kızlar biraz moralim bozuldu yazamadım bişy
teyzemin eşi vefat etti .bugun oraya gidicem işten çıkıp eve geçicem eşim gelincede hemen cenaze evine geçicez sarıgazıye =( rabbım geride klanlara sabırversin inşalh. çok zor ama ya teyzem şimdi çocuklarıyla kaldı =( gece eşi olmıycak yanı başında artık rabbımmm geride kalanlara sabır versın inşllh durum zor =( dua edın kızlar teyzem için eşi için rabbim eniştemın mekanını cennet eylesın inşallah pamuk gibi adamcağızdı. teyzemede rabbım sabır versın.aminn
mblue... canım başınız sağolsun... rabbim teyzene ve çocuklarına sabır versin.. gerçekten zor bir durum...
patiğim.. canım hayırlı olsun yeni evin..... allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
çokta yorma kendini.. yavaş yavaş yerleşir...
balım.. gerçi konuştuk ama.. burdan da söyliyim istedim, kocaman olmuş bebişin... herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
saolun canlarım valla hemde nasıl..pazar günü yorgunluktan bayılıcam sandım :S
ptesi izin kullandım..kalkıp iş yapamadım uyuyup kaldım ölece ,yatıım kalktım 4 te kendime geldim.. kaltım banyoyu temizledim,inş. pisliğide zor valla..işim gücüm zor biter ,amaan napıyım yavaş yavaş olsun dursun...
balcım demek meleğimizi gördün,ne kadar sık kontrollerin ,böylemi oluyor
patik hoşgeldin kızz güle güle oturun hayırlı olsun evinizz ayy bende kırmızı kart gördümm geçmiş olsun cnm
mblue... canım başınız sağolsun... rabbim teyzene ve çocuklarına sabır versin.. gerçekten zor bir durum...
patiğim.. canım hayırlı olsun yeni evin..... allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
çokta yorma kendini.. yavaş yavaş yerleşir...
balım.. gerçi konuştuk ama.. burdan da söyliyim istedim, kocaman olmuş bebişin... herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
saol cnm bnm,yormıyım diyorum ama yorulmadan da iş üremiyor ki..neyseki dün dinlendim bayaa iyi oldu..
balcım kilo aldın mı hiç ?göbüşün belirmeye başaldı mı :)
balcım aman şükür bulmuşsun doktorunu,bayan mı?
balcım gazdır belkide ,bende sabırsızım hemen göbüş istiyom :)
bizim burada bi bayan haile 3 aylıktı 6 aylık gibi göbüşü vardıgazım çok ondan diyordu..
mblue başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin
patikcim yeni eviniz hayırlı güzel günlerde sağlıkla oturun inşallah
yok cnm bayanlarla frekansımız tutmadı bi türlü..erkek doktorum..bayan olsun diye uğraşırken hiçbirinden memnun kalmadım..artık önemsemiyorum erkek olmasını...bana faydası olsunda...
patikçim yeni evinde yuvanda mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?