canım annemle tatile gittiler .
kıyamamNe güzel gezip gelir işte annesi üzülme sen kızınada bi değişiklik olmuş olur
günaydınlarrrrrrr
kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eder inş.
bu gün çok üzgünüm kızım gitti kafam allak bullak offfffff
ondan ayrılmak çok acıymış yaaaaaa
mblue neymış dizi ıle yola gelmeyen erkek yokmuşbu işin şakası tabısı
herşeyın düzelmesıne sevındım cnm
mblueee cnm erkekler hep aynı beeee arada bi eserler onlara duymican sonra zati bişe olmamış gibi kedi gibin yanaşıyolar.
bak seninkide aynı yapmış boşverrrr suçunu anlıyo ve özür diliyosa ne güzellll
günaydın kızlar...
mblue... canım.. annelere çok fazla gidip geliyorsunuz, kendinize zaman ayıramıyorsunuz.. sürekli böyle değildir umarım... biz hafta da bir gidiyoruz... ilk başlarda bizde de böyle sıkıntı oldu... iki tarafta hergün arayıp bekliyoruz diyordu ama eşim kendi ailesine olmaz demeyi biliyordu.. bende benimkileri idare ediyordum... alıştılar şimdi hafta da bi gitmemize..
tabiki özel durumlar hariç....
bu şekilde hem kendimize, hem arkadaşalrımıza, hemde evimize vakit ayırabiliyoruz... sonuçta çalışan insanlarız canım..
birsencim.. allah kavuşturusn canım..... biraz zorlanıcaksın tabi ama... eşinle de başbaşa kalmış olcaksın bir süre.... değerlendirin bolca:)
günaydın...hayırlı kandiller kızlar....
birsen Allah kavuştursun cnm....benim yeğenim ilk defa uzaklaştığında bizden evdeki pijamalarını kokluyodum sen anneyken nasıl hissedersin az çok anlıyorum..ama iyi tarafından bak ve üzülme cnm...bende nasipse bugün yawrumu görücem :))
mbluee nan herkes aynı problemleri yaşıyo boşa kafayı takma oluruna bırak gitsin..ama lamenin dediği gibi çok sık gidiyorsunuz en büyük problem burda ve ben bişeye daha takıldım belki normal ama ben takıntılı bi hatun olarak anan niye damadının ayaklarına masaj yapıyo nan...anama ben kıyamam damadınında okdr yüz göz olmasına izin veremem heralde..yani eşim bizimkilerin yanında uzanamaz :)) bu benim düşüncem tabisi... gerçi bizimkine yan odada uzan desem onu bile yapmaz oda takıntılı bu konuda......
balımmmm ne güzel yavrunu görücen bak şimdiden nasıl heyecanlısın RABBİM HAYIRLISI İLE KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİ İNŞ.
Kızım bana nasıl iki eliyle bay bay yapıyo yaaa gözümden hiç gitmiyo allahım sonrda kollarını açıp bana koşuyo nasıl ayrıldık ben zor tutuyom kendimi ama yiinede anladı ağladığımı diyoki anne alamaaa(ağlama)yavrum benim
kızlar patiği merak etmeye başladım.......
hemenn değişiyoz konuyu...
aslında var olan bir konu.. deşmek lazım demi:)))
bende hastayken sanırım kendi evime gitmek isterim... anneme de gitsem sürekli nasıl oldun diye telaşlanırlar... ve rahat uyuyamam..kayınvalideme gitsem, eminim çok iyi bakar ama ben rahat edemem.. kayınpederimde evde çünkü..
geçenlerde çok hasladandığımda bir akşam geldi bana... öksürüğümün kötü olduğunu farkedince hemen muhallebi gibi birşey yaptı, zorla içirdi falan.. ertesi sabahta yaptı yinee.. ve çok fayda etmişti banaa... yani kayınvalidem bana çok iyi bakar, şüphem yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?