ii brck öle diyosan öle olsun..ben karşıyım solaryuma 1 haftadan bişi olmaz ama uzun süre solaryuma gidenler erken yaşlanıcak..çok zararlı ışınlar....hemide kansarojennn ışınlar...
elektrik 39,5
doğalgaz 11 geldi bu arada....
benim sorunum beyaz olmakta diil sadece bebem tatilim zehir oluyor can acısından
epilasyonda zararlı diolar ne bilim.bide bebe deniyoruz yaa allah korusun bebe olur bide düşer önce bebe yapayım sonra epi yapıcam.yazın başlanmıyor epilasyona evet yassahh
ben geldim
birisi tatil epilasyon mu dedi offf bende onları düşünüyodum .epilasyon araştırıyom ekim gibi gitcem tatilde yok bana bu sene kızım ve annem haftaya 10 günlüğüne tatile gidiyo
eşimde memlekete gidicek kızımla 1 haftalığına ağğustosta bende onları beklicem çalışarak offffffffffffff
evet balım babam çok seviniyor oraya gittiğimde
bırakırız miniki anneme biz gelinle gezerik hihiakşamlarıda onuda alırız napalım çok bunaldım yaaa bi an önce çıksammm
evet balcım onlar ordalar zaten abim dönücek eşi beni beklicek yanlız kalmaıyım die:)onla birlikte dönücez işte.
ya bi sorunum daha varreglim tam izine başladığım güne denk geliyor ve 1 hafta sürüyor napıcam ben?geciktirici içsem ya hamile kalmışsam napacam?
ramazandan dolayı herkes ayarladı cnm böyle denk geliyor.uçak biletimi falan hepsini hallettim.acaba leke gelmeye başlayınca içsem kesermi hemen:44:
yazık sanaaa
vermezlermi hiç izin???
bilmiyorum şansımı denemek istiyomda şöle bi ihtimal var balım ramazandan sonra eşimle 1 haftalığına kaçamak yapmak istiyoz onun için şimdi zorlamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?