Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

zayıflayım derken sağlığından olcak
öle yaşam mı olur
saçma
bugun ben dıyet lıstesı cıkardım netten onu uygulassın

cocukları unutmaya gelmıo cnm

ben bıraz netten yemek tatlı tarıfı cıkartım

saol nevgülcüm büdüşün düşmüş sanırım çok geçmiş olsun tam haraketli zamanları beşikde durmaz artık yere yatak en iyisi karyoladan bile düşer bende ikrada 2 kez düşdü ama dünyam yıkıldı psikolojim bozulmuştu sakinleşemiyorum kaç ay gözümün önünden gitmedi kapatıyorum ikra düşüyo rüyalarımda ikra düşüyo bide acemi anne :)) bide küçükdü çok zor günlerdi yanlızdım aklıma geldikçe hala çok fena olurum

nevgül cnm hoşgeldin tatlım geçmiş olsun
kızım annecimle tatile gitti.

ha bu arada lamem dedi ki başbaşa kalın koceyle yok be annem gitti iş arttı 2 kardeşim ve babama ben bakcam her akşam yeme yapıcam bide
onlar yemek konusunda çok titizler 3-4 türlüden aşağı yapmaz öle annem offff çok işim var çokkk
yorgun günler beni bekler benim kocem ne bulursa yer.

her gün ne yemek yapcanızı söleyin fikir verin bana kızlarrr olur mu?

Son düzenleme:
slm kızlar
belim için tomografi çekildim cuma sonuç alıcam bakalım ne çıkacak

hepimizin kandili kutlu olsun rabbim dularımızı kabul etsin inşallah

cnm geçmiş olsun inşllh sonçlar temiz çıkar.

amin cnm

kızlar bu arada bugün 8.günüm ve ben adet olmadım hala.dün eşim iki tane test getirmiş.tutturdu yap bitanesi diye.yaptım ama malesef negatif.

hım hadi hayırlsıı nevgulum olur inşallah. rabbım isteyen herkese versin bebiş =) aminnn

sen çıkar listeleri uygulayın doğumdan sonra benimde ihtiyacım olacak alırım senden

biesen hergün karpuz kes bi çeşidin hazır

taze fasulye-pilav
dolma-makarna
karnıyarık-pilavyada makarna
kızartma-börek yada makarna
köfte-piyaz
tavuk fırında yada tacada-pilav bulgurda güzel olur
kabak yemeği severlerse yoğurtlu güzel olur
menemen severlerse yanında cacıkla güzel olur
bezelye-pilav

boyle bir sürü alternatif olabilir aklıma gelenleri saydım

sorma yaa.gece uyuyamadım.iki dk bir dönüp beşiğe bakıyorum.acaba kalktımı acaba uyandımı acaba düşecekmi diye.

geçmiş olsun diyelim sanada canım hayrdr bel fıtığı falan mı var ?

yok canım kızımı sallamaktan bebekken belimde bi ağrı oluştu 1 yıldır ilaçlarla geçmedi fıtık değil sanırım çünkü bacaklarıma vurmuyo tomografide belli olucak sanırım benim kızımın uykusu çok sorunluydu geceleri ağımda sallardım sürekli bende bazen uykuya yenik düşerdim o ayakda bende yatıyorum tarif edilmez bi ağrı bırakdı bende bakalım sonuçları bekliyoruuz

canım geçmiş olsun.. umarım önemli birşey değildir..

seninde kandilin mübarek olsun:)
saol lamecim inşallah
sorma yaa.gece uyuyamadım.iki dk bir dönüp beşiğe bakıyorum.acaba kalktımı acaba uyandımı acaba düşecekmi diye.

nevgül beşikde yatırmaya devam ediceksen beşiğin alttarafına yorgan yastık gibi yumuşak şeyler koy allah korusun düşerse bile sıkıntı olmaz bide beşiğin biraz daha alçalta bilirsen iyi olur kalksa bile düşemez

milkanın biri gelmiş gene gözetliyo biizi çekil milka aramızdan

birsencm kendını çok yorma canım ya çalışıyosun sonuçta hep akşndan ön hazırlık yap yemklere cnm

çorba herugn olur zati yoğurt salta pilav makarna börek aralra serpiştir bişiyler cnm =) bir iki kerde sütlü tatlı yprısn tmm

bi gün karnıyarık yap
bi gun türlü pişir
bi gün fırında tavuklu patates
bezelye
taze fasulye
barbunya yap
engınar yap
kabak yerlerse kabk pişir =)
mericmek yemeği yap
dolma doldur(biber)
tavuk kızart
semizotu pişir
mantar yap
patlıcan oturtma yap( akşamdan kızartırısn içini hazırlarsın akşam gleincede altını yakıverırsın pişer =) hemncık

ben gene =) yemk yaptımda yazarım cnm fikir olsun die =) bnm pek dert olmuo kociş pek bişyi istemıo 2 çeşit bile yetıo bize çorba yemek salta yoğurt karışık karışık donduruom =) bklım

Geldim beee ama kandilinizi kutladım mbluemden başka kimsede cvp vermemiş bende çıktım...
nevgül geçmiş olsun cnm
birsens neyin var kuzum

birsens normal doğum yapmış biri olarak sana bişi soracam canım bu sancı nasıl bişey oluyor ben gece 4 de uyandım kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı geçenlerdede oldu aynısı annem çocuk yerleşiyordur olur kendini fazla dinleme dio kestirip atıyor kimide sancıya hazırlıyordur beden kendini dedi hastaneyede gitmek istemiyorum hemen gelip gidip yoklarlar die yani kısacası sancı nası bişi çok kısa oldu demi

anladım canım geçmiş olsun ciddi bişey çıkmaz inşallah

evet gece battaniye serdim yere genede aklım onda kaldı.benim beşik alçalan cinbste değil.oyun parkı almayı düşündük eşimle karar veremedik daha.oyun parkımı alsak yoksa yer yatağınamı alışsa.sallanmadan uyumayamı alıştırsak acaba.

Geldim beee ama kandilinizi kutladım mbluemden başka kimsede cvp vermemiş bende çıktım...
nevgül geçmiş olsun cnm
birsens neyin var kuzum
TATLIM BRCĞM AMMA ALINGANSIN SENDE BEN GİBİN HAAA
kızımdan ayrıldım ondan üzgünüm tatlım

sen çok kısa sordun ya bende anlatsam öle uzun anlatcam canım ama kısa ve öz adet sancısı gibi evt g haftalık sancıların olur senin sonra günlük sancın olcek merak etme olsun olsunda rahat doğum et olması iyi yani merak etme bitanecim ayyyy korkma çok normal

Son düzenleme:
ee hatunlar bu akşam kimin evınde ne yemek var yada ne yemek pişirceniz yazın bakem =)

benım evde
yaprak sarma
haşlanmış makarna(yoğurtlancak nane ile servis=)salatasını severım ama kalorılı olıy =)

bıde semız otu var =) onud ayoğurtlıcam

=) tabi kociş yok ne yicemi bilmiom ben semızotu yerım yanınada 2 kaşık mkrna alrım iksini birlştirir yerım =)

yatmadanda 1 şeftali,erik,kiraz bunlardan birini seçip onuda yedım mı tmm dır =) )

ay aslında irmik helvası yapmak istiyorum dağıtım die ama =( temizlik yapmam lazım bugun sonra spora gideriz eşim gelincede ytiştirebilirsem yapçam ama yetişmezsede bidakine inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…