Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ee napıonuz kızlarr

ben dun ıhlamur toplamaya çıktım =) sonrada kocacımla parkta spor yaptık =) bayaa iyi geldi hava almak bide kendıme ince bişiy aldım uzun kollu tişört üstüne alırım falan die çok şık bişiy =) burda bi yer kapnıo 45tl lik şeyi 10TL ye aldım=)=) aslında az daha bakabilseydım iki üçbişiy daha alabilirdim =)

güle güle kullan insan öle pahalı şeleri öle ucuza alınca sevindirik oluyor tabikisi

bende diem barii dün işten 4 de çıktım eve gittim yattım eşim pazartesi yoktu dünde aradı inemedik araziden dedi bende anneme geçtim tekrar sonra aradım aradım 3 saate yakın dönmedi bana sonra msj atmış bahaneside teli yanında değilmiş konuşmuyorum bende bakmıyorum aradığı zaman üfff vallaa zaten 2 gün annemlerde 2 gün kendi evimde şaşkoloz oldummmm

Son düzenleme:
bende dü işten çıktım pazara koştum annemle bana pazar alvrş yaptım. eve geçtim kızım getirdi babası çok huysuzdu parka gitcekmiş eşim dedi boşver yemeği falan gel parka çıkaralım da gönlü olsun bizde dışarda yeriz.ölede oldu onun gönlü oldu benim evde işlerim kaldi tabi.saat 10 da geldik ykadım falan kızımı bi yatmışız bende sözde kızı uyutup kalkcaktım uyumuşum kociş kahve içcez diye beklemiş sonra kıyamamamış tatlım bana sabaha kadar uyumuşuz deliksiz.

mblueee güle güle kullan tatlım
ladyyyy az kaldı canım sabret bebek olunca çıkamican bile annene dahi özlersin

gerçekten çok işim var ben oyalanıyom iş yapmam lazım offfff

Son düzenleme:
günaydın kızlar......

akşam bende patronun arkasından kaçtım :)) mağazaları dolaştım..2 parça bişi aldım..
sonra eşim iş çıkışı aldı beni doktora gittik tahlillerimi gösterdim çok şükür hepsi normal çıktı..
bebişimide gösterdi doktor 2 cm olmuş :)) sonra eve gittik çamaşırları katladım çorba içtim bulaşıkları yerleştirdim öylebir geçer zamankiyi izledim ve uyudum :))

gece kalktım ballı sütümü içtim...

sabahta cnm patates kızartması çekti onu yaptım karpuz peynir ve yumurta yedik yani kuvvetli beslendim bugün çok şükür...

sizler ne ettiniz ?????

BAL afiyet olsun yarasın bebişine sonuçlarında temiz çıkmış gözün aydın dielim

BİRSENS vakti gelsede bi doğursaydım hayrlısıyla allaha şikayet gibi olmasın ama o kadar bunaldım ki artık anlatamamm

kolay gelsin kızancıklar işler yoğun bitecek ya işimiz baya yoğunuz siz neler yaptınız

teşkkr ederim kızlar=)

balımm çok svndımmm rbbım hyılsıyla kucanada almyı nasip etisn inşllh. afrrım akşm çorba da içmişsin =)

balım bizimkiler b ulgar göçmeni ordan kalma sözcüklerden birkaçtane konuşuruz ailecek ordan biliyorum

teşkkr ederim kızlar=)

balımm çok svndımmm rbbım hyılsıyla kucanada almyı nasip etisn inşllh. afrrım akşm çorba da içmişsin =)

amin cnmmm işllhhhh...
eşim de diyo yee bak milletin bebeği metre metre büyüyo bizimki santim santim diyo :)) beni gaza getirmeye çalışıyo :))

kızlar ya ben üşüyorum zannımca =) acep havamı soğudu benım kan değerlrimmi düştü =(

2-3gundur sabahları 1 tatlı kaşığı kadar pekmez içiyorum =) knm yerıne gelsin

mblue yazn pekmez mı ıcıyonyancen len
kışın neden içmeden yaza takvıye
ben yazın hıc ıcemem
kışın bardak bardak içince:)

bal maşallah kocaman olmuşablamda bugun gtcek ınş artık cınsıyetını gösterır

kızlar ya ben üşüyorum zannımca =) acep havamı soğudu benım kan değerlrimmi düştü =(

2-3gundur sabahları 1 tatlı kaşığı kadar pekmez içiyorum =) knm yerıne gelsin

bulunduğun ortam klimalıysa normaldir cnm...dışarısı çok sıcak dışarda anlarsın üşüyüp üşümediğini...benim kanımda doktor hamiş olduğun için normal dedi ama hamiş olmasan düşük sayılırdı dedi..ben yinede sabahları anneciğimin çilek reçelinden 1 kaşık yiyorum..sende bırakma pekmezi çok faydalı..

balım benım tabiki ye =) ama abartmadan gunde 6 dilim ekmeği geçme bolbol su iç yeşil yprklı sebzeleri tüket ve meyve ye =) tabiki et tavuk balık bunlarıda ye =) aman dikkat et cnm kendıne ve keçi sütü iç kızlar anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş =)

böcüğüm ben suya karıştırıp içemıyorum =) a y ne bılım kışın ymk ıstemıodum ilç kullanıp iiyi olunca şimdi halsizlemye bşladım =) o sebepten sabahları 1 tatlı kaşığı kadar yutuyorum =)

balımm sende ye pekmez bal gunde 1 ttlı kaşığı dikkt et kendine =)

hee kocaman oldu :)

hadi hayırlısı ablanada..ilk bebişimiydi???

yok 2.
8 yaşında kızı var

yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…