Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar...

mblue... canım.. annelere çok fazla gidip geliyorsunuz, kendinize zaman ayıramıyorsunuz.. sürekli böyle değildir umarım... biz hafta da bir gidiyoruz... ilk başlarda bizde de böyle sıkıntı oldu... iki tarafta hergün arayıp bekliyoruz diyordu ama eşim kendi ailesine olmaz demeyi biliyordu.. bende benimkileri idare ediyordum... alıştılar şimdi hafta da bi gitmemize..
tabiki özel durumlar hariç....
bu şekilde hem kendimize, hem arkadaşalrımıza, hemde evimize vakit ayırabiliyoruz... sonuçta çalışan insanlarız canım..

birsencim.. allah kavuşturusn canım..... biraz zorlanıcaksın tabi ama... eşinle de başbaşa kalmış olcaksın bir süre.... değerlendirin bolca:)

günaydın...hayırlı kandiller kızlar....

birsen Allah kavuştursun cnm....benim yeğenim ilk defa uzaklaştığında bizden evdeki pijamalarını kokluyodum sen anneyken nasıl hissedersin az çok anlıyorum..ama iyi tarafından bak ve üzülme cnm...bende nasipse bugün yawrumu görücem :))

mbluee nan herkes aynı problemleri yaşıyo boşa kafayı takma oluruna bırak gitsin..ama lamenin dediği gibi çok sık gidiyorsunuz en büyük problem burda ve ben bişeye daha takıldım belki normal ama ben takıntılı bi hatun olarak anan niye damadının ayaklarına masaj yapıyo nan...anama ben kıyamam damadınında okdr yüz göz olmasına izin veremem heralde..yani eşim bizimkilerin yanında uzanamaz :)) bu benim düşüncem tabisi... gerçi bizimkine yan odada uzan desem onu bile yapmaz oda takıntılı bu konuda......

cnm benım allah kavuştursun .Ama fıstığın ne güzel tatil yapıyor. eğeleniyor hem sitedinde arayıp sesını de duyabilrisin cnm =) uzme kendını özlem olucak ama üzülme cnm

mblue neymış dizi ıle yola gelmeyen erkek yokmuşbu işin şakası tabısı
herşeyın düzelmesıne sevındım cnm

sağol tatlım =) diziyle ilgisii yok ben böle durumlarad hep dizi için yanaşır ve ben arkasından hep daha sınırlı olurum ilk defa benı iyi etmek için yanşatı buda benı mutlu etti =) dizi yok yani

mblueee cnm erkekler hep aynı beeee arada bi eserler onlara duymican sonra zati bişe olmamış gibi kedi gibin yanaşıyolar.
bak seninkide aynı yapmış boşverrrr suçunu anlıyo ve özür diliyosa ne güzellll

cnm özur dılıoda işte ben sıkıldımla kalıyorum. istediğim gibi davranmıyor =( bazen saçmalıyor

lamecim benım ailemede haftada 1 yada 2 haftda br gidiyoruz. Eşimin ailesine nasıl oluyoda hep gidyoruz bende anlamıyorum hep bişiy çıkıyor çıkartıyolr gidiyoruz. ama ben sıkıldım artık dedim pazar gününe kadar gitmiycem oda tmm dedi bahane uydurucak gitmicez bide bugun kandıl ya ondan bklıolar heralde ama =) gitmiycem eşimde tmm dedi ben bişiy uydurucam dedi ama o gelmıoz diince benı ararlar o durumada gıcık oluom Akşam arcam kandıl içinde ki gelıosunuz dımı dıe sormasınlar =)

ah balım ahh benımkı yatıyor uzanıyor. aykları ağrıdığı için anneciğim masaj yapıverdi ahh ahh böle kayınvaldenın ayaklarını öpse genede hakkını ödeyemez anneciğimin kendı annesi bile yapmaz benm annemın ona yaptını bende rhtsız oluyorum yanlarında yatmasına ama bişiy dedtırtmez pek bnmkı kendıne bu sağlık sorunlarından dolayı çok agresif olaiblio bazen herşeyi yanlış anlıyor. bi bakıyorum gerçekten olgun duruo bi bakıyorum çocuktan beter =(
bu sağlık sorunlarının yanına işi ilede iligli sıkıntıları olunca ister istemez daralıo oda dvrnşlarına yansıo anlmaya çlışıyorum yumşak davrnmay ççlışıyorum ama bazen benımde sınırlerım tşaıyor susamıorum.

