Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım anneler başka tabi... hiç dayanamazlar...
sende daha fazla verme... yeter artık:))

nevgülcm... hoşgeldin canım.. nerelerdesin bakim?

sağol biricğim hepimizin kandlili mubarek olsun inşallah dualarımız kabul olsun.

cnm hayırllısyla atlatırısn inşllah şu muayneyı mucuks

lamecim =) anneler bir başka ya 2,5 kg daha verim sonra vermicem zaten =) düz 52 ypım kendımı ozmn ii olcak fiziğim =)

brck nevgüllll nirdesiniz lennn canım sıkkın moral verin bana bacım

mblueeee çok takıntılısın kız

Son düzenleme:
Merhabalr kızlar.miraç kandilimiz mübarek,dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.dilerim hepiniz iyisinizdir.
Hoşbuldum lamecim.ben büdüşümle uğraşıyodum ya.ateşlendi.perşembe cuma ve hafta sonu onla ilgilendim hep.tam iyileşti derken dün akşamda beşikten düştü.allahtan bişey olmadı.hemen buz koydum alnına ki şişmesin diye.faydasıda oldu.
Sizlerden ne var ne yok.

lamecim =) anneler bir başka ya 2,5 kg daha verim sonra vermicem zaten =) düz 52 ypım kendımı ozmn ii olcak fiziğim =)

boyun kaç ki senin canım

geçmiş olsun canım geldimide öle üst üste gelir allahtan bişey olmamış

vazgeçmeyeceksin yani:)

nevgülcüm çok geçmiş olsun....
artık hareketli, beşiğe dikkat etmek lazım.. tutunup kalkar, allah korumuş canım yinede....

eşimde ın dıyetıne başladı
anam ne biçin dıyet nerden bulmuşsa
dün sabah öğlen akşam galata yoğurt yedı sadece
o kadar meyve aldım eve gıderken hanı yemek yemıo barı meyve bişi etmez dıye
yemedıınat ettı
bugunde sadece salataymış yarında sadece haşlanmış pattes
netten baktım buldum asıl çin dıyetını onu götürcek ona
öle yaşanır mı yaa
2 hafta yapcakmış bide

geçmiş olsun cnm dıkkat edın artık hareketlendı
gözden kaybolduğu an bişi edıo demektır

öyle zayıflayacakmıymış böceğim 2 haftada.

geçmiş olsun cnm dıkkat edın artık hareketlendı
gözden kaybolduğu an bişi edıo demektır

sorma böceğim.hep kollardım ben onu.akşam görümcem geldi.gürültü sohbet derken unuttum.oda sesini çıkarmadı hiç uyanıunca.ayy nasıl korktum elim ayağım boşaldı.görümcem enesi bıraktı beni sakinleştirmeye çalıştı.

slm kızlar
belim için tomografi çekildim cuma sonuç alıcam bakalım ne çıkacak

hepimizin kandili kutlu olsun rabbim dularımızı kabul etsin inşallah

kızlar bu arada bugün 8.günüm ve ben adet olmadım hala.dün eşim iki tane test getirmiş.tutturdu yap bitanesi diye.yaptım ama malesef negatif.

brck nevgüllll nirdesiniz lennn canım sıkkın moral verin bana bacım

mblueeee çok takıntılısın kız

birsenım ya takıntıdan değil tatlım kg vardı şimdi o kdr verdim gerimi alım tam formumda olayım isitorum =) kayınvlde zayıf görumce zayıf koca zayıf =) ben şişkomu olayım okul hayatımda hep tombuldum =) az zarif olayım artk orta okulda 64-65 kg oldumu hatırlıyorum lisede 57-58 aralarındaydım evlenınce 62ye kdr çıktım şimdide veriyorum hep aynı kgda kalsam ii olucak =)

rabbim koruumuş cnm çok geçmiş olsun büdüşüne ya kıyamam öp annesi benım yerımede akşam ayy mınıkler hasta olmasın hep iyi olsunlar

boyun kaç ki senin canım

geçmiş olsun canım geldimide öle üst üste gelir allahtan bişey olmamış

1,63 cnm

vazgeçmeyeceksin yani:)

nevgülcüm çok geçmiş olsun....
artık hareketli, beşiğe dikkat etmek lazım.. tutunup kalkar, allah korumuş canım yinede....

yok tatlım o 2kgyuda vereyım sağlık lı bir şekilde sonra sadce kg korumam lazım =) hem sağlıksız bişyi ypmıyorum cnm sizinle aynı yıyorum =) sadece hamur işi pasta börek dikkat ediyorum

böcğüm öle tek tip diyetler çok zararlı vucuttakı organları yoruyor.
ya normal diet yapsın

mesela ben
1 dilim ekmek
1 kase çorba
1 tabk sebze yemeği
1 kase yoğurt yada salta yıyorum öğlnleri
cnm pilv mkrna istrse ekmk yerıne 2 kaşık onlardan yiyorum. tatlı çktiyse cnm 1 dilim yiyip bırakıom =) böle bişiy uygulasda sağlınıda bozmasa çokiyi olur böcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…