- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
slm kızlar
belim için tomografi çekildim cuma sonuç alıcam bakalım ne çıkacak
hepimizin kandili kutlu olsun rabbim dularımızı kabul etsin inşallah
kızlar bu arada bugün 8.günüm ve ben adet olmadım hala.dün eşim iki tane test getirmiş.tutturdu yap bitanesi diye.yaptım ama malesef negatif.
eşimde ın dıyetıne başladı
anam ne biçin dıyet nerden bulmuşsa
dün sabah öğlen akşam galata yoğurt yedı sadece
o kadar meyve aldım eve gıderken hanı yemek yemıo barı meyve bişi etmez dıye
yemedıınat ettı
bugunde sadece salataymış yarında sadece haşlanmış pattes
netten baktım buldum asıl çin dıyetını onu götürcek ona
öle yaşanır mı yaa
2 hafta yapcakmış bide
slm kızlar
slm kızlar
saol nevgülcüm büdüşün düşmüş sanırım çok geçmiş olsun tam haraketli zamanları beşikde durmaz artık yere yatak en iyisi karyoladan bile düşer bende ikrada 2 kez düşdü ama dünyam yıkıldı psikolojim bozulmuştu sakinleşemiyorum kaç ay gözümün önünden gitmedi kapatıyorum ikra düşüyo rüyalarımda ikra düşüyo bide acemi anne :)) bide küçükdü çok zor günlerdi yanlızdım aklıma geldikçe hala çok fena olurum
geçmiş olsun diyelim sanada canım hayrdr bel fıtığı falan mı var ?
saol lamecim inşallahcanım geçmiş olsun.. umarım önemli birşey değildir..
seninde kandilin mübarek olsun:)
sorma yaa.gece uyuyamadım.iki dk bir dönüp beşiğe bakıyorum.acaba kalktımı acaba uyandımı acaba düşecekmi diye.
yok canım kızımı sallamaktan bebekken belimde bi ağrı oluştu 1 yıldır ilaçlarla geçmedi fıtık değil sanırım çünkü bacaklarıma vurmuyo tomografide belli olucak sanırım benim kızımın uykusu çok sorunluydu geceleri ağımda sallardım sürekli bende bazen uykuya yenik düşerdim o ayakda bende yatıyorum tarif edilmez bi ağrı bırakdı bende bakalım sonuçları bekliyoruuz
saol lamecim inşallah
nevgül beşikde yatırmaya devam ediceksen beşiğin alttarafına yorgan yastık gibi yumuşak şeyler koy allah korusun düşerse bile sıkıntı olmaz bide beşiğin biraz daha alçalta bilirsen iyi olur kalksa bile düşemez
TATLIM BRCĞM AMMA ALINGANSIN SENDE BEN GİBİN HAAAGeldim beee ama kandilinizi kutladım mbluemden başka kimsede cvp vermemiş bende çıktım...
nevgül geçmiş olsun cnm
birsens neyin var kuzum
birsens normal doğum yapmış biri olarak sana bişi soracam canım bu sancı nasıl bişey oluyor ben gece 4 de uyandım kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı geçenlerdede oldu aynısı annem çocuk yerleşiyordur olur kendini fazla dinleme dio kestirip atıyor kimide sancıya hazırlıyordur beden kendini dedi hastaneyede gitmek istemiyorum hemen gelip gidip yoklarlar die yani kısacası sancı nası bişi çok kısa oldu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?