Mblue günaydın canım sanada mecbur öle yapacam gibi artık başka çağresi yok gibi çünkü
birsens muhasebe falan mı belki verdiğini falan yazmadın sakin sakin düşün stres yapma
böcük sizin kadınında maşallahı var ama kadına komple kuruyorsunuz orda belki kadın hissetmiştir televzyonun gittiğini kahırlanmıştırda gelmemiştir
cnm annemde karşı komşumuz verio die verdi . mahallede aynı yere veren ve memnun olan var =)
ben annemden sonra memnun kaldım karşı komşumuz bi kaçyıldır aynı yere veriyormuş. ben sana nosunu yarın özelden yazarım yerleri yakın yerınde incelersin =) durumu cnm umrnıyedeler
ladyyyy kıyamam kuzum ben sana gelem yardıma çiçek gibi yaparım evini
mbluee muhasebe tatlim hesaplar tutmuyo kafayı tırlatcam yaaaa yok yok çok mrlm bozuk böle bişey olmaz yaa
böcük bizim burada da residence ler var bir sürü ..dediğin rakamın 2 katı fiyatlarında :))
ayağını yorganına göre uzatıcan cnm,baktığım ,beğendiğim değil..bize uygun olan diyeceksin,yoksa ömür billah kirada kalırsın :)))
Ben geldiimmmmmmm.kırmızı yanakliyim sandıklarda sakliyim anası şöyle dursun kızına merakliyim.
Nasılsınız bakalım.
Balıımm gel gel ben sana,mıhlama da,lahana sarmasıda,mısır ekmeğide,hamsi kuşuda,hamsi pilavıda,otlu tava da yaparım.
canım yap tabi yanınada çay kahvaltılık al sana akşama yemek hazır.
hahaha o yemekten önceydi....
şimdi yediğim yemeğin üstüne akşam onu yersem ne olurum bilmiyorum vallaa...
Ama canım hala çekiyorr o ayrı tabi.... Başka bir gün hafifi geçiştiriyim de akşamına muhlama yapayım:))
şimdi yediğin öğle yemeği be.akşama kadar acıkmayacakmısın.
acıkırım canım tabiki.. ama çok ağır geldi yediğim yemek... akşam hafif birşeyler yemeliyim:)
mblue bende dün akşam yaptım un kurabiyesi güzel olduuuu.
canım pek dikkat ettiğimi söyleyemem...duyhas lamemde dikakt ediıo formuna =) lamecım bu arda kan ilçları ve vıtmın ılaçları kullnırken yedıklerıne dikkt edersen kg aldırmıyormuş. benn bugun daha iyiyim =) pekmeze tam gaz devam edıyorum. peynır sut yumurta yoğurt et hepsını grkti kadar tüketıyorum cnm =( bu ara pek yumurta yıymeıorum sıcakta giitmio hiç
bu yoğurt olayını çok sevıyorum ya =)=)
hııımm fit olma meselesi.tabi ben herkesi kendim gibi sanıyorum.aklına geleni yapıp yiyo gece 10 da olsa farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?