Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

allah rahmet eylesin canım.mekanı cennet olsun.miraç kandilinde ölmüş.

mblue... canım başınız sağolsun... rabbim teyzene ve çocuklarına sabır versin.. gerçekten zor bir durum...

patiğim.. canım hayırlı olsun yeni evin..... allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
çokta yorma kendini.. yavaş yavaş yerleşir...

balım.. gerçi konuştuk ama.. burdan da söyliyim istedim, kocaman olmuş bebişin... herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.

saol cnm bnm,yormıyım diyorum ama yorulmadan da iş üremiyor ki..neyseki dün dinlendim bayaa iyi oldu..

balcım kilo aldın mı hiç ?göbüşün belirmeye başaldı mı :)

tüm vefat edenlerin ruhu şad olsun..Allah günahlarını affetsin mübarek günde..

Kandilimiz mübarek olsun kızlar,
Allah evimizden sağlık,huzur,rızk eksik etmesin..

Hamilelerin bebişlerine sağlık versin,doğum yapacaklara kolaylık versin. Amin.

Hastalara şifa versin inşallah...

Layd ne zmn doğum yapıcak ?

Son düzenleme:

cnm Allah yeni evinde huzur içinde oturmak nasip etsin..acele etme bencede yawaş yawaş olur herşey...
cnm kontroller sık değilde iyi bi doktor bulana kdr böyle oldu..bugün gittiğimi lamem söyledi sağolsun tesadüf kuzende oraya gidiyormuş bende çok memnun kaldım artık oraya devam edicem cnm nasipse..bukdr sıkta olmaz artık 15 gün sonra gidicem ...

sağolun kızlar allah razı olsun cumlemızden inşallah

çok zor bir durum insanın eşini kaybetmesi rabbim geride klanlara sağlık sıhhat versın hayırlı ölumler nasip olsun cumlemıze

teyzemi düşündükçe üzlüyorum=( Taktir Allahtan ama insan üzülmeden edemiyor bir ömre baş koydun eşin 1an kayboluyo hayatından .ölum hepimiz için hiç aklımızdan çıkmaması gerek hep bir köşede bilmemiz gerek ölumunn varlığını. RAbbimm verdiğinin sabrınıda verir inşallahh . hergunumuzu güzel yaşayalım hanımlar dunya fanı

patik hoşgeldin kızz güle güle oturun hayırlı olsun evinizz ayy bende kırmızı kart gördümm geçmiş olsun cnm

canım benim saol...saol cnm sanada...biraz erken geldi,hemde dün başlım çok ağrıyordu geleceğini bilmeden ağrı kesici içtim...ama yok azalma diye bir durum yok :) cemile gibi kan kaybından bayılcam sanki

sağol cnm bnm..darısı başına..doktor içinde tekrar sağol cnm...

saol cnm bnm,yormıyım diyorum ama yorulmadan da iş üremiyor ki..neyseki dün dinlendim bayaa iyi oldu..

balcım kilo aldın mı hiç ?göbüşün belirmeye başaldı mı :)

evdeki basküle göre almadım cnm hemen hemen aynı yani..göbüş henüz yok ama bazen öyle çıkıyoki gazmı şişkinlikmi nedir o çıkan bilmiyorum :))

patik hoşgeldin....
rabbim yeni yuvanda ağzınızn tadını tuzunu bozmasın ödeme kolaylığı versin inşallah...güle güle oturun

mblue başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin

patikcim yeni eviniz hayırlı güzel günlerde sağlıkla oturun inşallah

balcım gazdır belkide ,bende sabırsızım hemen göbüş istiyom :)

bizim burada bi bayan haile 3 aylıktı 6 aylık gibi göbüşü vardı gazım çok ondan diyordu..

balcım gazdır belkide ,bende sabırsızım hemen göbüş istiyom :)

bizim burada bi bayan haile 3 aylıktı 6 aylık gibi göbüşü vardı gazım çok ondan diyordu..

bende niyese mümkün olduğu kadr küçük göbüş istiyorum..sen zayıfsın cnm seninde fazla olmaz..olsada yanlara yayılmaz sadece göbüş olur..ama ben yanlara yayılmaktan genişlemekten korkuyorum...dar kotları giymiyorum artık hep bol kumaş ve kot..çok zararlıymış dar pantolon..ilk aylarda bile..

mblue başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin

patikcim yeni eviniz hayırlı güzel günlerde sağlıkla oturun inşallah

yok cnm bayanlarla frekansımız tutmadı bi türlü..erkek doktorum..bayan olsun diye uğraşırken hiçbirinden memnun kalmadım..artık önemsemiyorum erkek olmasını...bana faydası olsunda...

patikçim yeni evinde yuvanda mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim.

saolun kızlar,amin inşallah..

balcım genelde erkeklerden duyuyorum iyi olduklarını zaten..bencede sen iyi ol da,ilgili olsun doktorun ,iyi olmuş cnm..

kzılar arda bazı önmli konuları kaçırmış oalbilir lütfen ksurua bakmyın iste ristemez üzülüo insan =(

balım rabbim sağlık verisn yavruna inşllh çok svndm bebişinin büyümesini görmek çok heycanlı olsa grk.kolaycada doğum yprsın inşallah .

rabbim butun doğrcak kardeşlrimize kolaylık versin.bir avazda doğruun inşallah.

patiğim cnm yeni evin hayırlı olsun bereketli olsun huzurlu sağlıklı oturmk inasip olsun inş. rabbim ağızınzıtadını bozmasın ödeme kolaylığı verisn inşllh cnm.güle güle otur yenı evınde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…