Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar

günaydın canım çok şükür bebişte bende iyiyim sen nasılsın

laydi selam canım
giremedim sonra, bende iyiyim şükür

az işlerimi halledem düğün fotomu koycam ama tlf çektim pc aldı hafta sonu gelcek bekleyemedim tlf çektim burdan albüme koycam flash kayıp olsaydı ondakileri koycaktım nese şimdilik idare edin

birsen gördüm canım resimleri yavrunu Allah bağışlasın çok tatlı
sende çok güzelmişsin maşallah.

Balım mucukks bebek kız galiba benim kızım olcek suratımda hamile kaldığım aydan beri yara gibi sivilce gibi bişeyler çıktı . Bakalım hayırlısı Lamem haklı çıkcek :=)) Dur göbeklide koyayım

Son düzenleme:
tanem eşinle ikiz gibisiniz Nazar
en beğendiğim fotonda uzun saçlı koyu renkli halin.koyu saç yakışmış sana bence.daha öncede sölemiştim

Son düzenleme:
Balım mucukks bebek kız galiba benim kızım olcek suratımda hamile kaldığım aydan beri yara gibi sivilce gibi bişeyler çıktı . Bakalım hayırlısı Lamem haklı çıkcek :=))

canım birde kız ise kalçalardan genişlermişsin, kayınvalidem söylemişti....... buna da dikkat et:)

tanem ve birsen maşallah size çok tatlısınız.
birsen kızını öp benim için.
tanem bana kızmazsan bişey diycem. saçların koyu hali çok güzel. şu anda koyu sanırım. bence röfle yaptırma canım. benim de içime kız doğuyor.
millet coştu resim koymuş.
kocemle beni koyim bende.

ayyyy tanem çok yakışmışsınız maşallah
çok tatlısın şekerim o gözleriniz ne güzel yaaaaa maşallahhh

siz oğlan doğurun oğlan kıtlığı var memlekette

diyene bak sende doğursana nan...

balım ben verem kızımı hem kız büyük olursa aile şanslı olurmuş öle bi söz vardır
ayyyy biz heç kimseye vermicektik öle diyoduk kocişle duymasın aşkım

varmı paranız :)) varsa alırım nolcek...cnm gelinim benimmm

herkes kocasını koysun ulen
hihiihi
tanem oy birliğiyle saçının koyuluğuna ve uzunluğuna karar verdik

tanemcim.... balıma maalesef katılmıycam.....eski halinde çok güzel ama bu saç rengi ve kesimide sana çok gitti bence.... bir hava kattı... zaten güzelliğine söz yok...

cnm sağlıklı olsunda hiç farketmez cinsiyeti..ben hep küçüklükten beri kızım olsun derdim ...ama sağlık ilk planda olduğunu hamiş kalınca anladım..

hahah... biz kız vermeyizz... oğlan alırız canım... eti bizim kemiği senin....
biizm olan herşey onların sayılırr:)

anammm ne fena kaynana olcan sen :))
kalsın oğluşumu kaptıramam diğer talihlerine bakayım bi :))

Tişkür ederim hatunlar . Balım göbekli foto eklenmiyor onuda başka zaman eklerim olar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…