Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hey ben geldim doğum günüm kutlu olsun iyiki doğmuşum
kocişim çiçek göndermiş işyerine çok beğendimmmmmmm

olabılır
sezgılerı güçlü demekkı
yaırn maaş günü gelebılır

tmm bana yarın telını verır mısın tatlım
koltuk kılıflarımı yıkamıycam değiştrcem
kremdı bıraz koyu seccem kahve krem odam daha b kahve olsun ıstıyourm bakalım
ladyyyy kıyamam kuzum ben sana gelem yardıma çiçek gibi yaparım evini

mbluee muhasebe tatlim hesaplar tutmuyo kafayı tırlatcam yaaaa yok yok çok mrlm bozuk böle bişey olmaz yaa

carilerde mı acık var
Allah kolaylık versın

cnm burda mıçı kırık benım şuankı evımden kucuk evler 140 150 ona o kadar verene kadar 40 daha ver ömürlük otur
beğenmedığim evı neden alayımkıkırada kalırım daha ıyı ozmn
ben yaşayabıleceğım bı evım olsun ıstıyorum
yanı bı ev al sonra satarsın daha ıyısını alırsın derse ınsan gözü doymaz ömür boyu satar durur
bıkez olsun ınş gönlümüze göre olsun ıstıyorum
benım aılemde yardım eder

Ben geldiimmmmmmm.kırmızı yanakliyim sandıklarda sakliyim anası şöyle dursun kızına merakliyim.

Nasılsınız bakalım.
Balıımm gel gel ben sana,mıhlama da,lahana sarmasıda,mısır ekmeğide,hamsi kuşuda,hamsi pilavıda,otlu tava da yaparım.

hoşgeldin nevgülüm sahi hamsi kuşu oılsa yerdim valla bide patates haşlama offf canım çekti yaaa

duygucum hoşgeldin tekrar iyi ki doğdunnnn

Sende gel onuda yaparım.bide yanına turşu ohhh.ay ne yapıyoruz bal dövecek bizi.ben sustum.

Duygucum nice güzel yıllara.

hoşgeldin nevgülcüm....
canım acayip muhlama çekti vallaa.. akşam yapsammı??

Son düzenleme:
canım yap tabi yanınada çay kahvaltılık al sana akşama yemek hazır.

hahaha o yemekten önceydi....
şimdi yediğim yemeğin üstüne akşam onu yersem ne olurum bilmiyorum vallaa...
ama canım hala çekiyorr o ayrı tabi.... başka bir gün hafifi geçiştiriyim de akşamına muhlama yapayım:))

şimdi yediğin öğle yemeği be.akşama kadar acıkmayacakmısın.

duyhas cnm nice mutlu seneelere inşallahh.

lamemde dikakt ediıo formuna =) lamecım bu arda kan ilçları ve vıtmın ılaçları kullnırken yedıklerıne dikkt edersen kg aldırmıyormuş. benn bugun daha iyiyim =) pekmeze tam gaz devam edıyorum. peynır sut yumurta yoğurt et hepsını grkti kadar tüketıyorum cnm =( bu ara pek yumurta yıymeıorum sıcakta giitmio hiç

bu yoğurt olayını çok sevıyorum ya =)=)

böcüm yarınvercem noyu

ne yazcamı unuttumhay hafızama bak yaa

neyse başka şeyler yazımda topıc şenlensın
dün 2 sınema fılmı ızledık koçişle
ıkısıde cok güzeldı
dsmart olduğundan süpermış her gun farklı sınema ızlemek
dvd lerı bıle açamadık daha

canım pek dikkat ettiğimi söyleyemem...
valla ben 2 yılda bir kullanıyorum.. her seferinde de 5-6 kilo alıyorum maalesef..

hııımm fit olma meselesi.tabi ben herkesi kendim gibi sanıyorum.aklına geleni yapıp yiyo gece 10 da olsa farketmez.

ne fit olması canım yaaa. heryerimden yağ fışkırıyo.... çok kilo aldım.... feci bir haldeyim.. ama rejime başlarsam kan düşecek... napcağımı bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…