Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ii brck öle diyosan öle olsun..ben karşıyım solaryuma 1 haftadan bişi olmaz ama uzun süre solaryuma gidenler erken yaşlanıcak..çok zararlı ışınlar....hemide kansarojennn ışınlar...

elektrik 39,5
doğalgaz 11 geldi bu arada....

bende karşıyım normalde ama 1 seferlik deniyim dedim cnm her zaman girmem zaten
elektrik 45 ti sanırım
su 24
doğannnngaz gelmedi henüzz

benim sadece yüzüm kızarıyo..vücudum çok beyaz değil buğdaya yakın o sebeple dert etmiyorum..aman tatil olsunda isterse beyaz olıyım heç takmam öle şeyleri..
epilasyonada sonbaharda başlayın nan yazın olarmı..

benim sorunum beyaz olmakta diil sadece bebem tatilim zehir oluyor can acısından
epilasyonda zararlı diolar ne bilim.bide bebe deniyoruz yaa allah korusun bebe olur bide düşer önce bebe yapayım sonra epi yapıcam.yazın başlanmıyor epilasyona evet yassahh

Son düzenleme:
evet yazın değil zati epilasyon balım =) yanı havalar soğusun öle gitçem =) yaz yaz epilasyon olmaz tabiside günşlncem ben =) hanı düşünüom gitmeyi die deidm =) kıpkırmızı olmak istmeıosanz öğl güneşine çıkmayın hatunlarr

saat 4teki güneş kızrtmaz direk karartıyoo =) ben geçen yıl myısta blyında gölgede dururken yandım valla çok güzl olmştu =) gene öle olsa süper oolurr =) geçen yıl hiç kızarmadım mayıs ayıydı antalyda =) denıze değilde havuza girdim onun kenarında yandım =) ilk gun havuz kenarı yapcam gene sona denız kenarında yvş yvş yncam hiç acelem yok =)

cnm sen bebe düşünüyon solaryumda ama yasak olması lazım..bence ikisinden birinden vazgeç..yazık bebene nan...
koruyucu kremler fayda etmiymi genemi acıyy??

nan tatil olsunda havuz deniz olmasada olur bu sene..off biizm bu yıl tatil yok bayramda belki diyo eşim ama istemiyorum masraf yapmak...

kızlar ben ufak ufak kalkım masayı hazırlım bugun gene abla yok =( haftanın ıkıgunu yemek koy kadlır bulaşık yıka çok sinir bozucu beeeeeeeeee =(=(

solaryumun hamileliğe zararı yoktur die okudum dün ama bilmiyorum bakıcam yine zaten 2 kere daha giricem bitio.
mblue akşam güneşi yakmıoda.eşimle gitmiyoruz bu sene tatile.annemleri yanıan gidicem e orada denize öğlen bi gidiyoz akşama kadar.eve dönüp bekleme şansımız olmuyor maalesef

ben geldim
birisi tatil epilasyon mu dedi offf bende onları düşünüyodum .epilasyon araştırıyom ekim gibi gitcem tatilde yok bana bu sene kızım ve annem haftaya 10 günlüğüne tatile gidiyo
eşimde memlekete gidicek kızımla 1 haftalığına ağğustosta bende onları beklicem çalışarak offffffffffffff

mblue kolay gelsin cnm gerçekten sinir bozucu bi durum...

brck oohhh annelerle tatilde zevkli olur..bekar tatili :)

yazık sanaaa
vermezlermi hiç izin???

evet balım babam çok seviniyor oraya gittiğimde
bırakırız miniki anneme biz gelinle gezerik hihiakşamlarıda onuda alırız napalım çok bunaldım yaaa bi an önce çıksammm

evet balcım onlar ordalar zaten abim dönücek eşi beni beklicek yanlız kalmaıyım die:)onla birlikte dönücez işte.
ya bi sorunum daha varreglim tam izine başladığım güne denk geliyor ve 1 hafta sürüyor napıcam ben?geciktirici içsem ya hamile kalmışsam napacam?

brck iyice çorba yapçen nan içme bence..hem hamiş kalma ihtimalin varsa zararı olur bence iznini ertele yada 1 hafta öne çek..yazık dengen şaşmasın geciktirici içip...

ramazandan dolayı herkes ayarladı cnm böyle denk geliyor.uçak biletimi falan hepsini hallettim.acaba leke gelmeye başlayınca içsem kesermi hemen:44:

ramazandan dolayı herkes ayarladı cnm böyle denk geliyor.uçak biletimi falan hepsini hallettim.acaba leke gelmeye başlayınca içsem kesermi hemen:44:

benim balayına denk geliyodu ozmn içtim ama 1-2 hafta varkenmi ne başlamıştım..öle hemen içtiğin gibi kesmiyo cnm..sen denizi unut ozmn..tampon mampon olarsa öle yap ne diyim şaştım nan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…