Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy benimde ütü varda hiç elim gitmiyor.bir haftadır makinayı her akşam açıyorum.bir haftadır balkondan çamaşır toplayıp asıyorum.3 kişiyiz gerçi büdüşümü iki saymak lazım çookk kıyafet değişiyor.battaniyelerimi yıkayacam.çoook işim var çookk.

daha ne yapsın yazık...benim annemde hem yeğenime bakıyo hemde ananem rahatsız onunla ilgileniyo..yorulmuyo gibi bide bana yetişmeye çalışıyo..hiç kıyamıyorumm hep gelme ben idare ediyorum diyorum ama ctesi habersiz geldi yine atlatıcam diye..boşa cennet ayaklarının altında değil yani anaların...

nevgülcüm sana allah kolaylık versin ben yaz temizliğini bitirdim çok şükür halı ve battaniyeleri yıkamaya verdim mis gibi olmuşdu yumuşacık tavsiye ederim...

bebişler çok çamaşır çıkarıyo demi..ufak çamaşır makinaları var ondanmı alsam...

bizdede aynen öle cnm bende gittiğimde yemeğim önüme gelir bulaşık bile yıkatmazönceden gelirdi cam silmeye yardım ediyodu kadıncağız.annemde gelir saolsun cnm annem benim.analar tabi başka kız ama kayınvalidemide seviorum iyi anlaşıyoruz biz.hiç sorunumuz olmadı şükür bugüne kadar
herşey karşılıklı kızlar.karşındakide anlayışlıysa sorun olmuyor.

Son düzenleme:
selammmm ben geldimm mezun oldumda geldimmm

ee nasılsınız bakalımm, ben iyiyim biraz idrar sonrası yanmam vardı dururmuyum salı doğru dr.a gittim hemogram,idrar kültürü,tam idrar tahlili hepiciğine baktı dr.bugünde sonuçlar için gittim şükür temiz çıktı kanda çok az enfeksiyon varmış ama o da problem değil dedi ilaç falan vermedi bi kullanımlık toz vermişdi onu kullanmam yeterliymiş ayaklarını sıcak tut bol su iç kendini üşütme dedi.

eee daha daha nasılsınız hamişler nasıl bakalımm ya da hamiş varmı??

Son düzenleme:
bal negerek var ikinci makinaya.evet çamaşırları çok oluyor ama bir makina yetişiyor.zaten bende balkon da bir tane var.ordakiler kuramadan başka yıkamam.asacak yer yok.

balım çok şekermişler :)
özelliklerine bakmadım ama yıkayınca sıkma yeri ayrımı yani çıkarıp orayamı atılıyo öle gibi anladım ama.derecesi devresi nasıl acaba bizim makinalar gibi olurmuki?zaten bebek koca makinayı doldurur merak etme:)ilk zamanlar hep kısa programlara atıcaksın ek gıdalarda zor olur.zaten 30 yada 40 ta yıkanıyo die biliyorum

Merhabalar

benimde hem eşim hem işim var bir ay bitti evleneli :) taze gelinim

gezerken merhaba diyeyim dedim
hem iş hem eş ikiside farklı iş çok sıkıcı geçiyor şu zamanalrda yeni evli olmanın verdiği birşey sanırım nedense evime gitmek istiyorum sürekli .)

asyak ve kradese hoşgeldiniz kızlarrr
hayırlı olsun kradese.hangi şehirdensin bakalım.evini özlersin şimdi.cicim aylarınız bide bol bol dizi çekimlerinizde olur evde

hoşgeldin ve hayırlı olsun normal ben hala özlüyorum:))

şekercim hoşgeldin.geçmiş ve gözün aydın olsun canım.

hoşbuldum cnmm sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…