Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm ekmek zaten 1 dilim anca yiyebiliyorum...keçi sütü nerden bulurumki???

yok yazın içim almıyo öle...balıda sütle içiyorum anca...

yok 2.
8 yaşında kızı var

yarasın

ene negüzl..şimdikinide işllh rabbim gönlüne göre verir...

balım maşallah san a inşallah hiç kg almadan sadece bebişini besleyerek atlatıcaksın hamişliği =)
keçi sütü marketlerde var tatlım.

günaydın kızlar:92:

hoşgeldin cnmmmmmmm

balım maşallah san a inşallah hiç kg almadan sadece bebişini besleyerek atlatıcaksın hamişliği =)
keçi sütü marketlerde var tatlım.

işllh cnm almam :)) şuanda hiç almadım ama almamam normal 3 aydan sonra belli olcak..
ozmn keçi sütü alıyım cnm bakıyım içebilirsem ağır filandır belki..sağol cnmm

inşallah değildir balım bende başlıcam keçi sütü içmeye =)

sen de gecelreri süte bal koymay dvm ozmn =) pkmzde koyuluo süte

bal bendede var o yorgunluk kız hem biraz stresliydi burası hem yorgunluk hemde sebebini söledim işte

parayı buldummu bilmiyomda hesabımda 180 tl kalmış nan ay sonuan kadar baya almışım etmişim gene faturalar vs
netçük bakalım
cnm ben çok beyazım şimdi izinde güneşe çıkarsam kıpkırmızı olucam acı çekicem kararmadan dönücem 1 haftacık zati.biraz yanayım dedim
anam oda ne korkunç bişi yaaa ödüm kopuyo patlıcak die

haklısın balcım ilk aylarda sürekli yatma isteği bende de oyle oluncada enerjisi düşüyo insanın

brckcım asıl benım solaryuma girme m lazım =) süt gibiyim maşlalh =) bana guneşte turşu gibi olyorum ama bu yıl tatilde güzel yancm inş. bkalım.bende koltuk altı epilasyonuna gitmeyi düşünüyorum bklım

kıs bende aynıyım malak gibi yatıyom güneşe zaten 1 haftacık die kıpkırmızı oluyorum gelincede tatile gitmedinmi die soruyor herkes.rengim sadece çok az kırılıyor.şimdi belki canım yanmadan direk kararırım sanırım.bugün 18 dk giricekmişim kıza dedim ben okadar kalamam 10 a bölelim.epilasyonu bende istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…