balım katılıyorum sana hala annem der geliyim temizliyim diye ama yok diyorum zaten kızıma bakıyor bide evimi mi temizletcem doğumda annem az yardım etmedi hakkını ödeyemem allah razı olsun ondan anne gibisi yok....
ayy benimde ütü varda hiç elim gitmiyor.bir haftadır makinayı her akşam açıyorum.bir haftadır balkondan çamaşır toplayıp asıyorum.3 kişiyiz gerçi büdüşümü iki saymak lazım çookk kıyafet değişiyor.battaniyelerimi yıkayacam.çoook işim var çookk.
ayy benimde ütü varda hiç elim gitmiyor.bir haftadır makinayı her akşam açıyorum.bir haftadır balkondan çamaşır toplayıp asıyorum.3 kişiyiz gerçi büdüşümü iki saymak lazım çookk kıyafet değişiyor.battaniyelerimi yıkayacam.çoook işim var çookk.
ayy brck cnm tebrık ettım =) hayırlı gelın senı
bende öle acil olmayan durumlarda asla gidip temızlık yapamam zaten kendı evımı zor temızlıyom =( ama acil durumlrda seve seve kaynanacım sağolsun valla oda baana yardım eder =) severım kayınvaldemi allah razı olsun =) sen yorgunsun der oturtur gnlde benı =)
balım ne gerek var yahu boşverrbebişler çok çamaşır çıkarıyo demi..ufak çamaşır makinaları var ondanmı alsam...
balım ne gerek var yahu boşverr
nevgül yapsın kayganan nolcak kız siz beraber yaşıyosunuz neticede allahım yarabbim yaaa oda ayrı bi tür
nevgülcüm sana allah kolaylık versin ben yaz temizliğini bitirdim çok şükür halı ve battaniyeleri yıkamaya verdim mis gibi olmuşdu yumuşacık tavsiye ederim...
organik hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun
asyak ve kradese hoşgeldiniz kızlarrr
hayırlı olsun kradese.hangi şehirdensin bakalım.evini özlersin şimdi.cicim aylarınız bide bol bol dizi çekimlerinizde olur evde
Merhabalar
benimde hem eşim hem işim var bir ay bitti evleneli :) taze gelinim
gezerken merhaba diyeyim dedim
hem iş hem eş ikiside farklı iş çok sıkıcı geçiyor şu zamanalrda yeni evli olmanın verdiği birşey sanırım nedense evime gitmek istiyorum sürekli .)
şekercim hoşgeldin.geçmiş ve gözün aydın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?