şehirdışı yolculuğumuz var iş için yine,nasıl toparlanıcam bilmem :S

öpüyorum sizi ..iyi akşamlar canlarım...

orası azcık saçma olmuş
ne ara öğrendi soner inci hocayı parka götüreceğini peşine süloyu taktı

bende hiç benzetemedim
cemile çocuğu aldırmassada yani yuh diom hee okadar istemedi.şimdide ali istemeyince isteyeceği tutar.
ya bu balıkçı bana çok karizma geliyo

o adamda pek yüzsz be sırf kadını seviyo diye ali kaptanın çocuğunuda istedi
eşim akşam tv den sözle balıkçıyı dövdü...

ne üzümü kızlarrr
bim deyince,akşam bimden yabancı markalı kurabiyeler var şekelerme gibi üzerinde kuruyemiiş var badem fındık falan aldım çok güzeldi yaaa acaba hep gelirmi ondan

bende hiç benzetemedim
cemile çocuğu aldırmassada yani yuh diom hee okadar istemedi.şimdide ali istemeyince isteyeceği tutar.
ya bu balıkçı bana çok karizma geliyo

kadının hayati tehlikesi var ama..kaç gün hastanede kaldı..
ondan belittiler,hayatını tehlikeye atma dedi..

bu kez kaçtım

peki kelebek hoşgeldin yinede.her ne kadar görmemezlikten gelmişsende ne diim

o kadr kişi inşallah falan yazmış morel bazında sende umutlanma gibi bişey sölemişsin
üzüldüm yani...

ah ah bizimde hafta sonu proğramımız kabarık ne ederim bilmiyommm

KELEbeğim o nasıl söz yaa...nedemek hala umudum var...heralde olcek cnm neden olmasın dur daha beee
sanki 10 yıldır bebek olmuyo...

hayır cnm kırmızısıda var.........................

KELEbeğim o nasıl söz yaa...nedemek hala umudum var...heralde olcek cnm neden olmasın dur daha beee
sanki 10 yıldır bebek olmuyo...

yani alınganlığı pekte bi üstünde
çok umutlanma hayal kırıklığı olmasın dedim ama inş hamilesindir yazdım nan kelebek
genelde öle oluyo üzülüyoz sonra o yüzden

kızlar iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
petiğim ne güzel şehir dışına çıkıyomuşsun hem iş hem değişiklik olur

kelebeğim inşalalh hamişsindir değilsende üzülme rabbim inşaşlh tez zamanda hayırlı bir evladın olmasını hayırlı doğumla ryapıp kucana almayı nasip etisn inşallah en kısa zaman da aminnnn

güzlelikler hepinzii öpuom yanacıklarınızdan ben ufak ufak kaçar =) daha eve yürüycem mucukladım hepinzii

bal sana yarın kullandığım folikle ilgili bişi sormam lazım eğer aynı şeyi kullanıyosak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…