Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yerim ben onun kalp atislarini
Allah saglik versin balcimmm

organik daha nice yillara insallah
Allah daim etsin mutlulugunuzu

yok canım ailede sorunlar vardı biraz 3 gündür işe gelmiyodum zaten o yüzden sen nie gittinkine doktora

MBLUE eşinede geçmiş olsun canım allahım tez zamanda şifasını verir inşallah

organiksheker bugünde 1 yıl 2 günlük evlisin birliktee mutluu huzurluu sağlıklı daha nice yıllar geçirirsiniz inşallah

bublem..canım benimde herşey arçeliki.. gerçi yeni daha ama... annemde yılalrca arçelik kullandı... 19 yıllık çamaşır makinasını geçen sene değiştirdi daha... elektronik şans işi....üreticiler bile böyle söylüyorr....
ben geçen hafta çamaşır makinamı değiştirdim.. kullandığımı karasuya götücem.. evime yenisini aldım... bosch aldım bu sefer ama özellikle ithalini araştırdım.. türkiyede üretilenler tavsiye edilmiyorr.... alman üretimi aldım... 8 kg.. düşünürsen modelini söylerim.. araştırırsın sende...

kelebeğimmmmm..... güzel haberini bekliyorum..... balıma ve tanemime arkadaş lazım... hadi bakemmm:))))

günaydın kızlarrr....

günaydın canlarım hepinize,güzel ve mutlu bir gününüz olsun inşallah..

lamecim ben çok şanssız çıktım bubeyaz eşyalar konusunda..banada dün bir arkadaş bosch önerdi,alman markası olduğu için,sağlam yapıyorlar dedi..bana senin aldığının modelini yazarmısın canım araştırayım bir..

günaydın kızlarr nasılsınızzz
lamecim iyi yapmışsın bosh almakla ama onuda elektrik sorunu olıuyo diolar türkiyede elektrik kesintisi olduğu için ne alakası var bilmiyorum ama eskisi kadar elektrikte kesilmiyor gerçe.ben arç.hiç memnun diilim açıkçası sevmiyorum

http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...makineleri/solo/WAP20360TR.html?source=browse
bublecim... bunu aldık bizz.... fiyatını biraz daha düşürdüler...özellikleri güzel....

brck... elektrikle ne alakası var... anneannem 20 yıldır bosch marka kullanıyor.. dayımlar almanyadan getirmiş.... ve hala da sapasağlam duruyor.... kesinlikle şans işi... arçelikte çok iyi bir markaa...
aslında benim aklımda siemens vardı ama vazgeçtim.. dayımın aldığı sürekli elektrik kaçırıryordu.. üretim hatası varmış...geri aldıolar... al işte koskoca siemens.... yani bosch.....
siemens, bosch ve profilo tekirdağ tarafında aynı fabrikada üretiliyormuş.. servisleri bile ortak...hatta ürünlerinin kodları biel o kadar benziyorki....
ama kesinlikle ithal olmasına dikkat edin bu markaları tercih ederken...

Son düzenleme:
Bilmiyorum lamecim ben öyle duydum bi kaç sene önce.buzdolabı almıştı annemler dediler işte.bosh yurtdışı özelliklerine göre üretiliyor falan filan vs.Türkiye şartlarına uygun diil gibi şeyler söylendi.ama annemler hala kullanyorlar.benimde kurutmam bosh zaten cnm .dediğin gibi şans işi ama arç.bir daha evime sokmayın düşünmüyorum.arıza yapmayan tek cihazım kalmadı düşün gerisini.

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah..
yanımda çalışan bir bayan var benim onun boschta çalışan bir arkadaşı var msndeb ona yazıyorda şimdi,burda üretim yapılmıyor demiş..parçalar almanyadan geliyormuş sadece montajı yapılıyormuş türkiyede..almanyadan ithal olanların fiyatları yüksek oluyormuş gümrükte ödenen vergiler yüzünden..birara gidip bakayım boscha..çamaşır dağ oldu evde..

teşekkür ederim bublecim..
canım ben 1340 a aldım.. aynı özelliklerde arçelikte 1300 idi..
yerlilerede baktım.. aralarında 100-200 fark vardı... almışken ithalini al bence güzelim..

Günaydın hepinize kızlar
hoşgeldin nevgülcüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…