Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok cnm bayanlarla frekansımız tutmadı bi türlü..erkek doktorum..bayan olsun diye uğraşırken hiçbirinden memnun kalmadım..artık önemsemiyorum erkek olmasını...bana faydası olsunda...

valla balım ben hiç uğraşmadım bayan dr olsun diye.çünkü benim onlara karşı ön yargılarım var.bana hiç güven vermiyorlar.ve bunu büdüşümün rahatsızlığındada anladım.ben kendim isteyerek erkek dr tercih ettim.çokta memnunum o bana psikolojik destek bile verdi.

iyi yapmışsın cnm,doğrudur..dar kotun normalde de zararları var zaten ama giyiyoruz işte... ay öle mi diyorsun olabilir..
ben hamile kalsam sanırım midem çok bulanır zayıflarım...normalde midem ağzımda çünkü,herşeye öğürürüm..

haftasonu yakın arkadaşımın düğünü vardı,orada kaldım..
arkadaşı vardı illa sana tarot bakayım ,dedim pek baktırmam ben öle şelere,hatta hiç tarot baktırmadım..
neyse baktım kız hevesli bak dedim..

bayada bildi hee,hiç tanımaz beni :) birde oğlun olcak senin dedi
dedim bidaa bak kız olmasın amaann sağlıklı olsunda dedim tabi içimden..
ama banada hep oğlum olcakmış gibi geliyor..sivri göbeği görürüm o zmn

nevgülcüm artık bende soğudum bayanlardan..bu ilk erkek doktorum değil ama diğerleri acil doktoruydu o sebeple devam edemedim..sen negüzel hemencik bulmuşsun doktorunu..valla ben ilk hamişlik dahil 10 doktoru geçmiştir gittiklerim...

patiğim haadi hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç düşünmüyorum bende..evt senin bünyen zayıf duruyo nasıl olur bilmem cnm..ama belkide sorunsuz atlatırsın...

benimki önceden ayarlıydı.annemin doktoruydu.

ya hanımlar bu ara uykuya düşkünlüğüm arttı ,sürekli yorgun hissediyorum kendimi sanırım vitamın ve kan değerlerim gene düştü bi haftasonu doktora gitmem lazım test yptırmam lazım . b 12de kndı kendne depolnmıo ya napsam vitmın toplasam bilemedim. et yiyom yumurta süt pynır hepsını tuketıom ama nese bi doktora göruneyım bklım o nedıo

patıkçın yenı yuvanda huzurla oturun cnm
cok sevındım senın adına
kendı evın olsunda aylarca sürsün temızlık herşeye değer
bazen oluyo kıra olduğundan başkasının evı olduğundan ınsanın temızlık yapası gelmıodarısı bana ve tüm ısteyenlere ınş

mblue mekanı cennet olsun yalnızlık cok zordur emınım Allah sabırlar versın

bal melek ne cauk büyümüş ablamda bı gıdemedı bende çatladım yaa 4 ayı geçti
göbüşlü bıde ben sık gıdemıyorum ya
her gıttığımde daha göbüşlü
bu kez h sonu gelınce resmını cekcem

he bıde karar verdm ıznımı ablamın doğumunda kullancam
cok yakınız kardeş olark bırbırmıze dedım cok sevındı
daha cok var ama olsun

böcük sağol cnm evt büyüyor çok şükür...
ablan gidene kdr ben kaç doktora gittim :)) olsun sağlıklı olsunda varsın geç gitsin...

başınız sağolsun allah sabır versin teyzene ve çocuklarına

AMİN kimse cevap vermemiş ben verem 2-3 haftaya kadar bekliyoruz canım bakalım
bu arada eviniz hayırlı olsun

günaydın hanımmlarr
ayy bugun içim bir daralmış durumda patlamaya yer arıyorum kendimi çok mutsuz hissedyorum =(
yüzüm gözum sivilce doldu hep siyh noktalar baş gösterdi ayy öle daraldım kii
bıde bu vıtamınsızlk kansızlk yenıden başladı sanırım saçlarım çok dökülüo hep halsizim uyku modundayım bakımsız bakımsız dolanıyorum. buda kendımı kötü hiissetmeme sbp oluyor. öle daraldım kızlar yaa
ilaçlarıma başlayacağım yenıden ama =( onlarda çok kötü kokuolar vucuttada kokuyapıo =( ayy napsam ben ya

günaydın kızçeler

mbue içimi karatın hee zabanannan bı şükret
sabah ne ızledım bılın mı
bı kadın 28 yaşında tüp bebek tedavısı ıcın hastaneye yatıyorlar
koluna serum takmışlar ama damara değil derı altına demışler
bulamamışlar damarı
kadının kolunu kescekler
kapkaraRabbım bın şükür sana
sen tutmuşsun sıyah nokta sıvılce dıyon

bundan sonra kımse karamsar olmuycak:84:

böcük sağol cnm evt büyüyor çok şükür...
ablan gidene kdr ben kaç doktora gittim :)) olsun sağlıklı olsunda varsın geç gitsin...

yarın gtcektı bakalım ınş gıder anam ben gıdıp götürcem yaa
meraktan öldük burda
seneye cok masraflı olcak bızımde
2 erkek yeğenın sünnetı var
taze yeğen gelıoyarım alsak aboww
ınş bırazcık altın ıner
gerçi şimdıden aldım ama şu sıralar cok pahalı gene

böcüğümm tabiki öle ama işte daraldım sabah sabah öle bunaltı geldi saçmalıyom işte kendime çeki düzen etmem lazım azıcık . bu kansızlk vitamınsızlk dönemi böle halsiz ruh gibim dolanıyorum geçen yılda ramazanda olmuştu şimdi gene ramazana az kaldı toprlnmm lazm

önce ben ıyyım dıye başla güne tatlım sonra takvıye yaparsn düzelır
kışın bol bol pekmez iç
yazın pek gtmıo
meyve ye spor zaten yapıyordun sanırım
hareketı içinde başlat

ben sabah 5:30 da kalktım
duş aldım
koçiş dıyette ona pattes haşladım kalanla kendıme börek yaptım onu yıyorum

kızlar günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakalım neler yaptınız ben yokkken ben hala dosyalarla uğraşıyorum çalış babam çalış
yarın doğum günüm kızlar elinizde güzel tarifi olan varmı pastamı kendim yapıcamda tarif bakıyorum ama beğenemiyorum yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…