yok cnm bayanlarla frekansımız tutmadı bi türlü..erkek doktorum..bayan olsun diye uğraşırken hiçbirinden memnun kalmadım..artık önemsemiyorum erkek olmasını...bana faydası olsunda...
bende niyese mümkün olduğu kadr küçük göbüş istiyorum..sen zayıfsın cnm seninde fazla olmaz..olsada yanlara yayılmaz sadece göbüş olur..ama ben yanlara yayılmaktan genişlemekten korkuyorum...dar kotları giymiyorum artık hep bol kumaş ve kot..çok zararlıymış dar pantolon..ilk aylarda bile..
nevgülcüm artık bende soğudum bayanlardan..bu ilk erkek doktorum değil ama diğerleri acil doktoruydu o sebeple devam edemedim..sen negüzel hemencik bulmuşsun doktorunu..valla ben ilk hamişlik dahil 10 doktoru geçmiştir gittiklerim...
patiğim haadi hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç düşünmüyorum bende..evt senin bünyen zayıf duruyo nasıl olur bilmem cnm..ama belkide sorunsuz atlatırsın...
rica ederim canım:)sağol cnm bnm..darısı başına..doktor içinde tekrar sağol cnm...
kızlar biraz moralim bozuldu yazamadım bişy
teyzemin eşi vefat etti .bugun oraya gidicem işten çıkıp eve geçicem eşim gelincede hemen cenaze evine geçicez sarıgazıye =( rabbım geride klanlara sabırversin inşalh. çok zor ama ya teyzem şimdi çocuklarıyla kaldı =( gece eşi olmıycak yanı başında artık rabbımmm geride kalanlara sabır versın inşllh durum zor =( dua edın kızlar teyzem için eşi için rabbim eniştemın mekanını cennet eylesın inşallah pamuk gibi adamcağızdı. teyzemede rabbım sabır versın.aminn
tüm vefat edenlerin ruhu şad olsun..Allah günahlarını affetsin mübarek günde..
Kandilimiz mübarek olsun kızlar,
Allah evimizden sağlık,huzur,rızk eksik etmesin..
Hamilelerin bebişlerine sağlık versin,doğum yapacaklara kolaylık versin. Amin.
Hastalara şifa versin inşallah...
Layd ne zmn doğum yapıcak ?
günaydın hanımmlarr
ayy bugun içim bir daralmış durumda patlamaya yer arıyorum kendimi çok mutsuz hissedyorum =(
yüzüm gözum sivilce doldu hep siyh noktalar baş gösterdi ayy öle daraldım kii
bıde bu vıtamınsızlk kansızlk yenıden başladı sanırımsaçlarım çok dökülüo hep halsizim uyku modundayım bakımsız bakımsız dolanıyorum. buda kendımı kötü hiissetmeme sbp oluyor. öle daraldım kızlar yaa
ilaçlarıma başlayacağım yenıden ama =( onlarda çok kötü kokuolar vucuttada kokuyapıo =( ayy napsam ben ya
böcük sağol cnm evt büyüyor çok şükür...
ablan gidene kdr ben kaç doktora gittim :)) olsun sağlıklı olsunda varsın geç gitsin...
böcüğümm tabiki öle ama işte daraldım sabah sabah öle bunaltı geldi saçmalıyom işte kendime çeki düzen etmem lazım azıcık . bu kansızlk vitamınsızlk dönemi böle halsiz ruh gibim dolanıyorum geçen yılda ramazanda olmuştuşimdi gene ramazana az kaldı toprlnmm lazm
böcüğüm altın daha düşmez gibime gelio alabildimiz kdr almak lazım şimdilerdede dolar yükselişe geçtii .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?