balım benım tabiki ye =) ama abartmadan gunde 6 dilim ekmeği geçme bolbol su iç yeşil yprklı sebzeleri tüket ve meyve ye =) tabiki et tavuk balık bunlarıda ye =) aman dikkat et cnm kendıne ve keçi sütü iç kızlar anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş =)
böcüğüm ben suya karıştırıp içemıyorum =) a y ne bılım kışın ymk ıstemıodum ilç kullanıp iiyi olunca şimdi halsizlemye bşladım =) o sebepten sabahları 1 tatlı kaşığı kadar yutuyorum =)
balımm sende ye pekmez bal gunde 1 ttlı kaşığı dikkt et kendine =)
işllh cnm almam :)) şuanda hiç almadım ama almamam normal 3 aydan sonra belli olcak..
ozmn keçi sütü alıyım cnm bakıyım içebilirsem ağır filandır belki..sağol cnmm
parayı buldummu bilmiyomda hesabımda 180 tl kalmış nan ay sonuan kadar baya almışım etmişim gene faturalar vs
netçük bakalım
cnm ben çok beyazım şimdi izinde güneşe çıkarsam kıpkırmızı olucam acı çekicem kararmadan dönücem 1 haftacık zati.biraz yanayım dedim
anam oda ne korkunç bişi yaaa ödüm kopuyo patlıcak die
brckcım asıl benım solaryuma girme m lazım =) süt gibiyim maşlalh =) bana guneşte turşu gibi olyorum ama bu yıl tatilde güzel yancm inş. bkalım.bende koltuk altı epilasyonuna gitmeyi düşünüyorum bklım
kıs bende aynıyım malak gibi yatıyom güneşe zaten 1 haftacık die kıpkırmızı oluyorum gelincede tatile gitmedinmi die soruyor herkes.rengim sadece çok az kırılıyor.şimdi belki canım yanmadan direk kararırım sanırım.bugün 18 dk giricekmişim kıza dedim ben okadar kalamam 10 a bölelim.epilasyonu bende istiyorum yaa