kızlar ben çıkıyorum..dualarınızı eksit etmeyin güzel haberlerle gelirim işllh....
cnm akşam aradı unuttum bak demeyi...haftasonu evi taşımış ve yorgunmuş o sebeple dün işe gitmemiş cnm...bugün gelir sanırım..
kızlar ben çıkıyorum..dualarınızı eksit etmeyin güzel haberlerle gelirim işllh....
ay yok anacım benimki o konud apek başarılı değil =) bide ben hasta olunca zaten zor yerım yemezsem ileşeemm annem hemen trhana yapr bana çokta iyi gelir =) kyınvaldem normlde iyidir hoşturda işte bu konuları pek beceremez yapar eder yedirir içirir sever ama hatas bakmktan anlamıo = ) hamiş olunca ben annemmsiz olmamm kyınvldemden bişiy de isteyemm =) rhtsız olurum hep kndı evımde olayım isitom bende ama eşim bırakmıo evde bişiy yemıon yatııon hep hasta hasta die kızıo =) anemme götrür hmn sağolsun. annemde dayanamaz kendide gelir şimdi zayıfladım kg verdım die aklı çıkıo dio ya hasta olursansorarım sana dio dikkat et yenıen içtine dio 54,5 kgya düştümm 61 kgdan ama yvş yvş sağlıklı bi şklde verdim ama annem işte zyaıflıom die korkuo =)
brck nevgüllll nirdesiniz lennn canım sıkkın moral verin bana bacım
mblueeee çok takıntılısın kız
lamecim =) anneler bir başka ya 2,5 kg daha verim sonra vermicem zaten =) düz 52 ypım kendımı ozmn ii olcak fiziğim =)
Merhabalr kızlar.miraç kandilimiz mübarek,dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.dilerim hepiniz iyisinizdir.
Hoşbuldum lamecim.ben büdüşümle uğraşıyodum ya.ateşlendi.perşembe cuma ve hafta sonu onla ilgilendim hep.tam iyileşti derken dün akşamda beşikten düştü.allahtan bişey olmadı.hemen buz koydum alnına ki şişmesin diye.faydasıda oldu.
Sizlerden ne var ne yok.
lamecim =) anneler bir başka ya 2,5 kg daha verim sonra vermicem zaten =) düz 52 ypım kendımı ozmn ii olcak fiziğim =)
Merhabalr kızlar.miraç kandilimiz mübarek,dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.dilerim hepiniz iyisinizdir.
Hoşbuldum lamecim.ben büdüşümle uğraşıyodum ya.ateşlendi.perşembe cuma ve hafta sonu onla ilgilendim hep.tam iyileşti derken dün akşamda beşikten düştü.allahtan bişey olmadı.hemen buz koydum alnına ki şişmesin diye.faydasıda oldu.
Sizlerden ne var ne yok.
eşimde ın dıyetıne başladı
anam ne biçin dıyet nerden bulmuşsa
dün sabah öğlen akşam galata yoğurt yedı sadece
o kadar meyve aldım eve gıderken hanı yemek yemıo barı meyve bişi etmez dıye
yemedıınat ettı
bugunde sadece salataymış yarında sadece haşlanmış pattes
netten baktım buldum asıl çin dıyetını onu götürcek ona
öle yaşanır mı yaa
2 hafta yapcakmış bide
geçmiş olsun cnm dıkkat edın artık hareketlendı
gözden kaybolduğu an bişi edıo demektır
slm kızlar
belim için tomografi çekildim cuma sonuç alıcam bakalım ne çıkacak
hepimizin kandili kutlu olsun rabbim dularımızı kabul etsin inşallah
brck nevgüllll nirdesiniz lennn canım sıkkın moral verin bana bacım
mblueeee çok takıntılısın kız
Sizlerden ne var ne yok.
boyun kaç ki senin canım
geçmiş olsun canım geldimide öle üst üste gelir allahtan bişey olmamış
vazgeçmeyeceksin yani:)
nevgülcüm çok geçmiş olsun....
artık hareketli, beşiğe dikkat etmek lazım.. tutunup kalkar, allah korumuş canım yinede....
eşimde ın dıyetıne başladı
anam ne biçin dıyet nerden bulmuşsa
dün sabah öğlen akşam galata yoğurt yedı sadece
o kadar meyve aldım eve gıderken hanı yemek yemıo barı meyve bişi etmez dıye
yemedıınat ettı
bugunde sadece salataymış yarında sadece haşlanmış pattes
netten baktım buldum asıl çin dıyetını onu götürcek ona
öle yaşanır mı yaa
2 hafta yapcakmış bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?