cnmmm doktoru değiştirdim ve bundanda memnun kalmadım...doğru dürüst bişi demediki...
bebişimde ufacık ultrasonda nokta gibi duruyo....kalp atışlarını o sebeple zor duyduk..ben zaten hem yeni doktor hemde bebişimi merak ettiğim için bişi anlamadım..sadece oluşmuş ve kalp atışlarının normal olmasına sevindim..görmesemde orda ve sağlıklı olduğunu bileyim yeter cnm...
yerim ben onun kalp atislarini
Allah saglik versin balcimmm
selam kızlar nasılsınız hayırlı haftalarınız olsun
taze anne adayları nasıl
tanem,bal iyisinizdir inş. bal gördünmü bebişii sanırım dr.canını sıkmış
böcük kız hayırdır daha bi yıl dolmadan istifamı ettin, hakkında hayırlısı olsun
patik sanada kolay gelsin
eee kızlar dah daha nasılısnız
ben bugün itibariyle 1 yıl 1 günlük evliyim
cmt.akşamı eşim yer ayırtmış yemeğe gittik fasıllı falan çok eğlendik, bende pasta yaptım ona tişört aldım dün akşamda güzel bi sofra kurdum
günaydın lady lame ve mblueve herkeslere günaydınlarrrrrrr
mblue canım sen temizliğin etkisinden kurtulamamıssın pırıl pırıl günümüz olsun bencede
ladyyyyy kaçak nerlerdesin doğurdun zannettim
ben bugün 12 de çıkcam doktora gitcem
mblueee canım geçmiş olsun Rabbim eşine şifa versin inş.
gunaydin ladicim
bebis nasil
sen nasilsin
bublem..canım benimde herşey arçeliki.. gerçi yeni daha ama... annemde yılalrca arçelik kullandı... 19 yıllık çamaşır makinasını geçen sene değiştirdi daha... elektronik şans işi....üreticiler bile böyle söylüyorr....
ben geçen hafta çamaşır makinamı değiştirdim.. kullandığımı karasuya götücem.. evime yenisini aldım... bosch aldım bu sefer ama özellikle ithalini araştırdım.. türkiyede üretilenler tavsiye edilmiyorr.... alman üretimi aldım... 8 kg.. düşünürsen modelini söylerim.. araştırırsın sende...
kelebeğimmmmm..... güzel haberini bekliyorum..... balıma ve tanemime arkadaş lazım... hadi bakemmm:))))
günaydın kızlarrr....
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...makineleri/solo/WAP20360TR.html?source=browse
bublecim... bunu aldık bizz.... fiyatını biraz daha düşürdüler...özellikleri güzel....
brck... elektrikle ne alakası var... anneannem 20 yıldır bosch marka kullanıyor.. dayımlar almanyadan getirmiş.... ve hala da sapasağlam duruyor.... kesinlikle şans işi... arçelikte çok iyi bir markaa...
aslında benim aklımda siemens vardı ama vazgeçtim.. dayımın aldığı sürekli elektrik kaçırıryordu.. üretim hatası varmış...geri aldıolar... al işte koskoca siemens.... yani bosch.....
siemens, bosch ve profilo tekirdağ tarafında aynı fabrikada üretiliyormuş.. servisleri bile ortak...hatta ürünlerinin kodları biel o kadar benziyorki....
ama kesinlikle ithal olmasına dikkat edin bu markaları tercih ederken...
teşekkür ederim bublecim..çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah..
yanımda çalışan bir bayan var benim onun boschta çalışan bir arkadaşı var msndeb ona yazıyorda şimdi,burda üretim yapılmıyor demiş..parçalar almanyadan geliyormuş sadece montajı yapılıyormuş türkiyede..almanyadan ithal olanların fiyatları yüksek oluyormuş gümrükte ödenen vergiler yüzünden..birara gidip bakayım boscha..çamaşır dağ oldu evde..
hoşgeldin nevgülcüm...Günaydın hepinize kızlar
günaydın güzelliklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?