Eşimin üzülüp sinirlenmesi iyi değil. sağlığı için hep huzurlu sakin olması lazım zaten birazda ailesi sinir hastası etmiş eşimi biliosunuz davranışlar ailede eğitlir. sağlıığından dolayı çok sıkıntı yaşatmışlar eşimin piskolojisini baya zorlamışlar cnm o yuzden onu toparlamakta kolay olmuyor . bazen bende çok sinirleniyorum. dio hep aileni savunuosun benımkılerı sevmıosun dıo halbukı alakası yok onun ailesinide seviyorum . ama sürekli gitmem gerekmio =) anneme gıdınce bende dınlnıyorum. kayınvaldemde yoruluyorum işte ayamı uzatamıom biiy ypamıom hastyken hele fitil oluyom oraya gidince . anneciğime gidince uzanıyorum mis gibi çorbamı yapıo verıo ıhlamurumu kaynatıo verio . Hasta oldum bi kere annmde kyınvldenede git hep burya gelıosun dıe alınıolar dedi. gitmez olaydım sbh 2 prça zorla yiiyp öbur odaya gidip yattım uyandım saat 5 o saate kadr dokunmamışlar. kalktım nese sonra çorba içtim zorla kyınvaldem ot kayntmış kalkıp kendım doldurdum içtim. dedım bida haytta gitmme zaten rht yatıp kalkamıorum kayınpedrım srkli evde . ayy böle işte kızlar o yuzden arada mesafe olsun istiyorum. ama eşim anlamıyor birazcıkta kıskanıyor annemeleri bendne snarıım =(

az uzun yazmışım ksuura bkmyın ya =) ammada dolmuş içim

bu butun huysuzlukları eşimin yaşamış olduğu ailevi ve sağlık sorunlarının birikimi ama dun çk iyiydi iyi olması içinde ailesinden az uzak kalması gerkçek artık haftada 1 yanı 1 hafata onlara 1 hafta bize yok öle herhafta az görüşmk herkese iyi gelicek huzurum kaçsın istmeıoru hiç

balımmmm ne güzel yavrunu görücen bak şimdiden nasıl heyecanlısın RABBİM HAYIRLISI İLE KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİ İNŞ.

Kızım bana nasıl iki eliyle bay bay yapıyo yaaa gözümden hiç gitmiyo allahım sonrda kollarını açıp bana koşuyo nasıl ayrıldık ben zor tutuyom kendimi ama yiinede anladı ağladığımı diyoki anne alamaaa(ağlama)yavrum benim

mbluee evt eşinin o durumundan dolayı fazla üzmek istemiyosun sanırım haklısında ben o taraftan bakmadım cnm olaya o sebeple öyle yazdım...
hastayken bende anacığımdan başka yere gitmek istemem evime bile gitmek istemem..bi başımı okşaması bile iyi olmama sebep olur..kayınvalidede bende rahat edemem sanırım anam gibi bakamaz ki kimse :))

ayyy birsennnn sabah sabah çeşmeleri açtırcan yaaa
tememmmm konu değişsinnnn

balımm ne güzell bebeğini görücen arbbim kucana aldın günüde görmeyi nasip etisn inşallah sağlık sıhhatle cnm.ayy nasılda heycan olur insan =)

hemenn değişiyoz konuyu...

aslında var olan bir konu.. deşmek lazım demi:)))

bende hastayken sanırım kendi evime gitmek isterim... anneme de gitsem sürekli nasıl oldun diye telaşlanırlar... ve rahat uyuyamam..kayınvalideme gitsem, eminim çok iyi bakar ama ben rahat edemem.. kayınpederimde evde çünkü..
geçenlerde çok hasladandığımda bir akşam geldi bana... öksürüğümün kötü olduğunu farkedince hemen muhallebi gibi birşey yaptı, zorla içirdi falan.. ertesi sabahta yaptı yinee.. ve çok fayda etmişti banaa... yani kayınvalidem bana çok iyi bakar, şüphem yok:)))

saol mbluecim iyiyim şükür.hayır nöbet günlerinde amelkiyatları oluyormuş haftaya pazartesiye kaldı bakalım hayırlısı cnm.kandilin mübarek olsun

ay yok anacım benimki o konud apek başarılı değil =) bide ben hasta olunca zaten zor yerım yemezsem ileşeemm annem hemen trhana yapr bana çokta iyi gelir =) kyınvaldem normlde iyidir hoşturda işte bu konuları pek beceremez yapar eder yedirir içirir sever ama hatas bakmktan anlamıo = ) hamiş olunca ben annemmsiz olmamm kyınvldemden bişiy de isteyemm =) rhtsız olurum hep kndı evımde olayım isitom bende ama eşim bırakmıo evde bişiy yemıon yatııon hep hasta hasta die kızıo =) anemme götrür hmn sağolsun. annemde dayanamaz kendide gelir şimdi zayıfladım kg verdım die aklı çıkıo dio ya hasta olursan sorarım sana dio dikkat et yenıen içtine dio 54,5 kgya düştümm 61 kgdan ama yvş yvş sağlıklı bi şklde verdim ama annem işte zyaıflıom die korkuo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…