Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nıe yıllara cnm

hıc pasta yapmadım bastı parayı aldım pastayı
kendı d günümde zaten hep ya kocem almıştır ya annem

günaydın güzellergüzeli hatunlarrrrr

bu gün moralim iyi çok şükür kızımın rahatı yerindeymiş çok mutluymuş bende mutluyum onca koşuşturmacaya rağmen
kızıma dün annem akşam 6 demişki annenle baban seni alcaklar delmee diiiiiiit (gelme -git)diyomuş banada dedi tlf yani çok mutlu iştahıda açılmış gider gitmez mşlaah kızım mutluysa bende süperim

mblueee noluyo kuzum ya böle karamsar karamsar sen iyisin takma kafana öle herşeyi yaaaa offf kızıyom bak
böcük senin enerjine hayranınım sabah 5 te kalk börek yap maşallah sana yavruuuu
lamecim cicim günaydın sanada

Eşimin pastasınıda ben yaptım kendi pastamıda ben yapıcam söyledim benim için pasta yaptırmayın eşim sipariş vermiş geri çekti siparişini kendim özene bezene yapınca daha bir ayrı oluyo diye düşünüyorum

duygucum nice mutlu senelere tatlım

benim doğumgünümde 1 temmuzda heheheee

pastayıda az bi bakıp sölicem araştirim bildiğim bi tarif vardı netten almiştım bulursanm sölim tatlışş
az bi dünü özetlim kızlarrrr

dün işten çıtım pazara gittim alışveriş yaptım fasülyede aldım onları temizledim
etli taze fasülye pilav yayla çorbası salata yoğurtlu kabak yaptım tam yarım saat içinde valla babam bilem diyo ki ne zaman yetiştirdin
sofra kur kaldır aldıklarımı yerleştir çok şükür herşey yetişti

hoşeldin birsencim.... sen buralarda kendini üzerken ufaklık keyif yapıyormuş bak:))

mblue.. canım bende neler neler var... bi vitaminsizlikten kansızlıktan şikayet ediyorsun.... senin hemogramın hiç 5 lara düştümü canım????? ben 10 tane kan serumu üzerine de 4 aydır ferro sanol kullanıyorum... bir sürüde kilo aldım bu yüzden... ve bu benim için en basiti... daha neler var bende... açtırma sabah sabah ağzımı, git ilacını al

böcük o satte uyanırım ama asla kalkmam yataktan.. valla helal olsun sanaa.

duygucum.. şimdiden nice senelere.. iyi ki doğmuşsun canım...
valla ben eşime yapmıştım.. normal krem şantiyi sürmüştüm... ara katına ve üzerine meyve, çikolata parçacıkları koymuştum..

Son düzenleme:
Birsenim ben de burdayım

seni unutmadım şekerim
kız sendemi yengeç burcusun bende 1 temmuz diyom da 1 temmuz da gelmiş cuma günüymüş bklm kocem ne süprüz yapck
ayyyy kızım olmicak doğum günümde nese bizde başbaşa geçiririz iyi olur belkide bizim için yaniii

ammada konuştum mutluluk çeneme vurdu heeeeee

Son düzenleme:
vall abende bilmiyorum sabah sabah nie böle karamsarlaştım içim sıkıldı dün eniştemin ölüm haberını aldıktan sonra hep teyzemi düşünüp durdum. =( ne kadar zor bir kadın için 34 yıldır aynı yastığa baş koydun eşin artık yok akşamda öle içerledim heralde .karşı komşuma geçtik orda iyi gibiydim geldim yattım kalktım böle uykudan zor kalkktım zaten .yuzum gözüm sivilceler basmış ice rhtsız etti sbh benı .gözlerımın altı geçmiş ne bilim sanırım birazda eşimi düşündüm ondan bu kadar çok etkilendim . cmrtesi günü doktora gitmeyi düşnüyorum .bu havada feci üüşüyorum.

duyhas ncnm sneın doğumgunundu sanırım yeni yaşın kutluu olsun.sağlık mutluluk yakanı bırakmaısn inş.
pasta tabanını sunescafe şekerle ıslatabilrsin enfes oluyor.
beyaz kreması
3 fıncan un
3 fncan şeker
125gr margarın
1pkt vnılya
1 kg süt
çikoltalı sos al hazır paket üstüne dök beyaz sosun çok dekoratif duuro.aralarada meyve yada çikolta parçalrı ile süleyebilirisn. şimdlk aklıma gln bu cnm.

lamecım bnmde sürekli yerlerde srünüo değerler kullandım bnde ferrosanolu 1,5ay 4 kg aldım =(
şimdi yine gidicem nekdr düştü bilmiorum ama saçlarım felaket bir şekilde dökülüo gözlerimin altı çöktü geçen gittimde bu kdr kötü değildim. bu havada şuan üşüyorum

benım sabahları en geç kalkma saatım 6
pazar dahıluyyamıyorum

:78:tşkler ayrıca
totomu kaşıdım

sunescafe BUNU ANLAMADIM CANIM BU BÖYLEMİ SATILIYO NASIL OLUYO BU
BEYAZ KREMASI İÇİN DENİCEM BİZİM AİLEDE KREM ŞANTİYİ FAZLA BEĞENEN OLMUYOR AMA PASTA SÜSLEMESİ İÇİN DE KREM ŞANTİ OLUYO HAZIR PASTA SÜSLEMELERİNDENMİ ALSAM DAMLA ÇİKOLATAMI YAPSAM YA DA ÇİLEK Mİ KOYSAM AMMADA KARARSIZ KALDIM BE

NÖRÜYONUS???? biz geldikkk
canımızda pasta istedi ayıp ya sabah sabah pasta denirmi...

mbluee diyetine başlarım nan senin , zayıflıcam diye beden ve ruh sağlığını bozdun...hemen ye iç toparla kendini geçici bi durum ama uzatma bu diyeti artık...herzaman derim kilo önemli değil sağlık olsun yeterki....

lamem naber sanada geçmiş olsun cnm..sende kanlı canlı bişiler ye hamişlikte kan düşüklüğü iyi olmaz cnm..benimde normalde hep düşük çıkardı demir verirdiler ama hamişlikte çok şükür iyi çıktı..annemin çilek işe yaradı sanırım bide kiraz çok yiyorum...

duygu nan nerelerdesin dosyaların arkasındamı kaldın kuşum...

böcük afiyet olsun nan sabanan marifetli garuuu

birsen bak kızın keyif çatıyo sende üzülmessin artık...

Yok canım bi an değişik bişey diye kafa yordumda ondan bazen bilmediğimiz şeyler çıkabiliyor ya ayak uyduramıyoruz onlardan sandım

Balım hoşgeldin canım nasıl bizim bebiş iyimi bakalım
dosyalar bizi mafetti masalar dosyalarla dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…